Pridem do sova??ana, ker sem ga nekaj potreboval, in on na svoji Ladi Nivi ma?e tesnila vrat s parafinovim oljem. Da mu ne bi bilo preve? nerodno, sem se mu pridru?il in ?e na BTjki vsa tesnila vrat izdatno namazal s parafinovim oljem.
Sem se pa po?util malo Gorenjca - parafinovo olje je bilo njegovo...
(jaz sem pa v drugem kontekstu dobil svoj vzdevek in sicer zaradi izra?anja; la?en sem k zmaj, utrujen sem k zmaj, ta slu?ba je brezvezna k zmaj, itd.).
... ... kadar sem besen, bruham ogenj ko zmaj...
?eprav, takih poznam kar precej, pa jih ne kli?emo "zmaj"... ?e pa ?e, pa ne tako, da nas lahko sli?ijo...
Mah, pa kaj ?e. De? ga pere, veter ga su?i, sneg ga polira, to?a pa o?isti trdovratno umazanijo. ?e pa ga ?e kdaj peljem v avtopralnico, mi pa zaradi stre?nih nosilcev zavrnejo avtomatsko, zato moram ro?no oprat. Kaj vse je na krta?i potem, me niti ne zanima in tisti, ki pride za menoj bolje da ne ve... Me pa tako pranje vedno spravi v slabo voljo, ker vsaki? odkrijem nove praske in udrtina. Zato ga raje niti ne perem...
Hja, nas je sedem: jaz, ?ena in pet otrok. ?e gremo v hotel, potrebujemo skoraj ?etrt nadstropja in v menzi vsaj dve mizi... In tam potem cena hitro zraste na nekajkratnik kampa. Tudi apartma za sedem ljudi pride precej ve? kot 20 - 25?...
Kar se pa opreme ti?e, pa... Prvo prikolico smo "podedovali" (postri?ili, ?e sem natan?en, ker je bila od o?etovega brata, ki pa ni imel otrok). Potem smo dobili tole, ki jo imamo zdaj, po zelo ugodni ceni (prej so jo imeli v podjetju KOP Bre?ice, ?tirikrat so jo vlekli na morje, potem pa je ?est let stala) in ko smo ?e staro prodali, je bila razlika v ceni vsega 3000?. In zdaj smo s to prikolico dobri za kak?nih 15 let... Torej tudi ni nek tako blazno velik stro?ek. Razen nafte in cestnine, ti stro?ki pa kar narastejo. Ampak glede tega je pa tako, kot si ?e napisal: najceneje je, ?e sedi? doma, ?ez dan bere? knjigo in gre? "s koko?mi" spat...
Pojavilo se je eno vpra?anje, pa me zanima, ?e tu kdo ve TO?EN odgovor - ugibamo ?e mi sami tukaj...
Torej, imamo kri?i??e, kjer mi NIMAMO prednosti, ampak se s stranske ceste vklju?ujemo na prednostno. In imamo v kri?i??u STOP znak. Pod tem znakom pa imamo znak za obvezno smer. Torej imamo samo eno mo?nost, kam lahko zavijemo. Ali v takem primeru moramo nakazat smer s smernikom ali je ni potrebno?
Res potrebujemo to?en odgovor, ker je imel sodelavec zaplet z medob?inskim redarjem...
Je pa treba Musku priznati, da je pa pravilno zastavil: ni? ne dela na zalogo, ampak po naro?ilu. Vpla?a? to, kar bi rad imel in to ti naredi. ne pa da pride? v salon on ti prodajo to, kar jim le?i tam, pa ?e je to to kar i??e? ali pa ne... Se mi zdi Muskov na?in precej bolj?i. In, kolikor vem, ima za tega tovornja?ka ?e 250.000 naro?il.
Kon?no en terenec prave oblike - podobne kot so ruski oklepniki oz. tank brez cevi. Sploh, ?e je res tako odporen na udarce in praske, kot so tu pokazali.
?koda samo, da nima noter spodobnega motorja ampak nek bren?a? na baterije...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pridem do sova??ana, ker sem ga nekaj potreboval, in on na svoji Ladi Nivi ma?e tesnila vrat s parafinovim oljem. Da mu ne bi bilo preve? nerodno, sem se mu pridru?il in ?e na BTjki vsa tesnila vrat izdatno namazal s parafinovim oljem.
Sem se pa po?util malo Gorenjca - parafinovo olje je bilo njegovo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani