Radio bom vgradil tam kjer je pepelnik in v?igalnik,avtoradio rabim za poslu?anje Mp3-jev in ne za brezzvezne radijske postaje!Torej je sigurno ventilacija?Ker sem v?eraj piknil z izvija?em in ni ni? pihalo!
to se da re?it tut prek originalnega avtoradia, s tem da si vgradi? yatour na katerega lohk priklju?i? usb klju?ek
Jaz mam tudi eno vpra?anje glede homologacije, in sicer: na avtomobilu imam homologirane pnevmatike 225/35/R18 na plati??ih 7.5jx18H2 ET35. Original so predpisane pnevmatike 205/55/R15. Na avto pa bi rad montiral pnevmatike 225/45/R17, to?ne dimenzije plati?? ne vem, predvidevam da je ET isti, pravtako ?irina plati??. Si moram za te nove pnevmatike in plati??a priskrbeti novo homologacijo?
seveda, razn ce nima tvoj avto ze tovarnisko vpisano to dimenzijo
Predvsem zaradi premalega ?tevila zainteresiranih aktivnih ?lanov, pa ?koda da se je to zgodilo malo po tem ko se je uspe?no povezalo z uradnim zastopnikom.
?koda... :/ takrat sm bil ravno pred nakupom Mazde 323C ali Mitsubishi Colta, pa sm pol nekak na 323c pristal
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sicer mam na F-ki apex pa se mi ni n? posedlo :ne vem:
Pa tut Koni se da dobit za dobro ceno
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani