Skoči na vsebino
EU vs SLO
Napisano

Slivka, tale med je izvrstna zadeva, sem ga dal tudi stari mamci poskusit, ki se razume v te zadeve in je komentirala, da se vidi, da je tole res doma?a zadeva in za naslednji? zanjo 2 litra.  :jupiii:

Priporo?am tudi ostalim, ker boste hitro vidli razliko med npr. Lidl medom, ki ga stiska? kakor majonezo iz plastike ali pa tem izdelkom.  :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

poleg tega kovinske feltne ve? ali manj po parih zimah zelo na?ne sol in ?e nima? pokrovov, ki pokrijejo ve?ino plati??a je res grdo gledat tisto rjo. Pa ?e tretjino leta jih mora? gledat tako, da se pridru?ujem Thomasu pri njegovem zadnjem stavku.

?e nekaj bi pripomnu pri "?eleznih" plati??ih in koroziji. In sicer po nekaj letih uporabe se pojavi (tudi) precej korozije na notranjih robovih (tam kjer pnevmatika sede na plati??e) in posledi?no vam pnevmatike pri?nejo spu??ati. Re?itev je sicer redno ?i??enje notranjega robu, ob vsaki premonta?i gum. Fotru na Hundaju se tole stalno dogaja in me potem spra?uje kako mu je vulkanizer menju gume, da mu spu??ajo.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pol sm si pravilno predstavljal :). Jest se morm isto oglasit pred zimo ;)

Pri tem postopku za??ite vozila si velja zapomnit, da odpade izvedba v primeru mo?nej?ega de?evja oz. lu?ah po cesti ter v zelo vro?ih dneh. Tako mi je mojster Roman razlo?il, ko sem pri njem opravljal za??ito vozila.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ja, meni se bo tokrat precej poznalo. ?enina petka ima manj kot 1/4 rezervoarja, BTjki ?e 40 km sveti lu?ka, motor je tudi ?e bolj na hlape, pa ?e kak?nih 10 litrov v kantico za me?anico za motorko in kosilnico. Pri koli?ini se pa ?e malenkost kar nabere...

Saj pozna? pregovor; kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni. No in tovrstni pohlep mene dostikrat tepe (po denarnici). Ker se nasmejem v stilu; heh 5?, pa to je totalni drobi?. Ampak 20 x 5? je pa ?e 100 in kot gre drugi pregovor; "kamen na kamen pala?a"  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Uauuu....super novica ,jutri grem napolnit...:-):-):-)lp

Gelipter, ne pozabi ga nalit ?e v kantico 5L za domov, bo? pri?paral ?e nadaljnjih 11 centov.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.