A še kdo tanka ta čudežni 'napitek' ali pa on super disel.... 🤔
Js sm ga šou zadnjič nalit v kantico za svojo 323F.... nalivam, gledam cifre kam to leti, pol pa vidim kaka je cena za stotko pa me je skor fršloh, 6l kantica 11€ pa neki
To je derivat Toyote Corolle ampak motor je sicer res 1,6 L 4A ampak je SOHC in ne DOHC kot AE86 (4A-C) . Poleg tega je Toyota še dodatno nabrila, da je zmogel 130KM medtem, ko tale revček zmore le 86KM kot recimo budget varianta AE85. Ja se pa sliš dobr da sta v žlahti in samo še naštimaš si Eurobeat komade iz Initial D pa si taglaven.😜
Zveni ful egoistično. Moj avto-moje pravice-moja odločitev. Grem na AC v napačno smer po lastni odločitvi in ubijem nekoga. Posamezna odločitev terja kolektivne posledice.
Si kaj razmišljal, da bi še gospodinjske in druge smeti zmetal na cesto ali jih skuril v peči in ne bi bilo treba plačevati komunale? Pa recimo kanalizacijo speljal kar na dvorišče? 😉
Namesto v dpfu filtru se sedaj pm delci umazane Mazde zbirajo v plučih voznikov za tabo, sosedov,... super rešitev. 🙃
Že 149ic ponavljam, da je trde delce zelo tezko vdihnit vase, veliko lazje bos vdihnil vase delce, ki se delajo med regeneracijo, ker so manjsi...
Dpf filter je samo neka trzna muha, sam zato, da se delajo problemi, da se cim manj kilometrov nardi z avtom, da cimprej spet kupis drugega, da ti crkujejo drugi deli po motorju... Itd...
Pa se marsikaj bolj strupenega vdihavamo vase, pa je javnost o marsicemu tiho...
Jaz sem tudi s temi mojimi brembo narezanimi diski in ate ploščicami kar zadovoljen. Je pa zanimivo, da se morajo malo "ogreti", da bremzajo res vrhunsko. Tudi na začetku, ko so novi, rabijo kar veliko kilometrov, da res primejo.
Homologacija velja samo za original Mazda platišča. Tudi če je ET originala enak kot na aftermarket platišču je potreben homolomo.
Ko pri vulkanizerju kupiš pnevmatike naj ti izpolni tehnično potrdilo o vgradnji. Na internetu najdeš original tuv cert za platišča (torej najdeš platišče, ki je na tvoji Mazdi podprto), ga natisneš in s potrdilom o tehnični vgradnji obiščeš najbližjega ponudnika tehničnih pregledov s supportom za homologacije. Sabo vzameš tudi homologacijski kartonček.
Plačaš 35 eur in on poslika auto, vzame papirje, homologacijski kartonček ti pa pošljejo po pošti.
Sam caki, uspodi pod opombam ma napisano, da lahko montora 18" pnevmatike na avto... 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ko mene nekdo uprasa u avtu, ce lahk prizge mu ze moj pogled nabtz vse pove 😂
Kolk pa stane ta vetrobran?
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani