Ko gre? uva?at, te sam pot pride najmanj 1000?...pa homologacija, pa to, pa ono...tu je pa nov avto, garancija...ne vem, no...mislim, da ?e vzamem novega, za??itim podvozje, pa vozim...je pravi mal?ek, guma 20?, NOV avto...
Mazda 6, prej mazda 5 sta bila prvi avto pri hi?i...drugi je bila 323F letnik 91, pa je zaradi starosti odpeketala na odpad...pa sem zaradi gradnje hi?e in vleke prikolice vzel 626 karavana, katerega vozim ?e danes, ko je hi?ka kon?ana... Res je 2.0 motor pa 110 lipicancev, samo kuri slabih 6 litrov, pa nic ne rabim rihtat, sam olje in filter na 10000km zamenjam...45000 v dobrih treh letih... Se pa vsi ?tirje tudi z 626 kam odpravimo, ?e je mo?nost po?kodbe avta. Dejstvo pa je, da zaradi idealnih povezav z avtobusom rabimo 2 avta...smo pa? iz de?ele... Razmi?ljam pa o prodaji 626 in nakupu tegale...
?estitke za nakup...pameten nakup. Moja mazda je tudi nova pri Skoren?ku bila kupljena...vsi ra?uni shranjeni, prilo?eni servisni kontrolni listi, zapisniki pregleda karoserije...skratka vse... Na cosmosu nisem nikoli kaj takega zraven dobil, samo DSK in ra?un...v glavnem, pohvale vreden servis...
Da ne odpiram nove teme, bi kar tu nadaljeval. Torej: s petko sem dobil tudi zimske pnevmatike 205/50R17. ?ena pa je nekje na?la ustrezna jeklena plati??a in gor so pnevmatike 195/65R15.
Najprej me zanima, ?e je 195/65R15 primerna kot zimska pnevmatika za petko ali bomo morali kupiti kak?no drugo dimenzijo? (no, v vsakem primeru bomo morali kupiti nove, ker so te bolj slabe)...
Kot drugo me zanima, ?e se dobijo verige za obe dimenziji hkrati? Da ne kupujem dveh kompletov verig. ?ena bi najraje kak?ne tipa "Click.clack and go", torej tiste, ki imajo avtomatske napenjalce.
Kot tretje me zanima, ?e se komu kje valjajo kak?ne dobre verige ?e povsem zapra?ene, pa ne ve, kam bi z njimi?
In lepo prosim, ne me spra?evati, kaj mi bodo verige, ?e imam zimske pnevmatike...
Ta plati??a, Slivka, 15" in gume so original od petice, sem jih jaz imel prej gor, tak da ni panike...kar se pa verig ti?e, pa priporo?am nove kvalitetne, glede na to, kje se ta avto vozi...kak?ne stare so tak-tak, lahko kak naj?ibkej?i ?len po?i, pa naredi ve? ?kode, kot so nove verige...
V soboto smo ?li preverit eno 5, pa smo ugotovili, da ima 6-karvan nekako ve? prostora oz. je za nas bolje razporejen. Sedaj se jaz in moja lep?a polovica spet nekako spet nagiabava g 6-ici, in sicer mi je padla v o?i tale: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7843110&show=1&avto=
Ima mogo?e kake izku?nje z nakupom avta pri ?panu? Kilometre lahko preverim na poobla??enicih al potrebuje? posebno dovoljenje?
hvala
LP
?e so otroci ?e majhni, so drsna vrata neprecenljiva...pi?em iz lastnih izku?enj...in dva lep?e in la?je sedita zadaj...
Je pa ta petica res lepa, pa vzdr?evanja ne rabi, ker ima motor verigo... Ta ?estica iz va?ega linka ima pa jermen in filter trdih delcev... Je za razmislit...zase pa vem, da nebi razmi?ljal...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tu je nekaj glede zimskih gum...
http://www.uradni-list.si/1/content?id=113310...
21. ?len za?enja o nalepkah, pogleda se pa to?ka 3.4.2.2 PrilogeIV v tem pravilniku...
http://www.mzip.gov.si/fileadmin/mzip.gov.si/pageuploads/DPR/MOTORNA_VOZILA/TSV_-_4_kolesna_vozila/TSV_146-01.pdf...
Je pa ?e marsikaj zanimivega notri...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani