Saj, kle sploh ni poanta al je Mol, Tu?, Petrol, OMV, Agip, Logo al pa InterINA. Verjetno se lahko to zgodi marsikje ampak poanta je v odnosu in ta je v totalnem podnu - joj ?e bi jaz bil na mestu tega gospoda - v pozoru bi stali
prepotentne?em s kratkimi ti?i, bi blo treba prepovedat kupovanje avtov nad 100KM
+ tega da s tem pove?vanjem kazni nekak delajo samo socjalni razdor,..?asa mamo pa usi 24ur na dan,..bi blo bl pametno uvest kk?na dru?beno koristna dela,..kak?na,..odvisno od prekr?ka,..brez mo?nosti izgovorov,..
niti nebi blo slabo, uvest psihoteste predn gre? sploh lahko v avto ?olo,..
aja pa ?e to,..a kdo sploh pozna koga k je pla?u kazen, ker je npr,..prehitevu v totalno nepregleden ovink al pa v ?karjice al kej taga? mislm, da je to bl problemati?no kukr pa ?e pele? na AC 150 :ne vem:
al pa koga k je vozu po AC 70 bil s faco na ?ipi in dr?u volan kukr, da mu ho?e pobegnt,...po moji blond logiki je to spet bl nevarno kukr ?e pele? 150 po napol prazni AC :ne vem:
tisto usodno nedeljo ko sem razbil avto (kar je ostalo od avta je razvino po slikah), poleg tega pa sem zelo poskodoval ograjo, ostanki avtomobila pa vsej cesti......
prekr?ek: ne upo?teva ozna?b na vozi??u; kazen: 41,73?
drugi primer: kolega se peljal skoz naselje po ravni in pregledni cesti 65km/h kar se slo hitro zgodi
prekr?ki:nad 10 km/h do vklju?no 20 km/h, 125,19 ? glasnost radia onemogo?a vozniku normalno slu?no zaznavanje v cestnem prometu, 83,46 ? voznik ali potnik ga ne uporablja 83,46 ? kar skupaj znese:292,11?
u ena bol? ideja Jest se nrdim da sm mal bogi, ti si pa kao moja sestra ki mi pomaga?. Pa greva na zavarovalnico se zment. Zihr bo v?gal aja pa neki sm ?e pozabu. globok dekolte more? imet zihr bom dobil 50%
hehe,..dobr plan,..sam mi manka dekolte za kej taga
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja kukr js vem ma CE opremo, zato ker ma notr ?rno barvo,..ker mu siva ni u?e? k je v TE opremi :ne vem:
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani