Skoči na vsebino
motorno olje
Napisano

Mene pa zanima kak?en avto sedaj vozite in katero motorno olje uporabljate?

Pa ?eprav se je o tem kar pisalo ampak mogo?e lahko slu?i kak?nemu pri?leku v trenutni vpogled kaj vlivamo v na?e ma?ince.

Hvala.

lp.

Jaz, Mazda 6 spc 2.0i - Motul Xcess 5w40

- Mazda 3 1.6 diesel - MOBIL Super 3000 5W-30

- Mazda 2.5 V6 - MOTUL 8100 X-CESS 5W40

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e moja matematika dr?i, je prevozil 534 kilometra na leto. Sem prav ra?unal?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7374499&show=1

tocno tako je mel moj oce pred leti, vinsko rdeco barvo in pa 1300 motor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ne bo? verjel G1 ima sistem za dizle tudi, prva je bila Mazda 6 - ampak ???????????????????

samo temule mislim da se ne za?ne rde?e polje pri 5000

vem js, da se da tut v dizla nardit napravo, fora je v tem da ta ni dizel! :D btw, v dizla dat plin je res ?ist nelogi?no, se ne obrestuje. Draga vgradnja, poleg tega dizel ne lavfa ?ist na plin ampak se mora me?at z nafto ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

?e si izgubil original, mora? po duplikat na mms, ?e pa je ?e bila narejena kaka predelava pa gre? tja, kjer je bila ta predelava homologirana in ti izdajo drugega.

Cene pa so seveda slovensko primerne...

*turbolumpi: mms je skoraj morala uvoziti tudi tvojo, po vsej vrjetnosti so malo leni in se jim neda, razen ?e je mogo?e kaka italijanka

huh ja, js bi tut kr znal met probleme s tem, ker je italijanskega izvora :closedeyes: si pa za vsako nanovo homologirano zadevo nardim ?e kopijo karton?ka za vsak slu?aj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klima mazda 3
Napisano

zivjo kdo ve kako tocno mora klima delat sem porajtal da se mi ful velikrat vklopi in izklopi takrat k pa zacne delat pa ventilator laufa na polno kaksna ideja ?????

imas avtomatsko ali rocno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nategi po ?tacunah.
Napisano

Kaj se u bistvu dogaja z mesom v sloveniji? Slovenske zive zivali kupijo avstrijci, meso pa se uvaza nazaj v slivenijo... res, da ni logicno, ampak tak je...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ce koga zanima , na?el na sihtu na avto.net

Me zanima tale podatek o kilometrih ?e ni pozabil kake nule dodat, ?eprav pa pi?e da ve?inoma stoji.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7294280&show=1

?e spet se prodaja? :o

ja definitivno manjka "0" ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tajerska?
Napisano

kolk nas je pa savinj?anov tle? Deeyan ?e vidim da je bliz mene :)

bi lohk mel mini meet :D

jp, pa Schurda je sosed, pol jih je pa se neki s celjskega okolisa :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Priporo?am, da najprej pokli?ete na kak servis Mazda. Vam bodo povedali koliko Mazd je ?e zaradi plina zaribalo, popravilo je 3000 EUR. Mazde so ob?utljive na plin! V nekaterih seznamih se Mazda 3 pojavlja kot avtomobil, kjer se pojavi obraba ventilov po 60.000 kljub mazanju.

http://vozi-eko.si/si/top/mozne-tezave/maz...edelavi+na+LPG/

verjetno je problem pri motorju 1.6, ki je General Motors motor, pri G1 si niti ne upajo dat garancije na ta motor, kot tudi na vsa ostala Oplova in Chevroletjeva vozila ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.