Pa sej v bistvu je bolje kot nekateri, ko samo pipneš bremzo pa te nalima. Sej pri moji m3 moraš tud malo bolj pohodit samo pri cx-30 pa še precej bolj. Ko sem šel rikverc bi kmalu butnil.🤪
Meni na trojki dela odlično. Sam tole o CX-30 brat je kr grozno. Sem jo zadnič ene dve uri vozil, ker sem imel redni servis pa se mi je zdela ok. Ni udobna kot trojka v smislu same vožnje ampak je ok. Motil me je edino za moje pojme premalo odziven avt.menjalnik in pa črna barva ji ne sede.
Z mojo mazdo3 sem do zdaj še vedno prišel domov pa mam 4 km klanca pa veliko ovinkov. Tik pred hišo pa še bolj strem in zavit klanec. Če ne gre drugače pa rikverc. Mam 3 leta stare dunlopke gor. Veliko je odvisno tudi kakšen sneg je. Tale v soboto je bil moker in v zadnji klanec sem šel rikverc pa je šlo.
Moje Mišelinke( pilot sport 3, letne) so vožene 3 sezone in bom spomladi kupil nove. So znucane. Se mi zdi, da so se precej hitro obrabile. Sem mislil, da bodo zdržale še vsaj eno sezono.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdo bi mi znal svetovat katere zavorne ploščice naj kupim za mazdo 3(2018). Čez kakšnih 5 jurjov jih bo treba menjat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani