Sam sem mislil GY performance2 vzet, zdaj sem se pa z znancem pogovarjal, pa pravi, da je dunlop bolj?a guma od GY...da ve? km naredi...sedaj pa ne vem, kaj naj...
Z davki pride cca 18,5 jurja. A se da uvozit novo vozilo ali je treba kak?no registracijo za en dan pa ne vem, skoraj verjetno bi dal ?e kak?en evro. Potem je pa ?e vseen ?e da? 21,2 jurja pri nas za nov model.
6 mesecev mora bit registriran pa najmajn 6000km mora met, da je rabljeno vozilo...novega lahko samo uvoznik proda...
A lahko napi?e?, za katero vozilo konkretno gre (model), ker imam nekoga, ki ga lahko vpra?am za natan?nej?o razlago in ki se ravno pri Mazdah ukvarja s temi stvarmi (?ele zdaj sem se spomnil nanj). Pa bomo hitro na jasnem, kaj je na stvari.
Mazda 6 letnik 08. To je iz navodil za uporabo za te letnike in verjetno do facelifta... Se pravi 08, 09 in 10 letniki. Na homologaciji in navodilih je isto pri mojem primeru...motor LF in skupna te?a priklopnega vozila 1500kg...
Na ?estici mi tudi v navodilih za uporabo pi?e 1500 kg skupne...na 626 ?e nisem navodila pogledu ampak samo homologacijo... Kategorij je pa vi?ka...to ni problem...
Hudi? je, ?e nekdo ne ve podrobnosti, ker jih ni potreboval, pa vpra?a, kako je, potem pa dobi? kajlo za butasta vpra?anja... Saj ne vem ve?, ?e sploh ?e lahko kaj vpra?am...
Hvala, Slivka za odgovor, pa se opravi?ujem za butasta vpra?anja...
Hvala vam za iz?rpen odgovor in va?o potrpe?ljivost. Tega nisem vedel, drugi? pa tudi ne bom tu spra?eval, kar ne vem, da ne bo treba s kom primerjave delat. Pa? se nisem pameten rodil...vsega ne vem, marsikaj pa.
vinketa je ze od nekdaj bila za gnano vozilo in ne priklop.
Vinjeta 2A je za bivalna vozila in dvosledna motorna vozila z vi?ino vozila nad prvo osjo do 130 cm, katera najve?ja dovoljena masa ne presega 3500kg, s priklopnim vozilom ali brez njega.
Druga?e pa, Jures, a je debata od ?lanstva odvisna? Pa sem se ravno z novim letom namenil v klub v?lanit, pa me je nekaj odbilo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Plo??ica je na prvem desnem notranjem blatniku zraven amortizerja. Ko haubo odprete, se vidi takoj... Na moji mazdi so ?tiri vrstice
1950 kg
3450 kg
1 1010 kg
2 1040 kg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani