Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Samo spet, odvisno koliko prej ti javi da bo zmanjkalo. ?e ima? kako dalj?o furo pa ti na za?etku to javi...si v riti.  :) Tako da, najbolje je , vsake toliko malo doliti. Pri moji to ka?e, pa ne vem ?e sem 1x videl to lu?ko, druga?e vedno vsake par mesecev malo dolijem in je re?eno. Pa ne rabim nobenih lu?k :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Danes odkril, da Mazda3 Revolution letnik 2017 nima opozorila za manjko teko?ine za pranje vetrobranskega stekla. Starej?i modeli bi-xsenon s pranjem lu?i naj bi to imeli, novi LED pa ne ve?. Malce negativno presene?en. Ali kdo pozna to oz. ve, ?e se da to "dodati"?

LP,

Matej

Joj se obremenjujete z malenkostmi. Ko zmanjka pa? nato?i? in je zadeva re?ena.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMV MaxxMotion Performance Diesel
Napisano

Jaz sem pokuril skoraj 2  tanka te nafte, in je razlika. Po ob?utku se pozna, da je avto bolj ?iv. Zdej ?e manj porabi, bom pa videl ta tank. Je pa res ,da je bil prej?nji tank prvi, po katerem se mi je zgodila da je potovalni ra?unalnik kazal ve?jo porabo kot je izra?unana. Ponavadi je bilo ravno obratno.

Sedaj pa ne vem, ali je to zaradi webasta, ker ga ne kurim ve?, ali pa je to zaradi nafte :) Bomo videli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ne te?ki strokovnjaki. Nekateri od nas smo ti podali pa? dejstva. In ta dejstva, malce odstopajo od tvojih trditev. Za to ne rabi? niti vitreksa nato?it.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Gavrin, kak?ne bu?e trosi? tle. Recimo, ?e bi ?el za hec pogledat na spritmonitor, se omejil po tem modelu in motorju, bi  videl, da najbolj pridni imajo porabo okoli 5!!! Povpre?je je pa 7. 

In o?itno nima? kaj dosti pojma, kaj je moderno..Oz. bom tako rekel, moderno ?e ni nujno da je tudi uporabno in vzdr?ljivo. Vsaj v tem primeru. ?as ponavadi poka?e svoje, in v tem primeru tudi je. Kar nekaj proizvajalcev je ?e za?elo opu??ati mlin?ke...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Uf, tole v Torqu je dobra ideja. Kateri podatek pa je to? Vem da obstaja ?e dodatek za torque, ki ti lahko prikazuje en vid?et preko ostalih aplikacij, in tako ni potrebno, da je ?ez cel zaslon samo torque odprt, ampak si lahko samo nekam v en kot nastavi? zaslon?ek za ta podatek :)

Nekaj tak?nega d8f4cf2ca8c9b6c3de727cc964f1e35f.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Z dizlem pri Mazdi na na?eloma ni? narobe. Tile 2.2. so kar zanesljivi , seveda ?e vozi? tako kot je primerno za tak stroj. Za mestno jajcanje pa verjamem, da se rado potem kaj zalomi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan Qashqai
Napisano

Jaz vozim k Majesu v BTC  :jupiii:  In morm re?t, da smo do sedaj ?e marsikatero stvar re?ili, ki ji drugje ne bi. No, vsaj na tak na?in ne , mogo?e bi jo na na?in ki ne bi bil prijazen denarnici :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.