Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Sej to se lahko obnovi volan a ne. Drgač pa dobra cena a ni, če je vse ok z avtom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo to je ta nekatere že znanstvena fantastika. Oblečejo ti volan za cca 80-100€. In to pravo usnje. In imaš mir dvajset let. Ne vem, kako nekaterim uspe tako uničiti volan. Moj je na 6-ki pri 70 Kkm še kot nov. No ja. Nekaterim uspeva nemogoče. 

Če ti je všeč in te zanima ta avto, kar hrabro v nakup. Je top avto. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je robertk6 napisal:

Še krave se ti smejijo , daj raje malo zapusti forum da ljudje pozabijo vse nebuloze ki jih stresaš. SIcer pa ego ne dovoljuje saj vem , si že v eni drugi temi dokazal kako te boli  ko si je ene 5x kao zapustil pa se vrnil kot lesi 🤣🤣🤣

A ne bi raje ti malo zapustil forum pa šel v korejsko druščino. Ali še bolje. Na soldatski forum. Boste

tam debatirali, kdo ima večjega 😉

... pa kdo bo prej zbežal v rov, ko bo počla petarda. 

pred 2 urama je Bini napisal:

Najprej jo peljite potem pa pišite oslarije, še v reklami je povdarek ravno o napredku v tišini in prijetnem poslušanjem glasbe.... 😉

Itak debatirajo tu isti modeli kot formulo 1

A je niso niti v živo še videli. So pa vsi veliki strokovnjaki. 🤣🤣💪

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Carot napisal:

Alex, ko to berem res ne vem, kakšno 6-tko si ti imel. Sam imam 6-tko, 150 CD, zadnji FL in CX-30 in ne opažam takšnih razlik; pri hitrejši vožnji na AC je celo 6-tka malenkost boljša, tudi kar se tiče hrupa. Mogoče pa so pri zadnjem FL pri 6-tki zatesnitev potniške kabine toliko izboljšali?

Imam 6-ko,a je kar boga proti cx 30 glede hrupa koles. Tukaj je to še premijsko, medtem ko mazda 6 ni še premijska. Vseeno je 6-ka že star model, zunaj 10 let. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Imam 6-ko i

Pred eno uro je Aless napisal:

Nvm no že na par testih CX-30  grajali prav hrup v kabini 🤔

Mogoče pa so te vaše CX30 zaradi Luksuznih tepihov bolj tihe🤪

Screenshot_20220719_093741_com.android.chrome.jpg

To je kr neki. Naše so gt plus. 😉

pred 44 minutami je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pa mi neki tole ni glih jasn. Če je kabina tako zatesnjena, da zunanji hrup ne pride noter - kako pa potem slišiš gasilca ali pa rešilca na nujni vožnji?

Ga vidiš v ogledalu. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

In na koncu si zadovoljen in vesel.....:jupiii:

Samo res je cela notranjost za razred višji nivo kot recimo v 6-ki. In v ostalih Mazdah. Da ne govorimo o udobju(tiha vožnja, brez hrupa gum). Imam nastavljen radio na 6 (od 26) in je dovolj glasen, da se lepo sliši in preglasi vse ostalo. Pogovarjaš se pa pri 130/uro kot doma v dnevni sobi na fotelju. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 19 minutami je Jest napisal:

Zalimo??? ce je kdo uzaljen, si to samo ti, ko ti nekdo natrese dejstva… ;)

Sicer pa ce je to zaljenje, si ti bolj tisti, ki zali… ko pises, kako je nekaj grdo, kako so gumijasti tepihi smrdljivi, kako je Kia naenkrat poden od podna… pa ceski izdelki zanicujoci…

Če je pa res vse našteto. Ne morem pomagat. Napišem dejstva pa vsi v luft. 

pred 36 minutami je Bini napisal:

Pa ste-smo spet na podnu kot lani  in predlani parkrat,eni bi hec ,drugi ga ne razumejo,tretji so užaljeni četrti ne vem kaj ,za kaj 🤔 za nič od nič.....:nevem: Tako gre ta svet tja nekam u maloro,žal.......🥴

Kaj čmo. Se najde par pacientov, ki imajo prostaško dialog (prvi je ponavadi vojak) in gre vse za o navzdol. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 1 uro je mazdaman napisal:

Alex saj razumemo, da ti je CX-60 še grda zaenkrat

Ne samo za enkrat ampak tudi za dvakrat, za trikrat... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 11 minutami je Jest napisal:

Ves da me to se najmanj briga, kaj si ti mislis o tem... Meni je vsec... in to je meni najvaznejse ... Kaj si drugi mislijo o tem, mi je cisto vseeno... in prav je tako, da je enim vsec nekaj... drugim nekaj drugega... tretji pa se obracajo z vetrom in niti ne vedo, kaj bi radi ... 

Saj  meni dol visi, kaj ti in tvoja pisana druščina tukaj streljate. S tem, ko pišete neumnosti  cx 30 žalite predvsem druge lastnike cx 30 na forumu, ki so si kupili cx 30 in z njimi uživajo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:

S smrdljivimi gumijastimi tepihi bo tole performancno prava raketa... 😝 ... Celo v vrhniški klanec bo šla bolje kot kakšen smrdljiv Skyactive dizel, ki je mimogrede polomijada od motorja 😜... 

Vem, jest, da, ciljaš na ta avto. Samo bo vseeno grd, tudi če ga uspeš kupit. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 11 minutami je Jest napisal:

Nekaj tvojih izjav... pa jih preberi se enkrat... da bos vsaj vedel, kaj si pisal pred kaksnim letom ali dvema :D  ... Na zacetku pises, da je zadnji del grd... in to si napisal nekajkrat... Potem nekaj mesecev kasneje je edino zadnji del lep :D ... pa je bil od strani grd ...pa tudi spredaj ni bohve kaj :D ... In takrat si celo Kio pohvalil, da so napredovali pri dizajnu ... Se mi zdi, da si ravno pred kratkim Kio spljuval ... 🤪

Samo cx30 je za tole cx 60 prava lepotica. Ta cx 60  bi bil edino za kake amerikanc ali Avstralce, ki imajo radi bolj grde avte. Skratka, polom od dizajna. 😉

pred 22 minutami je Boss napisal:

@Alex tako se začne... najprej kompromis in si rečeš sej CX-30 je skoraj avto in ne SUV sam mal je dvignjen. Pol po nekaj letih lastništva CX-30 ugotoviš, da je CX-60 pa tak velik masiven kvader, ki sploh ni grd in še mal pa se že voziš v Traficu al pa Transitu in prepričuješ ostale kolk so neumni ves ta čas, ker če maš tak dostavnik je placa noro velik pa še zgleda lepo, če je v rdeči barvi. 🤨

Sorry, samo to je res, kar si napisal. Zato pa nisem vzel cx 5, ki mi je grda že od vsega začetka. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 6 minutami je Jest napisal:

A tako kot pri tebi… ? Na zacetku ti je bila CX-30 grda… sedaj pa je ze najlepsimavto na svetu… 

Z izjavami vsakic znova presenecas in sam sebo dokazes, da ali lazes… ali pa nabijas samo nekaj v prazno… 🤪 V stilu… vazno, da nekaj napises… pa ni vazno ali ima napisano kaksno vrednost ali ne…

Pri cx 30 so me na začetku motile plastike. Drugače je bil avto že takrat všečen(za suva, seveda). Ta cx 60 je pa grda in neposrečena oblika v stilu švabov. Veliko lepša in skladna je cx 50, ki pa je mi v Evropi ne bomo videli. Ponavadi je ravno obratno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 26 minutami je Bini napisal:

To pomeni, da imamo lastniki CX30 vsi take mehke in lepe in nič gumijaste tepihe za poletje :bravo:, za pozimi pa..... kakor kdo..... :party0035: 😉

Screenshot_20220720_123838_com.android.chrome.jpg

In to luxury. Potem ni čudno, kot bi rekel Slivka, da hodimo v cx30 v copatih. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 10 minutami je mazdaman napisal:

Saj se bomo počasi navadili na njo, tudi meni se že kar dopade. Me pa zanima kakšna bo cena bencinarja in potem tudi kako bo izgledala CX-80

Avto ali je lep ali grd. Se ne bo sam polepšal. Edino folk ga ne bo sprejel dobro in bo zopet slab prodajni uspeh. 

Še par falerjev in bo tako majhna firma, kot je mazda, morala zapreti tovarne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 24 minutami je Bini napisal:

Ti tepihi v CX30 so res debeli in kompaktni ter mehki, da bi kar bos vozil. Pravo veselje se je vsest v avto..... 😊😉

Mislim, da so mi dali one boljše od obeh variant, ki so tudi malo dražji.... :jupiii:

Meni so tudi dali te dražje. Res je, škoda bi jih bilo zamenjati s smrdljivi gumijastimi, grdimi tepihi. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je Slivka napisal:

Tudi za SUVa si govoril, da je grd in da ga ne boš imel...

Smrdeče? Ne vem, kakšno kitajsko robo si ti do zdaj srečeval, ampak te, ki sem jih imel jaz, niso nikoli smrdele. In če tebi od tam dol kaj smrdi, za začetek umij noge...

Tepihe v pralni stroj? Na kakšen program pa? Ker jaz sem enkrat dal tiste in Mazde 5 na program za zavese, pa so ratali kot ožeta cunja... Zdaj imamo gumijaste kar celo leto. In ko otroci iz peskovnika pritečejo v avto, se sploh ne sekiram. In ko pozimi pričmokajo skozi vse luže, se ne sekiram. in ko pozimi prinesejo za lopato snega noter v avto, se sploh ne sekiram. In nam avto služi - brez, da bi se kaj dosti sekirali zanj. V končni fazi, ko bo avto star 15 let, bo končal na odpadu, pa če bo za videti kot nov ali pa kot da je dal skozi Soško fronto...

Jih lepo daš na 30 in paziš, da jih lepo raztegneš, ko jih daš sušit. In so zopet kot novi. Čez pet, šest let kupiš nove in je mir. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 14 minutami je Slivka napisal:

Zato jim pa sonce toliko bolj užge, kar ima tudi svoje posledice...

Samo tudi zima ima svoj davek. 😉

Zato pa lopata dela na polno... ali v prazno. Kakorkoli.

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Veš, @Alex, nimajo vsi copatke za v avto. Obstajajo tudi drugače misleči in lepo bi bilo, če bi bil ti strpnejši do njih - tako, kot so drugi strpni do tebe, čeprav misliš malo po svoje...

Tudi jaz jih nimam 😉. In nikoli v nobenem avtu  do sedaj nisem imel teh grdih, smrdečih gum. Vsakih nekaj mesecev lepo dam tepihe v pralni stroj in so kot novi. Tudi ostalo blago (tako v kabini kot v prtljažniku) v vseh avtih je vedno kot novo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 34 minutami je Jest napisal:

Lepo, da sam zase priznas, da dajes bedaste odgovore ;) ko citiras samega sebe 😜

image.png

Ta, na katerega, se to nanaša z bebavimi odgovori, že ve kdo je. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Ti pa s tvojo reciklirano kio nimaš kaj komentirati. To je ikea na kolesih. 🤣🤣

To je zadnji avto, ki ni ga sploh kupil. Še dacia je zakon za to zadnje skrpucalo od kie. Je pa tudi res, da te kie kupujejo socialci. Vsak okoli mene je tako. 😉

Brez Češke prikolice z naloženim pivom in šotorom, da kampiram na Pagu med ostalimi slovenceljni. 😉

In zopet je odgovoril ta, ki sem ga omenil in zopet bedast odgovor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 minuto je robertk6 napisal:

Socialc ti je po babi skakal.......budalo zahojeno . Se vidi da ne premoreš niti kančka kulture ,da bi vsaj priznal svoje budaleštine ki si jih pisal tukaj o CX-30 in bi pač rekel vsak se lahko zmoti. Ne ti boš gono svojo do konca .....

A si socialc? Po kulturi  govora verjetno da ja. Sicer si pa že dokazal svoj IQ. Vojački imajo pač prostaško besednjak. Kaj čmo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.