Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Kar je pod sto ponijev je žalost tudi v malih kantah. Že tako ne preveč varen postane še nepremičnina.

Jaz bi tole vzel. Ni racionalen nakup sicer:bravo:

WWW.AVTO.NET

Saab 9-3 Sport Combi Aero 2.8 TS 304KM , letnik:2006,7900 EUR :: www.Avto.net ::

Uf kera krača. Kolk ma to kil? Pa pije zih 15 litrov al pa še več. Kdo to kupi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Pa sej v bistvu je bolje kot nekateri, ko samo pipneš bremzo pa te nalima. Sej pri moji m3 moraš tud malo bolj pohodit samo pri cx-30 pa še precej bolj. Ko sem šel rikverc bi kmalu butnil.🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Meni na trojki dela odlično. Sam tole o CX-30 brat je kr grozno. Sem jo zadnič ene dve uri vozil, ker sem imel redni servis pa se mi je zdela ok. Ni udobna kot trojka v smislu same vožnje ampak je ok. Motil me je edino za moje pojme premalo odziven avt.menjalnik in pa črna barva ji ne sede.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Z mojo mazdo3 sem do zdaj še vedno prišel domov pa mam 4 km klanca pa veliko ovinkov. Tik pred hišo pa še bolj strem in zavit klanec. Če ne gre drugače pa rikverc. Mam 3 leta stare dunlopke gor. Veliko je odvisno tudi kakšen sneg je. Tale v soboto je bil moker in v zadnji klanec sem šel rikverc pa je šlo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3 2017 limo platišča
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

@Jaka32, če bi tako rdečo imel bi bila približno taka..... ?zmeden?

Meni ni vžgala zato sem izbrav tvojo barvo.... 👍

Rdeča po moje paše M6, cx3 in MX5, še na mojo cx30 NE! :bravo:

IMG_20211028_111516~3.jpg

IMG_20210417_192005~2.jpg

Ti je že kaj žal, ker si menjal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Moje Mišelinke( pilot sport 3, letne) so vožene 3 sezone in bom spomladi kupil nove. So znucane. Se mi zdi, da so se precej hitro obrabile. Sem mislil, da bodo zdržale še vsaj eno sezono.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.