Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Sicer pa mislim, da ?e malo pretiravamo s tem, kajti tej novi motorji so vzdr?ljivi in ne crknejo kar tako.Vsi motorji imajo ?e veliko rezerve in tudi, ?e se kdo spozabi in kdaj malo hitreje odpelje nov avto, mu ne bo hudega. :)

Eeee, ne vem, pa ravno na tem forumu sem bral, da znajo sploh dizela?i biti zelo iz?rpavajo?i za lastnikovo denarnico...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tu ni nobene filozofije,?e ima? denar ali ti ga ni ?koda kupi? novega in to takega ki si ?eli?,?e ga pa nima? dovolj pa tisto kar misli?,da je ugodno in najbolj?e tisti trenutek,pa seveda nima? take izbire kot pri novih!

Kak?no izbiro pa ima? pri novih?

Mi smo iskali ve? kot eno leto, ?e zdaj od ?asa do ?asa kaj pogledamo, ampak za izbrat pa nismo na?li ni?. Pa pred kratkim sem bral "do?ivljajski spis", avtor je pa Boss, kako se je pa on spravil k nakupu novega avta. Moram priznati, da je njegovo besedilo ?e bolj napeto - sploh proti koncu...

Pa ?isto enako se bom vozil. Pa ?e ,ko je nov avto, mora? 15 tiso? kilometrov voziti skrbno, ne na obratih, pa po avtocesti 120/ uro :aaaaa:

Z novim avtom se mora? skratka obna?ati kot z nedono?en?kom. :party0035:  Jaz sem opazil, da ?ele sedaj gre avto  kot mora it, menjalnik je ?e bolj?i in se ?alta kot po putr?ku.

Kako pa ve?, da tisti pred teboj ni vozil na obratih in da je pazil na avto? Ali pa si je mislil: tri leta bo ?lo, potem naj se pa jajca tisti, ki ga bo kupil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Domorodci, zanima me, kak?ne prigode lahko jutri pri?akujem v prometu: ob 6:45 moram biti pri Pavilion Cafee Baru pri Brezovici, ob 7:30 pa na Trati pri ?kofji Loki. Ura je ravno taprava... <_<

Je to vsaj teoreti?no mo?no?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

"Skozi naselja od Solkana proti ?empetru..."

?tart je bil iz Kanala. Pod kamnolomom gre prednostna cesta naravnost in to je obvoznica MIMO Solkana. In tudi mimo Nove Gorice. Edino na koncu je sicer tabal Nova Gorica, hi? pa tam ni. Je samo eno kro?no kri?i??e, kjer ima? na izbiro v center Nove Gorice, po obvoznici naprej proti ?empetru ter proti Kromberku.

Po tej obvoznici bi lahko sti?ala avto proti 160 km/h.

Sledi kratka ravnina in zopet kro?no kri?i??e, kjer je na izbiro spet center Nove Gorice, po obvoznici naprej proti ?empetru ter na parkiri??e Qlandije. Sledi po?asen levi ovinek in zavoj v desno v predor Panovec, spust mimo odcepa za Ro?no Dolino, mimo bencinske ?rpalke in zopet v kro?no kri?i??e.

Ni mi jasno, kje sta se vozila, da sta ?la skozi naselja od Solkana do Nove Gorice... :ne vem:

Ja, v takem primeru ni napa?no poklicat na 112 in se napovedat. Ne bi pa bilo napa?no poklicat tudi 113, razlo?it, kaj je na stvari in prosit za spremstvo. Vsaj del poti...

?eprav, ko se zgodi kaj takega, minute te?ejo druga?e in pod takim pritiskom se ?lovek kdaj odlo?i druga?e, kot bi bilo bolj?e. Po bitki so vsi generali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz pa, ?e je le mo?no, kupim nov avto. Potem je pa vsaj 10 let (oziroma kak?nih 280.000 km) mir. Nato po?asi za?nem spet razmi?ljati o novem. Popolnoma novem. Menim, da je stro?ek enak, kot ?e bi kupoval rabljene in toliko ve? podpiral raznorazne mehanike. Seveda pa se strinjam s tistimi, ki novega ne bi nikoli kupili in prisegajo na rabljene. Tako vsaj imam zagotovilo, da bom rabljen avto lahko prodal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Meni je kokic je zmanjkalo ?e med branjem sage z naslovom Boss izbira avto. In ko smo ?e menili da je napetega branja konec, eto nove sage. Upam na ?imprej?en sre?en konec (pa da glavni junak ?asti)

Zdaj ste pa tako reklamo naredili, da se bom ?e jaz lotil brat vse od kraja. 

Imamo pa tukaj kar nekaj dobrih "forum-novel". Kako se je pa kon?ala tista s Peugeotom?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Vsi avti do zadnjega so precenjeni in predragi... ... ... ... ... ...

Kaj pa vem. Mislim, da smo le preve? zbir?ni, zraven pa ?e mazohisti - nismo sre?ni, ?e nismo nesre?ni.

?e bi ljudje na veliko kupovali tole, bi tudi druge znamke obrnile trend. Ker pa smo sploh Slovenci taki, da ho?emo imeti multimedijski zabavi??ni center na kolesih, pa vsaj dvopodro?no klimo, pa masa?ne sede?e, pa ne vem kaj ?e kot da vsak dan prebijemo v avtu po 8 ur...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Pa dajte no mir!

Iz enega vpra?anja je pri?lo do tega, da ?e i??ete pravno pomo? in zveze (ta pozna tega pravnika, drugi pozna tistega ?efa, tretji pozna prijateljevega bratranca, ki je poro?en s h?erko mo?akarja, ki pozna ne?aka...).

Mogo?e se malo pomirite pa preverite.

Kolikor je meni znano, podjetje nima dolgov ali pa jih ?e nih?e ni vnesel.

Ima ?tiri ban?ne ra?une, eden odprt leta 2002 pri NLB, ostali so odprti kasneje, noben ra?un ni blokiran. V preteklosti so imeli nekaj ra?unov, ki so bili po nekaj dni blokirani, zadnje ?ase tega ni ve? (podatki so od petka, 8.11.2019).

Z nekim hudim prometom se letos res ne more pohvalit, sploh od marca do avgusta, ampak ?e gledamo celotno zgodovino, razen dveh let nikoli ni imel nekih blaznih dobi?kov, tako,da trenutno stanje ni pod povpre?jem. In ?e so se obdr?ali toliko ?asa s takim prometom, je o?itno dovolj prometa...

Mogo?e se malo pomirite pa preverite.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ne vem, ?e se bo lahko zvlekel. Vsekakor pa lahko to?i tistega, ki mu je zaprl pot: izsilil mu je prednost, zato je pri?lo do prometne nesre?e. Pa ?e policija ga je zato dobila in mu napisala kazen za vse prekr?ke za nazaj...

Ja, pa ?e se to ne bi dalo re?iti druga?e kot s pregonom skozi rde?e in s prekora?eno hitrostjo? Seveda bi se. ?e bi voznik belega cliota upo?teval signale policije, ki je vozila za njim, ne bi bilo pregona skozi rde?e lu?i, ne bi bilo nevarne vo?nje s preveliko hitrostjo, ne bi bilo nevarnega prehitevanja, konec koncev ne bi bilo prometne nesre?e... Ampak dopovej to voznikom. So v?asih bolj trdoglavi od policajev in blondink...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Zal ne bo pohvala temvec graja...za servis v BTC-ju...slisal nekaj dobrega, kupil avto tam, a se tja ne nameravam vec vracati....

1. noben se ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...do pa placal kdo? Servis? In zgodba je vsak servis ista ampak sedaj vsaj vem...

Za ovce lupit so super, jaz tja vec ne peljem avta....

Noben poseben dose?ek ni, ?e se jezi?.

Jeziti se na pravega ?loveka ob pravem ?asu na pravem mestu - e, to pa je umetnost...

?eprav, ja, po svoje je pa res. pri Mazdi imajo v poprodaji enega gospoda Bizgeca in se tam nima? kaj pogovarjat. Tako da, ?e re?i? na servisu, je re?eno, ?e ne re?i? tam, ti pa ni? ve? ne ostane. Razen mogo?e na forum napisat svojo izku?njo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Mnogi me ne razumejo, zakaj hodim na off-road sre?anja, kjer je zgolj obilo blata in je avto blaten od zunaj in od znotraj in so tudi vsi udele?enci blatni in potem traja vsaj en dan, da se vse opere in o?isti...

post-5658-0-28496800-1572862237_thumb.jpg

Mnogi me ne razumejo, ampak jaz si tam "odpo?ijem o?i" na takih in podobnih prizorih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Takrat so bili avti ?e avti, ne pa samovoze?i multimedijski interaktivni zabavi??ni center na ?tirih kolesih, ki sploh nima namena biti stroj, s katerim bi si lastnik olaj?al transport oseb in tovora za lastne potrebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, Zmaj, na ?alost ratuje nakup osebnega vozila nekaj takega, kot da bi kupoval vesoljsko ladjo...

Cvetka je npr. ?koda Kodiaq: brezkompromisno vozilo. Ko smo stopili v salon, se je ?e za?elo s kompromisi. Ali to ali pa tisto, oboje hkrati ne gre. ?e bi to, potem nujno ?e tisto, eno brez drugega ne gre. Ko so mi dali na izbiro ali sedem sede?ev ali pa vle?no kljuko, sem samo vstal in ?el. Niti "adijo" nisem ve? rekel. Ker ?e bi odprl usta...

Cena pa 35.000? za pribli?no tako vozilo, kot bi ga rad...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej... benzinarji z podhranjenimi motorji.

Ni nujno.

Sem sre?al so?olca iz osnovne ?ole. Ima e-golfa. Ker je ?e naredil en ovinek izven "standardne trase" in je potem ?e z mano ?el do kavarne, sva ?la po avtocesti 85 km/h (zaloga v akumulatorju). Ne v hrib, po ravnem! ?leperji so naju prehitevali!

On ?isto hladen, ker je bil tega ?e vajen. Meni pa je tista kava kar nekako silila nazaj gor, tisto, kar je v debelem ?revesu pa je postalo precej redko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-30
Napisano

Peezda, a Mulci sploh ?e pogledajo za prsato sosolko, al res vsi kot zombiji hodijo prileplejni na ekran?

Ja, ?e je prsata so?olka na FBju, potem jo pogledajo, ja, seveda, kako druga?e. Ve?, da jim v takih letih dogaja in da jih to takoj potegne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa? obstajajo ljudje, ki zaradi tega ali onega razloga dizla ne rabijo oz. no?ejo.

To?no tako.

In obstajmo tudi ljudje, ki zaradi tega ali onega razloga bencinca ne rabimo oz. no?emo.

Te?ava je samo v tem, da tisti, ki vozimo dizle, razumemo tiste, ki vozijo bencinarje.

Tisti, ki vozijo bencinarje, pa nas, ki vozimo dizle, ne razumejo in nas prepri?ujejo, da je najbolj?a izbira bencin.

?udim se samo, da se niso ?e tazaplinjeni vme?ali v debato.

In pa da se Sokoli ?e niso oglasili (... ... ... ?e ho?e? bit moja, prklu? se na ?trom... ... ...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Potegne, seveda potegne. A pa se tudi ustavi?

Imam zelo slabe izku?nje s takimi mlin?ki pri dalj?ih spustih ali pa pri zmanj?evanjih hitrosti pred kri?i??em. Kot bi vozil dvotaktni motor. Prestavi? prestavo ni?je, pa se zgolj motor vrti hitreje, zavornega u?inka pa ni.

Pa to, da potegne - koliko pa potegne iz rezervoarja za gorivo? Mislim, ?e motor ?ge? na 3700 obratov in naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ma, kaj jaz vem, kateri euro. Mazda BT-50 iz leta 2009 in Mazda 5 iz leta 2010.

Bemti?, ja, zdaj ?ele sem ugotovil, da v bistvu gre za dva stara dizla... sramezljiv

No, ampak to smo po?eli z njima ?e od novega naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.