Gledu sem dunlop winter sport 5 in hankook icept rs2. Sem pa odprte glave pa ze ene 2 tedna mal brskam kaj bi. Do sedaj sem mel falken, vredstain, toyo. In bil zadovoljen. Še zmer pršu kam sem se namenu v enem kosu
Načeloma naj bi bila ena za 100 oktanski bencin, ena za 95 oktanski bencin, ena za nafto za osebna vozila (ozka cev) in ena za nafto za tovornjake in avtobuse (široka cev). Zakaj so povezali 95 oktanski bencin na dve ročki, mi pa ni jasno...
mogoče majo 2 cisterni za 95ko ker gre bolj v promet.
Uh... Sedaj je pa že kar razlika v ceni med dizlom in benzinom. 🤔
"Bencin se bo podražil za 0,1 centa na 1,491 evra, dizel pa za 12,6 centa na 1,767 za liter, je objavilo gospodarsko ministrstvo. Cene bodo veljale do 12. septembra. Na avtocestnem križu trgovci cene oblikujejo prosto."
Pali pazi ko je zunaj še svetlo a je hkrati megla ali dež ti avto ne bo preklopil iz dnevnih luči ker ima samo svetlobni senzor.
Tako moraš sam ročno preklopiti za ta čas. To so stvari o avtu ki se jih je potrebno naučiti.
Sej ce mas avtomatiko tko meglenke ne delajo in mors iz avtomatskega prestavit na nočne da lahko potem vklopiš meglenke. To sem si že cajt uzel in probaval na parkingu kak to funkcionira🙂
To je klasika pri starih avtih. Tudi pri naših voznikih. Poleg neprivezovanja z varnostnim pasom. So pa zanimivi vozniki, ki imajo avtomatske luči, a se jim zadnje luči ne prižgejo v tunelih.
In taki prehitevajo potem še z večjim veseljem... ker so nevidni. 😊
Tole morm pa tud sam preverit pr svojem če se mi zadne luči prižgejo, ker skos furam s samodejnimi oz automatkim lučmi ki jih preklapla glede na senzor, sam msim da mi svetjo k zjutri se vidi odsev v cestnih znakih če pogledam zadn špegu🙃.
Žal ni razlike, odvisno je od tega kdaj kupiš avto. Ko sem kupil 3ko so delili RDEČO SOVICO (Alex jo menjam za tvoje, če želiš😉) in obesek za ključe MAZDA. Lani pa dišavo, kao neko HI pa mi bolj smrdi kot diši. 🥴
Pred več kot 15leti pa sem dobil res dobro penino in dva kozarca Mazda, enega žal več ni.... 😟👍
Ka maš to rdečo šalco? za štamperle ker za kavo že ne more bit, je premajhna
Se že kar veselim, ko bom šel septembra na Korčulo, da vidim kakšna bo poraba🤔 Lani sem šel na podobno pot še s frišno novim avtom in sem imel 6.8 a je bil polno naložen in malo bolj hitra vožnja pri skoraj prazni AC. 😊Bomo videli... 😳
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ni vsaka guma v vseh dimenzijah... žal.
gledal sem 205/60 R16 92H. za hitrostni razred V ni bilo nič pametnega al je blo pa mal dražje
malo gledam cene.
Dunlop winter sport 5 = ~103€
Hankook i*cept evo2 W320 =~ 90€ (približno ista cena so Kleber krisalp HP3
pa se vi dejansko kaj vozte po snegu al se samo šminkirate
(hec)
sej če zdele kupuješ je najbol tko lanske teste gledat pa brat priporočila uporabnikov.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani