Po besedah uspešnega trgovca z vozili, ki sem ga srečal včeraj, sem vprašal kako gre prodaja, mi samo reče; "zdajle je mrtva sezona, sezona za lučke gledat in smrekco krasit, prodaja nula."
Včeraj semm natankal obe mazdi do vrha. Če bo šlo tako naprej z golobnjakovimi podražitvami, bo res potrebno nabavit električarja. Aja, pa dobro muziko bo dobro imeti v avtu.
Da bomo lepo plesali na črpalki. 😊
Kaj pa ELEKTRIČNEGA pastirja, specializiranega za GOLOBE, potem naj pa plešejo ELEKTRIČNI PLES.
P.S. Felipe Massa me bo zdaj popravil, da je edini pravi zmagoviti ples; Nu3jaški!
Ob predpostavki, da vlada ne bo spremenila trošarin, se bosta po izračunih časnika Finance tako dizel kot bencin s prihodnjim torkom...
Zgolj v razmislek - za ceno 1 litra dizla se z elektriko prepelješ lahko tudi 100 kilometrov.
Ali pa s kolesom narediš teh 100km brezplačno, s kakšnim litrom vode iz vodovoda. Sem zgolj omenil kot alternativo alternativi, pa če se že gremo ekološko, je Poganjalec optimalna opcija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19031138&display=Volkswagen Passat Variant
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani