Pa tolk majo nekateri za povedat čez Mazdo... V bistvu bi bil pa kle gor en živ dolgčas glede servisiranja Mazd, če se ne bi pogovarjali o praktično vsemu.
Jaz sem vzel enkrat Nexenke zimske (sicer za ne-mazda dimenzijo), prišlo čez 3 dni bp, frišne, najcenejše daleč naokrog.
Gre se za to kar sem že razlagal, da je na liderju ubistvu avtomatska borza - glede na porast in dobavo ti oni prilagajajo ceno. Danes je lahko tale falken guma 144,48, jutri bo mogoče že 150, če bomo fejst klikal
Mene zanima če ima kdo pri roki kak zakonik, kako je s hitrostnimi razredi in indeksom teže. Namreč tele falken imajo 96Y, cena mi je zelo ugodna, homolomo ima 92W, jaz bi jih kar vzel.
Kupi,boš zadovoljen....👍 Na 3ki sem imel zimske in so še zdaj v funkciji in so top....😉
XL so bolj trde a je garant,da ti robove ne bo pobralo....
Zato, ker gre za odgovornost lastnika. Je preveč težko?
Ne razumem, da nekdo, ki naj bi bil sposoben vozit po naših cestah, ni sposoben prebrat nekaj črk in številk iz svoje tablice ali prometne in potem natisnjenih na računu še enkrat preverit. 🤔 In taki se ponavadi "spoznajo na vse" in vejo vse rešitve, od politike, zdravstva, naravovarstva, energetike, ...
Jaz vem kako je to sedaj,napisal sem kako bi moralo biti...👍
Jaz sem leto dni nazaj dal podobno zaščito pri tri krone. Ko sem imel prvi tehnični spomladi se je mojster, ko je pregledoval podvozje kar malo šokiran čudil in iz kanala zakričal, da ne more verjet, da je Mazda brez rje in me hvalil, da je kaj. Rekel je, da je videl Mazde rjave po podvozju že pri 2h, 3h letih pa sem po tem tudi sam skoraj zakričal, da ne morem verjet.
Tako, da za Mazde zaščita podvozja ni slab poseg. Jaz jo bom letos peljal še 1x na pregled, če bo potrebno še kaj pošpricat. Dal sem pa 90€.
Jaz imam Nexen N'fera SU4 letne gume. Lahko potrdim napisano, je pa seveda od stila vožnje tudi precej odvisno. Ampak tudi meni so se zunanji robovi čisto znucali, medtem ko je sredina gume še odlično ohranjena po 3 sezonah. Jih bom še imel eno leto, potem pa bo čas za nove. Seveda grem sedaj bolj previdno v ovinek, če je mokra cesta - jim ne zaupam več toliko kot ko so bile nove.
Je pa zanimivo, tišja in bolj varčna (avto pije 0.3 več pozimi) guma od zimskih Michelin alpin PA4, čeprav mislim da na netu ravno obratno piše.
Očitno nekatere gume ne pašejo na naše Mazde,ker tudi Bridgestonke in še katere se preveč obrabljajo po robovih pa čeprav so kao PREMIUM gume......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Malo mi je čudno,da ima že nove letne gume pri 25kkm....🤔
Pomeni,da so letne zdržale le cca 15kkm......☹️
Povezava za deljenje
Deli na druge strani