sportman333 2.992
Na Štajerskem naj bi bil za Honde majster nek stric po imenu Vojko -> Vojko iz Žetal 051/684-890, ne poznam pa ali servisira samo Honde, ali tudi vse ostalo....to je vse kar lahko posredujem.....
sportman333 2.992
Kdorkoli bi to kupil tudi za 13k ali pa tudi zaradi tega ne, je verjetno pomislil, da takega avta čez par let ne bo mogel prodati....razen mogoče za drobiž....
sportman333 2.992
sportman333 2.992
RazširiU matr je spustil že na 15k, to je sam za vzet.
Drugače pa žalostno da takšen avto s super ceno ne najde kupca.
Trenutno je cena 13.000€ (19:41), kar je pa res ugodno....koliko so stroški takega avta - servis na pooblaščenem (npr. Močnik KR) in ok zavarovanje in cestna dajatev je malo višja, ker je najvišji rang motorja....
sportman333 2.992
In razlika je 50-100eur za conti/michelin/gy ki so res hude gume....napram vsem ostalim še vedno dobrim gumam....za 4.leta...torej max.25eur na leto...koliko pa doplačate za kavo, pivo, itd...ccccc
Popravljeno od sportman333sportman333 2.992
Evo za fane Forda -> imajo dizla in 4x4......🤣
Fordov velikoprostorec za potrebe velikih družin
sportman333 2.992
Ravno kar pogledal oddajo Volan....hm, kam gre oblikovanje in cenovno vrednotenje avtomobilov.....KIA Sorento, 68k €.....heh, da ne govorimo o kakih bolj premijskih znamkah....glede na vozni park po Sloveniji nam ne gre slabo :), četudi standard tega realno ne omogoča (ne vem pa ali se kdo v tej oddaji vpraša zakaj predstavljajo avtomobile, ki si jih realno lahko privošči 5-10% folka...).
sportman333 2.992
RazširiV tednu dni sem bil štirikrat v Ljubljani.
Dvakrat z premijsko cx30, dvakrat z krasotico 6-ko. In kaj sem ugotovil?
Da pijeta do dcl enako na isti poti, pri podobnih hitrostih in podobnem prometu (brez zastojev).
Cx 30 je veliko tišja pri avtocestnih hitrostih, sedeži bolj udobni. Sedenje je manj utrujajoče.
Pri močnem vetru 6-ka bolje drži smer, 6-ka ima tudi višjo najvišjo hitrost brisalcev. Luči do boljše pri CX-30.
Ročni menjalnik je veliko boljši pri
CX-30.
Na kratko, super sta obe.
Ampak 6ka gre pa bolje v Vrhniški klanec, sigurno? 🤣😉....mal heca pa mora bit, ne more bit oboje isto...
sportman333 2.992
Jaz sem včeraj dal nazaj letne Michelin Pilot Sport 4 in opazil, da so po 2 sezonah!! (in cca. 20k km oz. max.25k km) že kar boge, tako da za še eno sezono bodo, potem pa bye bye.....3.sezone komaj
sportman333 2.992
Ko sem imel jaz sluzbeno skoda scalo 1.5tsi 150km turbak, super avto za vozit, ampak ko izklapja 2valja se pa vozis kot s traktorjem in pri skodi je tako opazno, da sem najprej pomislil da je kaj z avtom narobe...in to stalno vklapljanje/izklapljanje sigurno ni poceni😉🤣, učinka pa nobenega....spet neki eu eco green predpisi....
sportman333 2.992
Kaj pravite na tole?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19412621&display=Mazda Mazda3
sportman333 2.992
groza, ampak po drugi strani, kaj vse folk šari na avte....pričakovano
sportman333 2.992
Sorry, ampak R Zoe (vsaj za moje pojme) ni avto....ok za po vasi do trgovine in nazaj...(kar grem lahko peš ali s kolesom).sicer pa za moje pojme daleč od pojma resnega avta, s katerim bi se prevažal vsak dan....
sportman333 2.992
Če na vse zadeve gledaš tako črnogledo potem je najbolje da hodiš peš in s svojim kolesom.....ali pa se voziš z Golf 2 dizl, ki je bil pa res neuničljiv motor oz. sploh ne greš nikamor in si kar samo doma, ker tam se ti nič ne more zgoditi, razen to da se skregaš z boljšo polovico
sportman333 2.992
sportman333 2.992
RazširiNo saj si tudi imel turškega Civic-a.
Ampak Civic in Accord težko primerjaš, ker sta različna modela in sta lahko že po naravi drugače kvalitetno zastavljena.
res je, kar sem želel povedati, razlika je v kvaliteti nadzora (quality assurance & control), ki mislim da je ne glede na firmo še vedno na Japonskem še vedno boljša kot pa v nekih drugih državah....dolgo časa nazaj sem gledal nazaj, ko so razlagali, da je najbolj pomembna vloga kontrolor in če ni japonec potem kvaliteta šepa....
sportman333 2.992
Enako je bilo za Hondo, ko so jih še delali v VB.....(sicer je bila razlika tudi v modelu), ampak znano je bilo, da je bil Civic iz Anglije slabše narejen/sestavljen, kot pa Accord, ki je direkt iz Japonske....zdaj te težave ni, ker so tovarno v Angliji zaprli
sportman333 2.992
Razširinisem prepričan, ali imajo IT z nami izterjavo, tako da ti ni treba plačati :)....ne vem pa kaj to pomeni ob naslednjem vstopu v IT.....(ravno kolega par dni nazaj pravil da je tudi dobil kazen....kot rečeno pa ne vem ali je plačal ali ne).....imajo pa očitno povezavo z EUCARIS, da dobijo vse podatke 👍
se popravljam :), kolega je rekel "čim prej plačaj"..... torej se opravičujem za miss information.....
sportman333 2.992
RazširiPo dobrih 10-ih mesecih sem dobil pozdrave iz Rima ... 😪
Scal je kot iz škafa, temno, navigacija pa je bila za nekaj sekund prepozna ... (odsek kakšnih 100 m dovoljen le za avtobuse ...)
nisem prepričan, ali imajo IT z nami izterjavo, tako da ti ni treba plačati :)....ne vem pa kaj to pomeni ob naslednjem vstopu v IT.....(ravno kolega par dni nazaj pravil da je tudi dobil kazen....kot rečeno pa ne vem ali je plačal ali ne).....imajo pa očitno povezavo z EUCARIS, da dobijo vse podatke 👍
sportman333 2.992
sportman333 2.992
Glede na to da je avto nov in s top opremo, ti verjetno tudi staro-novo ne bi smeli v avtohiši ponuditi zelo slabe ponudbe (če ga res želiš menjati.....), saj gre za nov avto....dejastvo pa je, da pri prodaji 1.leto starega seveda izgubiš ogromno....
sportman333 2.992
Razširi
Sej točno to me najbolj jezi. Če ju gledam nekje od zgornjega roba koles navzgor mi zgledata čist sprejemljivo in če v okolici ni drugih vozil. Ko pa pogledam celotno sliko me pa zagrabijo frustracije. Žal manjko sank in s tem bolj elegantna streha ne odtehtata.
Ma jaz spet neki tole gledam, tale linija strehe brez kiča... ufff 💖
Kia ni švoh, ravno zadnjič sem se peljal s sodelavko ki ima letnik 21...dober in predvsem zelo ličen avto...sicer sem se peljal 20km....ampak prvi vtis je bil ok...
sportman333 2.992
RazširiZavarovanje je postranski faktor. Če imaš denar za novi avto, boš tudi imel za zavarovanje.
Smo forum ljubiteljev vozil in kot takšni pogosto vozimo bolj močne avtomobile.
Seveda pa dražja nakupna pomeni višje zavarovanje, druga lestvica pa so kw. Ampak ja, a voziš avto z majn opreme, da bo zavarovanje ugodnejše?
V avtu preživim določen del dneva in naj ne bo za čas muka 😎
zelo podobno je z gumami.....postanem živčen (oz. ne sodelujem v debati), ko se začne, koliko si dal za gume, a bi dal 100€ več za michelinke ali ene druge.....cccc, gume, najbolj pomemben faktor, avto za 30+....pol pa ali bi dal 500 ali 700 za gume....za 4.sezone....torej govorimo o mogoče 10€ na mesec razlike....kr neki....
sportman333 2.992
ta funkcija je za .......ne bom napisal, kar se je včasih lahko brez težave napisalo (gdpr in zvop in vse ostalo sranje :))......kdor zna uporabljati špegle tega ne rabi, enako, kdor ima filing za avto ne rabi senzorjev in kamer, itd.....vse je fajn imeti, ampak če nimaš 2 levih rok/nog tega res ne rabiš....lahko pa doplačaš in imaš :), ampak za ta denar greš raje za 1 teden na dopust
Napisano
Sej za dober servis se spača tudi kam odpeljati, jaz se že 15let vozim 100km....ker ga v bližini ni...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani