Mater 10 centov razlike... nabijaški mediji pa objavijo "nekoliko nižje". Če bi se za toliko povečalo bi v naslovu pisalo najmanj o "grozovitem skoku cen" al pa "apokaliptični podražitvi". Kolk poskušajo teli MSM-ji oblat folk, da to ni več res.
Sej ti nočem veselja kvarit ampak glede problemov ne moreš vedet, ker je ta motor premal časa na trgu. Ko bo imel tam nekje 5-6 let in, ko bodo ljudje množično delali 200kkm in več bomo šele lahko rekli a je to vzdržljiv motor in z manj problemi od obstoječih. Do takrat je pač zgolj upanje, da bo.
Kar se tiče porabe pa se strinjam, tale X je za bencinarja res dober. Mal mu tudi pomaga, da je recimo CX-30 cca 100kg lažji od Mazde 6 dizel ampak vseeno presenetljivo dobro. Bi blo pa spet treba nbaredit en poraba test, ampak tokrat bi vzeli več AC vožnje pri 130km/h, ker vožnja po regionalkah je res balzam za porabo.
Ta C3 je zame najlepša, ampak samo z zaprtimi lučmi. Z odprtimi je pa kot, da bi kdo to doma na hitrco naredil mehanizem. Za naše predpise bi si moral ene LED DRL omislit, da ne bi kazilo izgleda med vožnjo. Naslednja generacija je imela bistveno bolj stilske popup luči.
Je pa tale Mario en oreng dealer s temi Corvettami
aha ja, moj karavan je pa superšportni karavan. No ja, sej ti pustim, da se mal tolažiš, ker je žena izbrala, ampak vseeno si se vsaj za silo zdilal, da je 6-ka ostala pri bajti. Tud to je neke vrste uspeh.
Sicer pa ja, sej se boš navadil in ti čist verjamem, da od znotri ne zgleda SUV, križanec al kaj je že to in ker večino časa gledamo avto od znotri pač tudi sam ne vidim sank na strehi in me čedalje manj motijo. 🤣
Eno vprašanje. Ali je pri nas možna uporaba 19" platišč na cx 30?
Namreč v Nemčiji je to možno. 🤔
Zakaj, stari to je SUV... tud če daš ogromna kolesa bo še vedno SUV in nič lepši. Jaz mislim, da imaš ti že isto težavo, kot imam sam ker sem vzel karavana in ne limuzino. Zato pa si še vedno želim odstrant sanke s strehe, da bi bil karavan vsaj malo lepši, ker tako lep kot limuzina žal ne more bit.
Ne morem verjet da ti že 2 leti razlagam, kako tvoja rdečka ne bo šla nikoli pod 8 sekund do 100
Ko sem bil najstnik al pa na začetku dvajsetih mi je bil pospešek do 100 najbolj pomemben podatek. Je pa to čist overrated podatek, ko enkrat voziš več avtov. Praktično ni nikjer uporaben razen na drag race-ih, kjer pa verjetno s temi našimi avti ne zahajamo.
Skozi leta sem dejasnko uvidel kaj pomeni navor in kaj krivulja navora in moči in kako se to odrazi v vožnji. Na evo pa sem dal kost za glodat in da vidim, kdo se bo prvil javil in se delal norca, ko sem spet omenil krivuljo navora... 🤣
Težave je imel Cosmos s plačevanjem MMS-u. In sem se bolj hotel zaščitit, da ne bi slučajno zvisel, ko bi jim že plačal avto. Včasih je bilo to, da te je avto čakal in si šele pol plačal. Zaradi težav Cosmosa jim MMS ni dal papirjev predno niso imeli plačan avto.
Hja, z leasingi in podobnim načinom možganskega fafinga ti pač zvlečejo še nekaj tisočakov več iz žepa. Zato tistim, ki avte kupimo takoj, ne marajo tolk kot lizingaše. To je dejstvo.
@Alex ... take zgodbice sem tudi sam poslušal. Tudi Močnik mi ni hotel znižat rabljeno testno šestko, češ da že ima kupca za ta denar in še enega, če ta ne bo kupil. No pol sem pa gledal ta oglas in se je valjal po avto.netu še eno leto in samo ceno so mu nižal. Pol sem se pa naveličal to spremljat, mislil sem si pa svoje.😜
Hehe @Alex... z istimi stvarmi sem se ukvarjal tri leta nazaj. Čakal in končno stestiral famozni Skyactive-X, ki mi je dobesedno pustil hladnega. Tako hladnega, da sem skoraj KIA Proceeda GT nabavil. Edino kar me je tam odgnalo je bila poraba, kjer bi na regionalkah težko bil pod 7 na AC pa težko pod 9.
Če imaš možnost pojdi na daljši test, ampak ne vozit kot dizla. Naj se dere hudič pol pa se odloči. Če bo dovolj oziroma, če boš rabil se da z razgrajanjem tudi dobit tistih 186 konjev. Vedi, da jih pa ziher ne bo tam okoli 2500 obratov, ko se teli naši dizli najbolje počutijo.
Tko to je, zato ti pa AT tolk ponujajo, ker večina ve, da je telovadbe ogromno in ne tako kot pri dizlu, kjer zadegaš v 6. v Kopru in ne spreminjaš do Ljubljane, ko greš dol z AC.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mater 10 centov razlike... nabijaški mediji pa objavijo "nekoliko nižje". Če bi se za toliko povečalo bi v naslovu pisalo najmanj o "grozovitem skoku cen" al pa "apokaliptični podražitvi". Kolk poskušajo teli MSM-ji oblat folk, da to ni več res.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani