Skoči na vsebino
Prevelika poraba
Napisano

Prevozenih mam 175 000, mo? ?tima.

sem pa prijev z eno roko fertajler kapo z drugo pa ma?ino in me je kr konkretno spajtlalo, zdaj al so kabli fu? al pa kapa. kaj bi lahko bol verjetno blo? pa ?e je mogo?e da je to z porabo tudi povezano? za kolektor pa bom ?e mogo pogledat.. cevke okrog kolektora so pa vredu.

p.s.

je mogo?e v mariboru al pa okolici kaki vredu mehanik ki se spozna na mazde ?e ve kdo?

hvala

Masa? :huh:

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kaj ??? ali letnik :)

Ne, malo tako lepo ohranjenih je za vidit. Tale more bit celo lep?a kot moja :blush:

Mogo?e grem pogledat :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?i
Napisano

avto sicer od zunaj ni nevem kak lep za svoja leta je pa? tak?en kot je s tem da je prva barva.Sicer se ?e po?asi rihta v doma?i delavnici ko bo kak?en ve?ji vidni napredek prilimam sliko :D

http://www.shrani.si/f/3q/dG/42EQweH8/fotografija1054.jpg

Zdaj mi je vse jasno!

Drug letnik avtomobila sm si jaz predstavljal ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?i
Napisano

ti sede?i so original gtx notri ter drugi odbija?i so orginal gor(?ir?i oz ?portni).Vse je ?e v originalu tak da jaz tudi nevem kako in kaj vem samo da je vse kar je gor ?e od takrat ko jo je kupil prvi lastnik

Dej kak?no sliko!!! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?i
Napisano

1,5 75KM

In kako ma? pol original gtx sede?e not? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?i
Napisano

Sem ga ?e kontaktiral za te sede?e..na?el sem tudi nekaj na bolhi ampak imajo vsi navadne sede?e.potem bi moral vse zamenjat.bomo vidli ?e bom kaj na?el

Hvala za pomo? :D

Kako misli? navadne? A tale iz na?ega foruma jih ?e ni prodal? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?i
Napisano

Ne, res sem jih za toliko prodal in kupil. Ko sem imel ve?jo ceno sploh ni bilo interesa pa so bili sede?i brezhibni. Za moje pojme se norca pokajo Honda?i, ki so pripravljeni za rabljene sede?e toliko dati. Pa to ceno, ki si jo rekel je ?e mala. Od Integre ali Accorda Type R so pripravljeni dajati samo za sprednje rabljene sede?e po 800?. :whatever:Oprosti ampak za 220? dobi? ?e preklopne sede?e pa to ne A3M kvaliteto. :whatever:

?e ima pa kdo preve? denarja, da je pripravljen toliko dajati za original sede?e, ki v resnici nimajo tako dobrega orpijema kot aftermarket je pa njegova stvar.

Tip je hotel sede?e, jaz sem mu dal link in povedal svoje mnenje. Koliko bo dal zanje se me pa res ne ti?e. sramezljiv

Zajebavam te. Saj me pozna?! :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?i
Napisano

Tale jih pomoje ?e vedno prodaja. Bom kar direkt napisal, sam sem prodal sede?e od Primere GT za 50?, od 200SXa pa tudi. Od Swifta GTi sem jih pa kupil za nekdanjih 10.000 SIT tako, da kaj ve? rabljeni res niso vredni ?e upo?teva?, da za dobrih 100? dobi? ?e nove aftermarket. :whatever:

Od Honde civić Vti je cena 200?. Ne vem Symon, a se ti mal norce poka?? C-c-c :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

60% slovenskih cest smrtno nevarnih
Napisano

Mimogrede ... V?asih vozim za nekom, ki ma slab?e opremljen avto kot jaz (ali pa me celo kdo tak?en prehiteva ...) in pojma nima kaj sploh pomeni prilagodit vo?njo cestnim razmeram. Nima pojma, da ma? na mokrem dalj?o zaviralno pot, da tudi temperatura vpliva na lego na cesti ... v glavnem, vse kar bi se mogu poleg CPP in ostalega nau?it (vsaj po mojem) ?e v avto?oli.

Cesta Izlake - Kisovec (pri tovarni YTONG - Siporeks) je ovinek z dvema avtobusnima postajama. Asvalt je po de?ju tako spolzek, da ko zleti? s ceste, stopi? ven iz avta in si zlomi? ?e nogo ... Iz tedna v teden se dogajajo nesre?e, redno se menja bankina in kljub opozorilom nekaterih, ne znajo vsaj toliko poskrbet za varnost, da bi postavli znak za spolzko cesti??e in omejili hitrost na VSAJ 50Km/h ... Va?no je pobiranje kazni, in pridiganje o tem, da si divjak in, da ?e bi pripeljal s prilagojeno hitrostjo ne bi zletel s ceste ... Zdej pa mi naj nekdo pove, kako zaboga naj nekdo, ki se 1. pelje po tem cestnem odseku sploh ve, po kak?ni cesti pelje ...

Ceste so v katastrofalnem stanju, sistem je totalno v P.lzdi, k nesre?am pa aabsolutno botruje tudi kultura voznikov. Te pa bi se mogli ljudje nau?it tudi preden nekoga na cesti ubijejo ... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3MPS na dirkali??u Raceland
Napisano

Midva sva se pa ?e veselila kako dobre ?ase sva postavljala z najino 323 F ko je bil noter ?e 2.0 serijski motor :( zdaj je vse jasno od kod taka razlika :)

HAHAHHAHA TA je pa dobra!!! ZA POSRAT! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3MPS na dirkali??u Raceland
Napisano

Popravljam izjavo, da boste la?e razumeli. ;) Proga je zelo tehni?na in na tej progi kak?ne sicer hitre in dobre limuzine nimajo kaj iskati. A4 1,8t mi je na dirkali??u sledil lahko na ravninah, ?ez ovinke sem se se samo oddaljeval. Po drugi strani je bilo isto z mano in Renault 5 z 1,8 motorjem, ki je ?e la?ja in z predelanim podvozjem okretnej?a. :)

Mazda 3 Mps: BMW M3 (razlika v pospe?evanju v 2. prestavi...)

- | | - - | | - (razlika v pospe?evanju v 5. prestavi...)

1+1=? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

js se tukaj ne bi strinjal z parimi..recimo v Makedonij kjer je 99 procentov ceste smrtno nevarnih lahko trdim da se zgodi veliko manj nesrec kot pa tukaj v slo..recimo ce primerjamo ceste tukaj in dol bi js reku da so tukaj neverjetno dobre ceste..sam problem je v samih voznikih in njihovo samozavest in trmo..

Ze veliko krat se mi je zgodilo da sem bil v kaksne meni neznan kraj in pac sem se lovil po cesti,ni bilo cloveka da ne bi trobil medtem ko pa recimo v avstriji ce vidijo da si tujec in da se ne znajdes oni ti bojo dali prednost pa ceprav ima on prednost itd..

tok o temu, o "nevarnih" cestah in "varnih" voznikih..

Ceste SO NEVARNE. (oprosti, ampak na ?alost tukaj govorimo o dejstvih) ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Veste zakaj cesta Litija - Zagorje nima javne razsvetljave? Ker je dosti razsvetljeno ?e zaradi sve? ob cesti ...

Malo za ?alo, malo za res. Vsako pomlad se na tem odseku pobije najmanj 5 ljudi ... Sramota pa je ta, da ni nikjer radarja ... (tukaj bi pa? moral bit ...) Tko kot sm prej?nji teden povedal policaju, ki mi je napisu kazen, ker me je slikal 30m pred tablo "90km/h": La?je je na tak na?in pisat kazni IN POBIRAT DENAR, slu?bo kon??v dveh urah in gre? lahko po tem kofetkat v blji?nji lokal, nadaljnih 6 ur ... Nesposobne?i, TOTALNI! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, jst bi se tut obrnu, pa steku ?imdalj stran od tega avta! (V?asih je bil avto ...)

?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.