Ne, nisi me zastopu. Hočem ti povedat da vsi te testi govorijo kako je Bridgestone T005 oh in sploh zakon top 3 guma - v praksi lahko pa vsi iz foruma s to gumo povemo neki čez njo. In se bojim, kakšna je potem šele guma ki je na deset mestu ali še nižje v lestvici, če je že ta "top guma" tak šrot.
Ta guma ni tako slaba samo robe pobira... 🥴 To so testi novih gum in ne mnenje uporabnikov👍 Zato pa smo tukaj in si pomagamo pri nasvetih in izbiri gum.... 👌
Evo, takole nas bodo pripravili na drage elekt.avte 😟,najprej bodo postopoma dražili sedanje s pretvezo eko.standardov,nato si bodo izmislili še kaj in smo že pri normalni ceni oziroma ceni, ki bo znosna oziroma neznosna....
A je to normalno, CX-60, 11.500 km, pa ima voznikov sedež že raztegnjeno-zmečkano usnje (vidne vdolbine)? Za primerjavo usnjen sedež CX-5 letnik 2016 s 320.000 km.
Jst bom letos vrgu gor te Atlas Sport Green 2 . Po review-jih zelo uredu guma za ta denar.Tud fotr jih je vozil enkrat na svojem avtu in je reku,da je bil z njimi zadovoljen.
V bistvu je bila mazda vedno bolj eksotika in bolj proti repu prodaje. Avtohiše propadajo že od prej (v Kopru obstajajo samo še štiri, vse ostalo je prevzel avtoplus) in tudi v avtoplusu je postala mazda bolj obrobna znamka.
Vse ta boljše mehanike so iz Mazdine delavnice prekvalificirali, da sedaj popravljajo skoraj izključno le mercedese. Tisti res najboljši so pa odšli na svoje. Tudi prodaja mazd je tukaj bolj boga, ker nimajo kaj prodajati. Zato pa sem moral sam po avto v avtosalon v Ljubljano. In glej ga zlomka, tudi tam propade. 🙄
Sem bil v obdobju 15let parkrat v BTC, ker se nisem imel kam dat pa sem dobil en čuden filing, da to ni to. Eh sem tako že parkrat o tem pisal in so eni ful zagovarjali in hvalili ta BTC zdaj pa vidijo kako to gre....
Izgovori o vodstvu ni na mestu, če ti prodaja ne laufa. 😟Je pa odnos do "vsakega" kupca pomemben in ne samo do kolegov ter poznanih starih strank....
Ne štekam glih... nad dizlom se zgražate in zabavljate nad vzdržljivostjo pa kr lepo delajo tud 350kkm in več tukaj jih pa še 250kkm ni pa je že cmok v grlu.
Evo, potrjeno, da je cx30 dovolj velika (seveda z 480 litrskim thuletom na strehi) za štiričlansko familijo (štirje odrasli) za it na smučanje. Sem se bal, da ne bom vsega stlačil noter, a gre lepo. Tudi vse prelaze in druge visoke hribe z lahkoto preleze.povptečna poraba do canazei je bila 7 l/100.
Zelo v redu glede na težo (natovorjenosti) in kakšna je cesta, ko se avtocesta konča.
Sem pa preklopil ogledala. 😬
Avto je stal zunaj na - 22 °C dve noči.
Moram potem malo zalaufati motor, da vidim, ali se bodo ogledala odprla. 😊
.... Vžgal je iz prve kot, da smo na obali. 😊 V bistvu je bila poraba 6.9..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak, do takrat bodo otroci že od hiše šli in dovolj bo en mali smart, če ne bo lopate zraven vzel....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani