Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano
Pravkar je g.Wankel napisal:

Težko veš, poglej si namreč rezultate te YT ankete :D

Ja pr vsej tej množici ljudi ki je glasovala res težko 🤣🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski menjalnik proti ročnemu menjalniku
Napisano (urejeno)
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Jaz si ga nisem nikoli lastil. Bi ga pa imel, priznam. Ne na Miati, ampak na avtu za po LJ, pa za na avtocesto tudi. Še prehitro bi se razvadil pomoje.

Na miati itak da ne. Drugače pa je fajn itak prej provat, pa narediti na kakem naučenem avtomatiku nekaj kilometorv pa se odločit.

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 19 minutami je Bini napisal:

Ti je @Slivka že večino odgovoril. Mazdini so razen tega ki ga ima Mazda cx 60 zelo počasni in neodločni a vsaj vdržljivi pa 1-1.5 lit bolj potratni😉

AT so v večini primerni za ležerno kruzanje po mestu in nikakor ne za športno vožnjo, taka so dejstva. :nevem: Vsak se sam odloča kaj mu najbolj paše in jaz bom pri tem ostal dokler ne preizkusim novega AT menalnika v CX 60....😉

Kako mi lahko kontriraš, če si ga lastim pa ti lepo napišem kako deljuje,..ah brezveze ti razlagat :D ti itak veš to z izkušenj ane hehe

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Večja poraba - da, vendar en za veliko
Dražje vzdrževanje - ne, razen če pride do okvare potem vsekakor

pretikanje pri starejših-počasno - pri mojem letniku tega že ni več, hitro menja
neodločno  -ne, kar ve kam menjat

pozimi v snegu problematična vožnja zaradi poznega pres.v nižjo prestavo - ne, pa sm veliko po snegu prevozil

prav tako v hrib prehitro v nižjo prestavo - ne, gre kar do nanižjih obratov potem pa lepo menja

Povem iz lastnih izkušenj pri mojem avtu,.. zdej pa zgleda kot, da si nekaj na pamet pisal @Bini(to bi veljalo za avtomatike 15-20let nazaj)

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je Boss napisal:

Točno to - če najdeš več plusov je logično da izbereš tisto. Pomembno pa je, da sploh imaš možnost izbrati al eno al drugo ne pa da je zapovedano in če me kaj posebej moti na Mazdi 2.5 je to, da ponujajo zgolj AT menjalnik v stilu vzemi ali pusti.

Definitivno bi bila prodaja večja če bi imeli oba na izbiro

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 minutami je Liuch napisal:

Čestitke za nakup! 👍 👏

Čestitke za nakup! 👍 👏

Čestitke za nakup! 👍 👏

Čestitke za nakup! 👍 👏

Čestitke za nakup! :bravo:

Čestitke za nakup! :bravo:

vidm da pri enih je že kar konkretno veseli december 🍻🥂

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 27 minutami je Sunking napisal:

Evo, naročil svojo novo Mazdo :)

Ker nisem nek dinamičen voznik, sem se odločil za udobje in vzel X186 s samodejnim menjalnikom in design paketom. Danes sem pred nakupom še enkrat zapeljal ročnega in avtomatika. Verjetno bom ročnega pogrešal, ker se je res fino vozil, po drugi strani pa se mi tudi avtomatik ni zdel tako napačen in nisem dobil občutka, da je zmeden. V klance je čist okej prestavil eno niže in potegnil, po ravnem pa prestavljanja skoraj čutil nisem. Upam, da je odločitev pravilna.

Hvala vsem za nasvete.

Čestitke za nakup, u parih dneh boš pozabil kak menjalnik imaš :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.