...uuu taprva slikca mi je v?e?, lep podalj?ek in ne preve? vpadljiv....no jest se spomladi spustim v to, prvo feltne pa spustit avto potem pa podalj?ke v meji okusa ter ?ipe. Priam pol pravi? da se da kej lepega narest?? :) ...ker stock tud men ni v?e?, sploh pa te feltne moje so mi tolk grde da bom bruhu... ...od pakfeiferja mi je pa mal preve? ?e vpadljiv vsaj prednji odbija?i mi niso v?e?.
..povej kater prodajalec je, mogo?e je oglas na internetu in ti bomo la?je svetovali, ?e pa ni oglasa na internetu je pa res najbolje da sko?i? ?e enkrat tja in naj ti kar skopira list z opremo in za kater model 323 gre pa bo zeellooo la?je
Na slikah se skoraj ni? ne vidi, ker je avto temen, barvaje na enem blatniku ?e malo napihnjena, malo jo je ?e stran padlo, s spodnje strani blatniki tudi ?e rjavijo, vendar ni ne vem kak?ne krize, moram pa popraviti pred zimo, ker no?em da mi prerjavi. Sej bom tko gledal da ve? kot 30k ne dam.
Zanima me, verjetno je to ?e kdo dal popravljat, kolk so vam kej kleparji + li?ar ra?unali za popravilo zadnjih blatnikov? Pri meni zna bit li?ar drag ker barva je kr neki, neki temno modra mal temno zelenkast pa ?e metalna...v glavnem ne vem kere barve je avto, odvisno kako svetlova pade na pleh.
..res ga je kar orenk notri pritisnilo...pleh je pa mehek, kot pri vseh japoncih, tud ?e se jaz na bok svoje mazde naslonim se vdre, tudi pri mitsubishiju je bilo enako , moral bi tr?i pleh delat ne pa da se za vsak sranje luknja pozna.
Jest imam trenutno Lassa gume gor, ?e od prej?nje lastnice. Morm re?t da so to gume podn od podna, sploh po de?ju, avto se ne dr?i ceste tako kot bi se moral
- verjetno bi ti vzel celoten mehanizem ven pa potem pokital luknjo in pobarval vse skupaj?? Zihr mora biti re?itev da se tist mehanizem nekak ven dobi, ?e je ?el notr bo ?el pa tud vn
sam to se?tevanje bonifikacije gre men ?e po?as na k****, ker so totalni kreteni, ker avto mora biti vsaj 11 mesecev zavarovan da se ti upo?teva. Jest sem ?e dva avta prej prodal tako da je odpadlo, registracijo od prej?njega lastnika (ko se je ?e to dalo) obdr?al in ker potem avto spet ni bil zavarovan ve? kot 11 mesecev nisem dobil popusta. Prav tako se mi je to sedaj zgodilo, za prej?nji avto sem dobil priznan 5% letni popust, vendar nove mazde nisem odjavil iz prometa in ga ponovno prijavil, tako da sem za 10 mesecev dopla?al registracijo in aprila naslednje leto spet ne bo ni? s popustom, temve? ?ele leta 2007. ?eprav v 6 letih nisem nikoli imel karambola ter uporabil kupon?ka sem ?e vedno ?ele na 15% popusta avte sem pa imel neprekinjeno vsa ta leta :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri mojem lancerju je bilo tako da sem lahko jest odpiral in zapiral tudi vse ostale ?ipe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani