Skoči na vsebino
Rezervni deli, kje?
Napisano

Ali kdo ve kako je ce zamenjas motor, z enakim ali rabis kaksne papirje. Ker cenejse bi bilo da se najde motor in vgradi kot pa da se tega obnovi.

nobene panike, sem naredil na barketi, preveri le, da mogo?e opel nima tudi VIN avta kje na motorju vsekan (plo??ica karkol)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervni deli, kje?
Napisano

Za opeloco bos prej in ceneje najdu dele dol. samo uporabinstran kupijem prodajem

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Od upeljave 2.2 motorja je interval 2 leti.....malo smesno, vendar bolje preventiva kot kurativa....problem zavorne je da jo unicuje vlaga. Po drugi strani pa je zgleda tudi tekocina low end....meni so pri Krzisniku dali dot5 potem ki se menja na 4 leta oz 80k km

Jaz jo ma motorju menjam na primer na dve leti, tam je pa to a must, predvsem sato ker motor stoji izven sezone

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Z avtom ni nic narobe. Le nov je :) se mi zdi da ze dolgo nisi kupil novega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Kaj sta pa zrihtala? A sploh ni delal?

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

japonski kompleks je dobil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Evo the grand tour 13. Lepa primerjava elektricnega z bencinarjem....seveda z mero humorja. Ampak tokrat je sala v bistvu resnica

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mal bo tezko primerjat obcutke navadne masine pa masine s turbino. Dva razlicna delovna polja imata

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

samo, pod kako pretvezo pa menjas luci na kasko? :rolleyes:

Isto kot prvo haubo (in vse ostalo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aha,sepravi ti je anze kompletno zrihtal seata, barcheto ti pa lak tom rihta. Jest sem pa razumel, da ti je seata anze porihtu strihal ga bo pa laktom :). To imas vrjetno full kasko na seata?

Ja normalno, kasko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zakaj pa nove luci ? A ti ni anze barval ? :)

Vse smo menjal jbg :). Anze je tega, barchetta je pa pri laktomu. Zaradi kleparja, Laktom ima fajn navezo s tem kleparjem in si stalno ?ibata dele sem in tja. Anze je predalec za kaj takega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Galaxy S8 ne bo predstavljen... kolikor vem, Samsung letos sploh nima nobenega dogodka... imajo ocitno orevec dela z "bombasticno" afero...:)

A ni roumor da bo v prodaji ze konec februarja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Konec februarja grem spet... ce jih se rabis :)

Galaxy s8 prines :)

A VAG tut cveti

Ce se spomnis slik mehurckov na robu vrat - videti je bilo kot prerjaveno a je nekdo pred mano nekaj popravljal je rekel Anze, se je sedaj videlo ker je bila barva na barvi ( po moje je nekdo zvil rob vrat pa sel mal penzlat. Ni bila rja pod tovarnisko barvo to je vazno

Hauba bi pa sigurno ce je ne bi saniral.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ta je z ebaya, a ves da tiste ki si mi jih prinesel nazadnje je tudi sparanje unicilo...cist zbledela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e enkrat pohvala An?etu, popravljen cel levi bok od raznih parkiri??, na novo zrihtana prva hauba od kamen?kov, enako prvi odbija?, ki se je lupil, nove prve lu?i - komplet s ksenoni in ASF motor?ki, popravljen desni prvi bok (pes), in sanirano cvetenje na robu vrat. avto spucan notri in zunaj.

stro?ek 0?, oziroma stro?ek nove nalepke (marjetice) za prvo haubo

Zdaj pa ?akamo LakTom. Pestro s farbanjem :)

post-2637-0-04866500-1485532082_thumb.jpg

post-2637-0-53056900-1485532105_thumb.jpg

post-2637-0-61081300-1485532112_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kaj pa ce je to kak 80 leten dedek? Lazje gres ti malo naprej kot pa da se on zdaj drajsa pa polomi sebe in tebe.

Namerno zaje.... v smislu kdo ma vecjega

Ce smo pa resni sta pa OBA na zelenici....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Pizda ker drama queen. V redu pac ne bom vec sodeloval v naprej . Lep pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Zdravo.

Se pridru?im temi in nave?em na sevisiranje Mazd ter MES garancijo.

Moja 5ka je do sedaj ves ?as bila servisirana na uradnem. Imam tudi MES kartico ter ?tevilko.

A se mi jo spla?a ?e kar naprej na uradnem servisirati zaradi te garancije? Sem pa tudi AMZS ?lan.

Prej?nja lastnica je za redne servise pla?evala cca 185?. Privat me za ta 1.6d mlin?ek pride sigurno 100? manj.

Torej, privat pa AMZS ali uradni pa MES ugodnosti?

oboje nima smisla, eno ali drugo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Jaz sem mel Generali zavarovanje z asistenco na prej?njem pe?oju pa so hitro in brez kompliciranja (dvakrat - 1x so mi probali ukrasti avto, 1x je guznila sklopka) poslali AMZS vleko v roku ene ure, avto zvlekli s podzemne gara?e in ga dostavili na ?eljeni servis. Je pa bilo to v LJ tako da se mi ni bilo treba prerekati okoli kraja dostave.

saj to je pa spet drugi point, ve?ina vseh na koncu uporablja AMZS

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Ve?, Jures, dizela?i so blazno dragi, sploh na uradnem poobla??enem servisu...

attachicon.gifScan.jpg

Jaz ?e vedno trdim, da so Mazdini turbo dizli nekaj bolj?ega, kar si ?lovek lahko omisli. V sedmih letih lastni?tva Mazd je to drugi?, da je Mazda obstala. In obakrat je bilo pozimi. In, kot sem ?e napisal, ne bom rekel, da je Petrolova nafta gnojnica. In ne bom rekel, da Petrolova nafta ni gnojnica. Ampak obakrat so te?ave nastale po tistem, ko sem pozimi to?il na Petrolu v Solkanu...

Ja, pa tole o dizlih: seveda ob dejstvu, da se jih uporablja za to, za kar se dizela?e uporablja. Za sneg kidat niso vile. In za seno pospravljat ni lopata... Je jasno, kaj ?elim povedati?

a ?aki malo, to je delo, IMV je pa velika razlika. Ima? sre?o, vendar malo dvomim da si re?il problem samo s ?i??enjem?

A nisi peljal v Gorico?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alarm omejitve hitrosti
Napisano

In zakaj ga ne prenastavis na vec ali izklopis?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Jap kot je napisal jest italjanska guma in motor v barki

zabit filter nafte, zabit filter v rezervoarju.

Po moje so kar imv menjal. Me zanima kolk je dal na uradnem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Pozdrav !

Hvala za info. Misli? razlika v odnosu do AMZS. Bom vesel, ?e bo? malo ve? opisl.

LP

Mazda te pelje do najblizjega pooblascenega, medtem ko amzs kamor zelis. Tocno ne vem kaki so pogoji ve moras prespati

Amzs je meni ponudil v italiji na izbiro: hotel, prevoz domov, rent a car, vlak - kar hocem. Avto kamorkoli

2x lani je bilo tako.

Poleg tega amzs ponuja kup brezplacnih stvari:

Menjava akuja, vinjete, tehnicni pregled etc etc saj je na njihovi strani.

Pri obeh imas krito to kar sprasujes, ampak gre se za fleksibilnost in svobodo izbiranja. Na primer pocena guma te ne bo mazdin servis peljal k vulkanizerju ampak na mazda servis. Cene ves da so mocno razlicne

Amzs je med drugim (koncno) dal aplikacijo kjer tocno vidis kaj ti pripada in koliko ti se preostaja sredstev.

Takole direktno iz avta urejam...

Moj primer: Lani v nedeljo avgusta v Italiji sem s pomocjo amzsja prisel domov isti dan (noc), z mazdinim bi moral prespati in cakati na pon zjutraj uradni servis (slivkin primer)

Tako pa sem rekel pelji me tja in tha pa smo vse zrihtali.

Vprasati se je treba kje in koliko se vozis. Po moje glavni kriterij izbire

In pa to - Amzs krije vsa vozila na ime clana. Meni to pomeni 3 avte in motor na eno clanarino. Mazdin je vezan na ?asijo

post-2637-0-69555800-1485257293_thumb.jpg

post-2637-0-45397200-1485257310_thumb.jpg

post-2637-0-65025100-1485257326_thumb.jpg

post-2637-0-90114900-1485257345_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Krije vendar je velika razlika v storitvah in fleksibilnostjo storitev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.