@Sunkingne primerjat vw šrota z mazdo oz.japonskimi vozili. Jaz bi na tvojem mestu vzel Mazdo x186, cena ob vseh akcijah tudi ni zelo višja. Drugače pa mislim da imajo japonci najboljše menjalnike (vsaj kar sem jaz imel možnost voziti, na zadnje ko sem se vozil s škodo, avto ok, ampak menjalnik pa kot da bi vozil traktor, moj 8.let star Accord je poezija proti vw škatlam....) in se prestavlja tako kot se mora, elegantno, kratko..... ne da igraš biljard s prestavno ročico😉🤣
Austrijci so imeli pred 15,20 leti ogromno Mazd,😊 zdaj že malo manj.... 😔So pa tako znani kot narod, da so bol preračunljivi in varčni in vsako stvar dvakrat, ne 3X preračunajo kaj je boljše in kaj se bolj izplača....
kaj pa lahko od njih drugega pričakuješ....poglej koliko tunelov moraš pri njih plačati :), pol se pa Slovenceljni hudujejo nad e-vinjeto....
Zadnji pogon, ista moč, v praksi te razen v končni hitrosti poje v vsakdanjem prometu. Tudi pretirano težak ni (za EV). Sem ga imel na testu, razjezil (in osramotil) marsikaterega BMW in Audi fahrerja. In seveda dobil kazen za prehitro vožnjo. 😃
34.900€ - 6500€ (subvencija)
Pa še več placa ima kot i20n.
če izvzameš da je grd kot nek yugo iz 80ih....never, thank you
Še vedno bi raje imel CTR, če so jo že dali zraven, čeprav primerjava je čisto brez vezna....če že ne zaradi "tapravega" zvoka:), ki ga pri električarju ni.... -> kot tole od 27:30 dalje.... (neuporabno in ne-funkcionalno povrhu).
to je res, ampak @scania to bi ti naredil v svojem prostem času za svoj avto, torej je delo = 0 € (pač tvoj čas, ki bi ga v to investiral), če bi delal nekdo, ki tega znanja nima, moraš prišteti verjetno še 1x toliko za delo oz. ne vem koliko ur bi recimo za tako delo porabil? (in potem množiti z recimo 30-40€/h kot imajo mehankarji) in prideš potem na realen skupen strošek...., ki pa na koncu ni več zanemarljiv oz. verjetno polovica vrednosti avta....
Zimske so samo Michelin Alpin (pilot sport so letne)....jaz imam v dimenziji 225/50 r17 Alpin 6, pred tem pa sem imel Alpin 5 in z obema sem bil zelo zadovoljen, vozil bp 4.sezone, tako da meni se zdi ta guma zelo dobra...
problem pri res nizko-profilnih (sploh 40 in manj), meni je se 1x zgodilo pri 45, da jo je raztrgal, ker pravijo, da se predvsem letne "zapečejo" na feltno in če jih potem mojster, kakršna je večina na hitro vleče dol ali pač ne zna oz. delajo po svoje, potem se lahko zgodi da ti jo strga in potem imaš težave , meni je največja dodana vrednost (poleg tega, da jih ni potrebno dajati gor/dol, pri tem ti majstri lahko tudi feltno poškodujejo), je to, da ti premontaža vzame natančno 10min....sicer pa zgubiš zagotovo več kot pol ure....pa vsakič centriranje, itd., itd....
Vprašam ker sem ne dolgo nazaj imel kamiqa 1.5 turbomlinček, in kot prvo, moja 3ka ga pelje scat na pospeških.
sicer je off-topic, ampak tole ti pa res težko verjamem, če si imel 1.5T s 150km ni variante, da je avto počasnejši kot tvoj 2.0. g122 atmosferc.....ker sem vozil isto mašino od Škode v Scali, ki je verjetno malenkost lažja, ampak poglej spec in boš videl, scala ima 8.2 od 0 do 100.....pa ne da zagovarjam Škodo, ampak tole ni ravno realna primerjava....
Največja nebuloza, kar jih lahko srečaš je to, da mi prodajalec v avto salonu, ki ima kvečjemu 5.stopnjo izobrazbe (pa se vsem opravičujem, ki imajo to stopnjo in delajo dobro delo 👍) nabija eno in drugo, poleg tega se obnaša kod da je on bog, jaz pa en kmet s 10let starim avtom, ki je za njega "samo še za na odpad" (in žal je to v večini salonov), nosijo pač univerzalno srajco in kvazi kravato za 10€ in so kao full pomembni....ko jih vprašaš za kakšne podrobnosti nimajo pojma, da ne rečem, da ko se vpraša za kakšen popust, ugodnosti, kot da si prišel z drugega planeta....nimajo pojma kaj je to B2B odnos in razmerje, ker pač očitno jim je zadosti, da prodajo tistih 5-20 kos avtomobilov na mesec....kr neki...
Zelo zelo mi je všeč Corolla z GR paketom in to mašino, sem jo dodal v ožji izbor, ko se bom v bližnji prihodnosti odločal za nakup novega avta (vidim, vsaj po slikah, so tudi izboljšali/polepšali tido v prejšnjih verzijah "grozno" prestavno ročico....je sedaj malo bolj estetska)....in tudi karavan je še vedno na voljo. Ali ima kdo izkušnje (brati se mi drobnega tiska trenutno še ne da :)) s temi Toyota garancijami, torej 10.let baterija in mislim da je sedaj 185k prevoženih km....kaj to pomeni, če redno servisiraš na uradnem servisu, v primeru okvare/težave menjajo baterijo free of charge, itd.....
Jaz lahko z vidika uporabnika povem, ker imamo v sl.tudi za službene...avto se pelje super, udobno in ta v250 190km je tudi fajn mašina, gre....dober voz. Zdaj glede vzdrzljivosti, tezav pa tezko kaj pametnega povem...
Odpovej vse police in pojdi k drugi zavarovalnici....sej bolje verjetno ne bo, ampak boš imel pa moralno zadoščenje...😉😁....v takih primerih kak formalni odvetniški dopis pomaga😉, kar pa spet stane...
Sedaj, ko so njihovi otroci na študiju v Ljubljani rabi dober in manjši avto. Ki bo pil znatno manj. 😊
Znanec je bil zmenjen da gre na poizkusno vožnjo s cx 30. Pa sva to rešila kar midva na hitro. Posodil sem mu svojo za krog do Kozine in nazaj... Narejeno. Včeraj jo je šel vplačati. 👍
da mu bo še tako dobro delala kot Honda pa je zmagal 👍, drugače pa ja, dejstvo, Hondin zadnji bencinski motor, ki je bil še na voljo v Accordu je iz leta 2008-09, tako da pri taki mašini izpred 15.let nazaj (atmosfercu, kaj drugega ni za pričakovati, imam jaz enako, pa sicer nimam take porabe, sem pa bolj umirjen voznik, tako da shrajam z tam okrog 8)....če je imel pa še stari model (pred 2008; pa mislim da je imel tisti motor celo samo 5.prestav, kar je pa itak potem poraz....).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
@Sunkingne primerjat vw šrota z mazdo oz.japonskimi vozili. Jaz bi na tvojem mestu vzel Mazdo x186, cena ob vseh akcijah tudi ni zelo višja. Drugače pa mislim da imajo japonci najboljše menjalnike (vsaj kar sem jaz imel možnost voziti, na zadnje ko sem se vozil s škodo, avto ok, ampak menjalnik pa kot da bi vozil traktor, moj 8.let star Accord je poezija proti vw škatlam....) in se prestavlja tako kot se mora, elegantno, kratko..... ne da igraš biljard s prestavno ročico😉🤣
Popravljeno od sportman333Povezava za deljenje
Deli na druge strani