Skoči na vsebino
Regulacija ksnenonk
Napisano

Ali kdo ve kje se tocno nahajata senzorja za regulacijo visine... Ker mi ne nastavlja visino snopa je pa vse skupi ostalo malo visje in mi vsi blendajo...pa da preverim ali je samo umazano ali je fuc..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

S ?im se folk ukvarja!? K kupuje avto, se gleda koliko bo dobil za rabljenega, ko ga pa vozi, gleda pa kako bi porabo spravil na minimum. Razumem tiste ki imajo var?ne motorje, avto s 130 KM pa navzgor pa se mora avto vozit za u?itek.

Moja Mazda 6 GT 140KM disel ma porabo povpre?no 7,2 l/ 100km pri vo?nji pove?ini z ob?asno upporabo klime in 7,6 pri vo?ni z stalno pri?gano klimatsko napravo. Povpre?je opravljeno na 20000km skozi celo leto. Nimam lahke noge, ne teram je pa ve? kot 170km/h. Na testu pi?e v povpre?ju za 1,5l manj. Treba pa je upo?tevati da se v tovarnah testira na valjih, z toćno dolo?enimi odseki. Ta ko je lahko poraba minimalna k ni zra?nega upora.

Tudi jaz bi prevozil maraton Franja brez problema brez zra?nega upora. Letos je veter v prsa motil celo teka?e na ljubljanskem maratonu.

Ti pa imas nekam visoko porabo.. Js jo teram pa velikokrat do koncne hitrosti..na avtocesti skoz 150km/h+ pa se mi poraba vrti okoli 6,7l...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ura
Napisano

Js na moji aftermarket napravi lahko nastimam uro in to direkt iz naprave...poglej mal pod nastavitve...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Sj ce bos slucajno ti pozabu pa avto ne bo...fotru se je pri cca 22000km prizgala lucka za elektroniko motorja..tok da bos cedu zakaj se gre...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

samo a misles da ma to prave kilometre? glede na letnik,pa da je res tok lepa ko zgleda...bi bla za kupt drgac normalno,samo je vseen strosek.

Cist mozn..js poznam enga fotra ki je imel BMW 530d je bil 4leta star prevozenih pa cca. 23000 km..pa bil je prvi lastnik...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje plati??
Napisano

Naro?eno.

Pa ?e eno vpra?anje. ?e bi hotel zamenjati plati??a na drugo znamko (ne od Mazde), a bom imel probleme z javljanjem problema z tlakom? Ker ne bo ve? senzorjev.

LP

Sj sploh nimas senzorjev...tako da ne bi smelo bit problem...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Ni se reseno.. Koliko x moram se povdarit da me ni neslo cez 2 pasa in nisem izsiljeval sledecih vozil. Ker ravno zaradi tega plesanjaa in izsiljevanja vseh vozil me ima zda polovica foruma za kapitalnega divjaka... Zadevo si cisto prevec napihnil in vrgel slabo luc name in posledicno na celoten klub.

Dj posnetek gor da vidmo...:) turbo lumpi norc pa pol...:P

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CSS
Napisano

Tudi mene to zanima... kr mam oboje oziroma od css sm dal stran in zdej mam sam powerbox... sam razmisljam da bi dal nazaj od css kljub nekaterim omejitvam..:(

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Lep pozdrav vsem!

Imam vpra?anje glede teh mazd 6...

In sicer je tako da imam namen kupit to strujo...dizla 2.0 140km!

Modelno leto od 2008 gor!

In sedaj me zanima kak?ne so kaj izku?nje glede motorjev...samega avta...so kak?ni problemi?

Od mehanika sem sli?al da ti dizlski motorji naj ne bi bili najbolj?i...da se neke dize al nekaj kvarijo!?

Se mi zdi malo ?udno,glede na to da kar vem o mazdah in taki ki so jo ?e vozli...nobenih pripomb!

Zato se obra?am na vas kot ?oferje mazd, ?e mi lahko pomagate s kak?no izku?njo!

Hvala!

Imam jo ze skoraj 5let oziroma prevozenih 140 000km..nobenih vecjih tezav nism imel..nism menjal novenih diz itd..poraba je 6,5-7,0 l dinamicne voznje..skratka priporocsm nakup..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Ne poznam Hoferjeve nafte. Je po tvoje bolj?a ali slab?a? Resno mislim.

Sm slisal da naj bi bila boljsa nafta..nism pa probal...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tnx Jures... to sem rabil :bravo:

Ma ne, nobenih mahinacij ni - pa kdo bi rad imel rabljenega Citroena, ki me je prej?nji teden stal komplet ?eljusti, nove diske in spet nove plo??ice (prej?nje tudi nove je za?galo, ker je za?tekala bremza) aja, da hladilnik klime sploh ne omenjam, ker je tudi spustil.

V glavnem dobrih 300? - tale kapelca nesre?na me pri servisiranju pride letno dra?je kot ?estka. :( jebemti rabljene avtomobile - ja da? manj zanjga sam pol je skos neka jajcerija. Grrrr jezen sem. :angry2:

Rabis..bolj malo preverjajo ampak za vsak slucaj naj bo v avtu.pa ne pozabit na zelen karto...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.