Od upeljave 2.2 motorja je interval 2 leti.....malo smesno, vendar bolje preventiva kot kurativa....problem zavorne je da jo unicuje vlaga. Po drugi strani pa je zgleda tudi tekocina low end....meni so pri Krzisniku dali dot5 potem ki se menja na 4 leta oz 80k km
Jaz jo ma motorju menjam na primer na dve leti, tam je pa to a must, predvsem sato ker motor stoji izven sezone
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aha,sepravi ti je anze kompletno zrihtal seata, barcheto ti pa lak tom rihta. Jest sem pa razumel, da ti je seata anze porihtu strihal ga bo pa laktom . To imas vrjetno full kasko na seata?
Ja normalno, kasko
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vse smo menjal jbg . Anze je tega, barchetta je pa pri laktomu. Zaradi kleparja, Laktom ima fajn navezo s tem kleparjem in si stalno ?ibata dele sem in tja. Anze je predalec za kaj takega
Ce se spomnis slik mehurckov na robu vrat - videti je bilo kot prerjaveno a je nekdo pred mano nekaj popravljal je rekel Anze, se je sedaj videlo ker je bila barva na barvi ( po moje je nekdo zvil rob vrat pa sel mal penzlat. Ni bila rja pod tovarnisko barvo to je vazno
Hauba bi pa sigurno ce je ne bi saniral.
?e enkrat pohvala An?etu, popravljen cel levi bok od raznih parkiri??, na novo zrihtana prva hauba od kamen?kov, enako prvi odbija?, ki se je lupil, nove prve lu?i - komplet s ksenoni in ASF motor?ki, popravljen desni prvi bok (pes), in sanirano cvetenje na robu vrat. avto spucan notri in zunaj.
stro?ek 0?, oziroma stro?ek nove nalepke (marjetice) za prvo haubo
Zdaj pa ?akamo LakTom. Pestro s farbanjem
Jaz sem mel Generali zavarovanje z asistenco na prej?njem pe?oju pa so hitro in brez kompliciranja (dvakrat - 1x so mi probali ukrasti avto, 1x je guznila sklopka) poslali AMZS vleko v roku ene ure, avto zvlekli s podzemne gara?e in ga dostavili na ?eljeni servis. Je pa bilo to v LJ tako da se mi ni bilo treba prerekati okoli kraja dostave.
saj to je pa spet drugi point, ve?ina vseh na koncu uporablja AMZS
Jaz ?e vedno trdim, da so Mazdini turbo dizli nekaj bolj?ega, kar si ?lovek lahko omisli. V sedmih letih lastni?tva Mazd je to drugi?, da je Mazda obstala. In obakrat je bilo pozimi. In, kot sem ?e napisal, ne bom rekel, da je Petrolova nafta gnojnica. In ne bom rekel, da Petrolova nafta ni gnojnica. Ampak obakrat so te?ave nastale po tistem, ko sem pozimi to?il na Petrolu v Solkanu...
Ja, pa tole o dizlih: seveda ob dejstvu, da se jih uporablja za to, za kar se dizela?e uporablja. Za sneg kidat niso vile. In za seno pospravljat ni lopata... Je jasno, kaj ?elim povedati?
a ?aki malo, to je delo, IMV je pa velika razlika. Ima? sre?o, vendar malo dvomim da si re?il problem samo s ?i??enjem?
A nisi peljal v Gorico?
Hvala za info. Misli? razlika v odnosu do AMZS. Bom vesel, ?e bo? malo ve? opisl.
LP
Mazda te pelje do najblizjega pooblascenega, medtem ko amzs kamor zelis. Tocno ne vem kaki so pogoji ve moras prespati
Amzs je meni ponudil v italiji na izbiro: hotel, prevoz domov, rent a car, vlak - kar hocem. Avto kamorkoli
2x lani je bilo tako.
Poleg tega amzs ponuja kup brezplacnih stvari:
Menjava akuja, vinjete, tehnicni pregled etc etc saj je na njihovi strani.
Pri obeh imas krito to kar sprasujes, ampak gre se za fleksibilnost in svobodo izbiranja. Na primer pocena guma te ne bo mazdin servis peljal k vulkanizerju ampak na mazda servis. Cene ves da so mocno razlicne
Amzs je med drugim (koncno) dal aplikacijo kjer tocno vidis kaj ti pripada in koliko ti se preostaja sredstev.
Takole direktno iz avta urejam...
Moj primer: Lani v nedeljo avgusta v Italiji sem s pomocjo amzsja prisel domov isti dan (noc), z mazdinim bi moral prespati in cakati na pon zjutraj uradni servis (slivkin primer)
Tako pa sem rekel pelji me tja in tha pa smo vse zrihtali.
Vprasati se je treba kje in koliko se vozis. Po moje glavni kriterij izbire
In pa to - Amzs krije vsa vozila na ime clana. Meni to pomeni 3 avte in motor na eno clanarino. Mazdin je vezan na ?asijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nobene panike, sem naredil na barketi, preveri le, da mogo?e opel nima tudi VIN avta kje na motorju vsekan (plo??ica karkol)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani