Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Verjamem, verjamem. 

Veš, koliko je Črnogorski rekord v teku na 100 metrov? 63 metrov, več jim še ni uspelo preteči.

Koliko porabi tale rena iz oglasa? 3,6 litra nafte na 100 km. Se pravi, s 3,6 litri prevozi 80 km, potem pa z avtovleko do servisa, ker se je že kaj pokvarilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 17. 9. 2020 ob 21:22 je Slivka napisal:

Bi koga mogoče slučajno zanimala Mazda 5 z dvolitrskim turbo dizlom?

dne 17. 9. 2020 ob 21:30 je Alex napisal:

Dvomim... če bi bil benzinar bi se kar trlo kupcev. 

Še dobro, da je tako. Ima človek čas, da dodobra vse premisli, preden naredi napako in prezgodaj proda... Tako pa bo petka ostala še naprej pri nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Sicer ne vem, če je to ravno prava tema za tole moje mnenje, ampak če je že debata, se oglasim pa še jaz:

S tem, da se cene goriv ne bodo več regurilare, se ne strinjam in sem mnenja, da je ta vlada pri tej odločitvi krepko usekala mimo. In če bi le bilo možno (kakšen "predlagam vladi" ali kaj podobnega), bi se takoj pridružil, da nas bi bilo čim več in da bi vlado spravili k pameti, da ne počne neumnosti. Če drugega ne, sem pripravljen tudi kolesarit do Ljubljane, če bo protest proti tej odločitvi.

Ne le to, jaz bi bil tudi za uvedbo regulacije nekaterih drugih cen. Na primer ceno kruha. Ravno danes sem v Babičevem mlinu na Muri kupil moko. En kilogram bele moke je 0,55€, en kilogram ajdove moke (ki je najdražja) je 2,50€. V Mercatorju pa je hlebček 0,65 kg pirinega kruha 3,39€ Če rečemo, da je pirina moka tako draga kot ajdova (čeprav ni), bi za en tak hlebček potrebovali 0,6 kg moke (1,50€), 14 gramov kvasa (0,09€), 5 dcl mlačne vode (kar tudi ni neko premoženje), 1 dcl olja (0,26€), žlico sladkorja in dve žlici soli. Če seštejemo vse skupaj smo nekje pri dveh evrih, vse ostalo je pekovska in trgovska marža... Tako da ne le, da se ne sme spustit cen naftnih derivatov z vajeti, še kakšne druge bi morali vzeti pod kontrolo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

A se nam v kratkem obeta opazen dvig cen?

Pa kaj vse je tale naložila v tem posnetku, saj ne vem, če bo sploh lahko peljala...

683ff6794b_62237206.jpg?v=d41d
WWW.24UR.COM

Študija, ki je preučevala naš naftni trg, dokazuje, da se potrošniki vedemo racionalno, in da so se zaradi tega, ker so se cene goriva ob...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, to vem, da gasilci ponavadi ne bodo umazanega (in slanega) parkirali, ampak da je to gotovo redno čiščeno in garažirano. Torej kljub starosti 6 let gotovo nima rje in je lepo ohranjen.

Kako trpežni so pa ti motorji?

In koliko so dejansko res žejni? (ne koliko piše v reklami, ampak koliko res porabi)

Kolikšen strošek je odstranit vse tiste napise? Bo potem šlo s poliranjem ali ga bo potrebno prebarvat?

Sicer pa, kar v oglasu ne piše, ima tudi avtomatsko klimo in tempomat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Mi imamo ovčjo kožo na sedežih. Pa smo kar zadovoljni. Na vsakih pet let pa zakoljemo dve ovci pa damo kožo strojit pa pridelamo dve novi prevleki. Čeprav me pa zanima, kako bi zgledalo pa iz kozje kože - ker koz imam bistveno več kot ovac, pa bi lahko vsako leto imel dve novi prevleki...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Točno tako. Zato je pa akumulator zdržal. Če bi bile notri navadne žarnice, ne bi. Zato se mi pa cena 95€ za LED osvetlitev kabine ne zdi pretirana. Ker ti eni drobni prstki mimogrede naredijo večji strošek, da še veš ne kdaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj pa vem...

Jaz sem sam montiral LEDice v kabino. Pa se je že večkrat zgodilo (vsaj štirikrat), da so drobni prstki čez dan premaknili stikalo z "door" na "on" in je luč v kabini gorela čez vikend, dokler nisem v ponedeljek zjutraj opazil, da avto sveti... Po takem podvigu je ponavadi potrebno akumulator kar zamenjati. Kar je precej več kot 95€...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

V bistvu Italijanska...

Po toliko takih kilometrih - jaz bom nabavil še četrto garnituro. Ali pa je že peta... Ni važno, v glavnem take gredo spet nazaj gor. Le menjat jih bo treba prej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Kaj se zgodi, če z gumami, ki so prevozile že 35.000 km po makadamih, gozdnih vlakah, pozimi okovane v verige,... pelješ v toplem sončnem vremenu 1000 kg tovora + zadaj pripeto prikolico, na kateri je še 500 kg tovora okoli 125 km daleč po avtocesti s hitrostjo okoli 100 km/h?

Namig poiščite na spodnji fotografiji.

guma.JPG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

V soboto je še prevažala polena, danes že v kamnolomu...

Kamnolom1.JPG.ab3b3fec984cf29e49b2c058151e4f03.JPG

Kamnolom2.JPG.78f48ba70f27688bc853485be267b214.JPG

Tole je pa skupna teža kompozicije:kamnolom3.JPG.c337a7c92936b95c3e4fd7370e529999.JPG

Še šofer zraven, pa je že več kot 4 tone...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.