Prvi? tankal ultimax, pa nisem opazil nobene razlike v mo?i motorja. V porabi pa mislim, da tudi nebo nobene razlike, ?e ?e, pa mogo?e za kak?nih 50 km, ki pa jih tudi ne more? kar takoj k kvaliteti goriva pripisat.
Kar se porabe ti?e, majo v reklami do 2,2% ni?jo porabo, kar pa je tako nizka stopnja, da jo te?ko opazi?.
Vi?ina avta ti pomaga pri preglednosti in v prometu ker si vi?ji kot ostali in lahko vidi? kaj se dogaja pred teboj vsaj enih par avtov naprej. Situacijo predvidi? dosti prej kot v nizkem avtu.
Majo pa svoje slabosti, kot je manj?a stabilnost, ve?ji zra?ni upor, pa bo?ni veter tudi bolj za?utu? kot v nizkem avtu.
Alex@ kak?na ?e zna izbrati lep avto.Spet druge imajo svojo teorijo lepote.
Najino Mazdo je moja vidla, ?eprav sem jaz bil prepri?an v nemce.
Ko pa sem jo sprobal, seveda po dolgem prepri?evanju in po mojem- no naj ti bo, ampak ne misli si kaj preve? okoli tega-, sem pa reko mela jo bova
Stvar je lahko tudi bolj resna. Meni je uga?al med vo?njo, sicer samo parkrat, ampak dokaj nerodna zadeva, sploh ?e se zgodi na tistih ovinkih navzdol po Rebernicah. Na servisu so ugotovili, da je problem v ventilu visokotla?ne ?rpalke - k sre?i pri nas naro?ijo samo nov ventil in ne tako, kot Mazda uradno pravi, da je potrebno menjati celo ?rpalko. Na servisu zadevo takoj vidijo na testerju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prvi? tankal ultimax, pa nisem opazil nobene razlike v mo?i motorja. V porabi pa mislim, da tudi nebo nobene razlike, ?e ?e, pa mogo?e za kak?nih 50 km, ki pa jih tudi ne more? kar takoj k kvaliteti goriva pripisat.
Kar se porabe ti?e, majo v reklami do 2,2% ni?jo porabo, kar pa je tako nizka stopnja, da jo te?ko opazi?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani