Skoči na vsebino
Petrol Ultimax
Napisano

Prvi? tankal ultimax, pa nisem opazil nobene razlike v mo?i motorja. V porabi pa mislim, da tudi nebo nobene razlike, ?e ?e, pa mogo?e za kak?nih 50 km, ki pa jih tudi ne more? kar takoj k kvaliteti goriva pripisat.

Kar se porabe ti?e, majo v reklami do 2,2% ni?jo porabo, kar pa je tako nizka stopnja, da jo te?ko opazi?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

adormi11 Objavil 11 Oct 2009, 10:41

Mislim da je mel BMW stare 520-ke z 2,0 ?estakom in okoli 150 konji

tisto je R6 in ne V6 ;)

JozaGulikoza Objavil 11 Oct 2009, 10:21

Ostali avtomobili so imeli v glavnem 2.5 ali 3.0 pri 6 cilindrih, ne vem ?e je sploh imel kateri 2.0?!

JozaGulikoza je omenjal samo 6 cilindrov, druga?e pa sem vedel da majo R6

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde
Napisano

Vi?ina avta ti pomaga pri preglednosti in v prometu ker si vi?ji kot ostali in lahko vidi? kaj se dogaja pred teboj vsaj enih par avtov naprej. Situacijo predvidi? dosti prej kot v nizkem avtu.

Majo pa svoje slabosti, kot je manj?a stabilnost, ve?ji zra?ni upor, pa bo?ni veter tudi bolj za?utu? kot v nizkem avtu.

Alex@ kak?na ?e zna izbrati lep avto.Spet druge imajo svojo teorijo lepote.

Najino Mazdo je moja vidla, ?eprav sem jaz bil prepri?an v nemce.

Ko pa sem jo sprobal, seveda po dolgem prepri?evanju in po mojem- no naj ti bo, ampak ne misli si kaj preve? okoli tega-, sem pa reko mela jo bova :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ne... motor je bil NAJMANJ?I ! :) 1845ccm V6, tega ni imel takrat noben... vsi so imeli ve?

Je pa zanimivo pri tej kubika?i met kr 6 batov. To mora bit navor tudi dosti vi?ji, kot pri 4-ih cilindrih, zvok motora pa tak al tak
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

Kolega jo ima, pa mu je ?la kuplunga pri ca. 6-7TK. Pri nas mu je niso hteli priznat pod garancijo, v Avstriji pa je ?lo bp skoz garancijo.

Je pa verjetno redek primer okvare kuplunge.

Porabo pa ma nekje 11-12 litrov, pa se tudi ne vozi preve? po?asi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Tudi jaz rabim slovensko vinjeto mogo?e dvakrat mese?no, ampak jo imam na obeh avtih.

Takrat je ?e stala 55?. Drugo leto bo verjetno samo ?e na enem avtu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

?ist prav jim dam, ampak glede na na?e razmere je kazen ?e kar nizka.

So pa v Avstriji ?e pred leti testirali sistem, ki skenira vetrobransko steklo in registrsko tablico. Na steklu preveri, ?e je veljavna vinjeta gor.

Ne vem pa ?e so ta sistem pol tud uvedli in mi je tud vseeno, ker mam na slu?benem avtu vedno novo celoletno vinjeto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2009
Napisano

?e ima? "pravo" dimenzijo gume je odli?na tudi nova GY F1 asymetric. To bo moj naslednji izbor za letno gumo.

To gumo jaz kupujem (225-45-17,94Y) in ima trenutno 118? cene. Bom ?e po?akal 2-3 tedne, ?e se bo kaj cena spremenila- zni?ala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arobne pikice zakonske...
Napisano

?e me spomin ne vara, sem neko? po bedariji in nerazumljivosti policaja iz LJ dobu neke pike, ker sem na 3-pasovnici kjer je omejitev 50, vozil 60... :P

a mogo?e kdo ve, kje bi lahko preveril moj "dolg" dr?avi ?

kako izvedeti, ?e sem ?e zaznamovan ali je ?e poteklo ?

saj ne, da sem ravnokar kako hudo piz+arijo naredil, amapk me zanima ?isto tak brezvezez...

Baje je bolj?e zbirat Merkatorjeve pike.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Dobro da je zmagal golf, bomo vsaj lahko na?e mazde s ?im primerjali.

Popularnost mazde pa zaradi tega tudi ne bo padla.

?e bo? koga vpra?al keri avto je najlep?i, bodo vsi rekli mazda 6, ali pa honda accord. VW-jev ?e dolgo ne uvr??ajo med lepotce.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 uga?a - pomo?!
Napisano

Stvar je lahko tudi bolj resna. Meni je uga?al med vo?njo, sicer samo parkrat, ampak dokaj nerodna zadeva, sploh ?e se zgodi na tistih ovinkih navzdol po Rebernicah. Na servisu so ugotovili, da je problem v ventilu visokotla?ne ?rpalke - k sre?i pri nas naro?ijo samo nov ventil in ne tako, kot Mazda uradno pravi, da je potrebno menjati celo ?rpalko. Na servisu zadevo takoj vidijo na testerju.

Lp,

I.

kak?en je pa kaj stro?ek s tem ventilom?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.