Skoči na vsebino
Kitajci so ?e tukaj...
Napisano

2 mo?nosti:

- kupijo pravice za izdelavo in prodajajo pod svojo znamko....dobro vemo da dosti denarja stane tudi ime, ker pri kitajcih tega ni je pa? cenej?e..seveda se tudi na kvaliteti pozna ampak to je ?e druga zgodba.

- kopirajo in naredijo tolk pa tolk % sprememb da ni povsem enako in jim noben ni? ne more

Popolnoma enakega avtomobila pa ne morejo kar tako kopirati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kitajci so ?e tukaj...
Napisano

eni se vozijo s takimi avtomobili da lahko mi samo sanjamo. :jupiii:

..res je...vidim pri nas, ta nove E-je, BMW-je okol l.2000, tud Cabrio se najde...videvam pa vsak dan tolele.....tko je ?e vle?e? 200.000 sociale pa baker prodaja? pa ?e kej pokrade?, ra?unov ni treba pla?evat, gradbenega dovoljenja tud ne rabi? za bajto postavt, najbolj da kr vsi cigani postanemo, bomo mel dobre avte :) :) :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

smola z MAZDO
Napisano

Ko sem ?e delal na mercedezu se spomnim primera ko so "mehankar?ki" enga direktorja menjavali ?arnico, mislim da na S-u. No v glavnem nekako jim je ratalo zamenjati ?arnico, avto pa ni v?gal pod nobenim pogojem, tako da je bla avtovleka do servisa v igri :P ..kaj je blo narobe pa ?e zdej ne vem, nisem vpra?al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazde...
Napisano

Poganjam ga z Phaze linearom 1.2 kw zvezanim na 2 ohma, kondenzator pa predoja?evalec sta zraven...

Saj ga bi prodal, ker meni ho?e ogledalo dol past, pa cigarete ne morem vredi kadit, mi ogorki dol letijo... :hohoho:

..no pol ga pe ?e kr vredu ?ge?ka? s tem oja?evalcem :jupiii:

....ko smo mi v na?i teamski bolhci mal sprobaval tole s cigareti, bi mogu videt kolk hiter se je ?ik sam skadil :P ..res da je blo od stene z wooferji do prednje ?ipe cca. 50cm sam k si gledu tist ?ik kako se je kuru, je blo smeha tolk k ?e nikol :D:o

..druga?e pa jest ne kadim, samo me pa ne moti ?e kdo kadi v mojmu avtu s tem da ma okno odprto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazde...
Napisano

Kot prvi avto sem vozil R11 diesel......zaribu pr 175.000km :blink: ...sm reku naj gre vse u k**** in sm kupu Mitsubishija, ki je slu?il nekaj do leto?njega poletja (seveda se avto ?e pelje samo je bil ?e rahlo v letih tko da sem ga moral zamenjati), no in sem si takoj reku da bom spet japonca kupil, ?eprav sem gledal micke ?e naprej, sem potem naletel na Mazdo in zdej se veselo peljem z njo naokoli :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tv v mazdi 6
Napisano

ne ne...?e bo? mel woofija si serijske zvo?nike odmisli....jih bo treba ven vre?t :)

V glavnem nabavi? si en konkreten prednji sistem vezan na oja?evalec in to je to.

Lahko malo kontaktira? s kolegom, kontakt bo? na?el tukaj http://www.audiox-shop.com/ ter povej kaj ima? in ti bodo povedali kaj je dobro nabavit. Jest mam druga?e, zaenkrat v Mazdi ?e nezmontiran sprednji sistem od Coral Electronica, 16-tke imajo 120 RMS-a, tweeter?ki pa 100-RMS-a poganjam jih pa z ?tirikanalcem Groud Zero. Woofi je pa tist s katerim je ?e vedno postavljen SLO rekord v DB dragu :) ..slavni in zelo vzr?ljiv Magnat XTC 1500 :jupiii: ,poganja ga pa Steg 120.2, se prav da je wooofie ?e vedno kot nov :) :) ?e ma? ?as oz. denar, da ti nekdo drug to naredi, se da tudi panele zeeellooo lepo preoblikovati tako da, ?e ho?e? kvalitetno musko.....go 4 it :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odsevna folija
Napisano

Jest dvomim da bi imel lahko, sploh pa ne rde?o.

npr. predstavljaja si pono?i da ne kdo nasproti tebe vozi in se ti nekaj ble??e?e pribli?uje...verjetno bi pomislil da gre kak?en NLP ne pa Mazda :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

pa ?e manj ti bo rjavelo :D

Pa to olje se ti ?ge ker ti ga je nekaj pri?lo na izpu?ni sistem.Ni to ni?, edino smrdelo bo malo.

..?e me kdo kej vpra?a zakaj smrdi bom reku da sm izpu?ni sistem mal podmazu :lol:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

probaj ?im ve? obrisat, ostalo pa se bo dol po?galo, samo bo pa? en ?as smrdelo :)

..ga bom kar ?gal....ker olje je stekel v en ?o?ak da ne morm zraven...razen ?e kk?no lu?no punco z ne?nimi prstki najdem da bo lahko do tja pri?la..........samo take na tem svetu ni :lol: ..tko da, bo smrdel mal, sm se sam bal da se ne bi kej v?gal k je dost da sm vidu eno zgorelo Mazdo ta teden in ne bi rad ?e ene...pa ?e to moje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

da ne bom nove teme odpiru....?e en sranje sm naredu...sm mal olja doto?u in morm re?t da morm en lijak nabavt, ker sem mal lukno sfalu in ga je mal mem steklo in seveda sm se pelu olje se pa smradu, ker se je ?gal, ?eprav sem ga s krpo brisu sam mal ga je pa mem steklo.....ko sem pa havbo odprl se je pa ?e mal kadil ampak fulll mal, a zna bit kej narobe al pa? naj po?akam, da se tist olje po?ge in bo nehal smrdet??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

obledela barva
Napisano

Sem ta vikend na Pagu videl avstrijsko 323F zbledele rde?e barve, samo je res grozno zgledal, so ble ene 3 vrste rde?e barve.....tud ?e tak avto prodaja? si kupec svoje misli kaj si delal z avtom :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevleke
Napisano

...nekje v BTC-ju je ena ?tacuna, ki ima ?e narejene prevleke po meri avtomobila. Fotr jih je 5 let nazaj kupu za svoj avto in so ?e zmerm tak?ne kot so bile, ga bom vpra?al kje je ta trgovina pa napi?em.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

s ?im oz. ?e ima kdo za??iten vhod v cev, ki je napeljana do filtra, glede na to da se po cesti marsikaj vala in da ti glih vsak kamen in ogromno prahu ne pride do filtra? Seveda ?e se vhod za?ne pri spodnjem delu odbija?a, najbolj verjetno da tam kjer je ?e original luknja za vhod zraka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.