Skoči na vsebino
Testiranje nove Mazde 6
Napisano

Zaj pa res ne vem al sta vi2 tak navezana na svoje Mazde al pa res ni take razlike med staro pa novo. :D Morem ?e sam 1x probat. ;)

khm,..kaj smo ?e zglasoval v tisti anketi? :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MEGLENKE !
Napisano

najve? meglenk najde? pri?ganih pri frajerjih 25 and under ki vozijo honde :whatever:

ja v Lj sred avgusta pr 20+stopinjah,..na osvetljenih ulicah,..je res velika potreba po meglenkah,... :whatever:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Goljufanje na bencinski ?rpalki?
Napisano

Saj, kle sploh ni poanta al je Mol, Tu?, Petrol, OMV, Agip, Logo al pa InterINA. Verjetno se lahko to zgodi marsikje ampak poanta je v odnosu in ta je v totalnem podnu - joj ?e bi jaz bil na mestu tega gospoda - v pozoru bi stali :hudicek:

hehe,..si te kr predstavlam :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

js mam dobr plan kako zman?at ?t. nesre?,..

prepotentne?em s kratkimi ti?i, bi blo treba prepovedat kupovanje avtov nad 100KM

+ tega da s tem pove?vanjem kazni nekak delajo samo socjalni razdor,..?asa mamo pa usi 24ur na dan,..bi blo bl pametno uvest kk?na dru?beno koristna dela,..kak?na,..odvisno od prekr?ka,..brez mo?nosti izgovorov,..

niti nebi blo slabo, uvest psihoteste predn gre? sploh lahko v avto ?olo,..

aja pa ?e to,..a kdo sploh pozna koga k je pla?u kazen, ker je npr,..prehitevu v totalno nepregleden ovink al pa v ?karjice al kej taga? mislm, da je to bl problemati?no kukr pa ?e pele? na AC 150 :ne vem:

al pa koga k je vozu po AC 70 bil s faco na ?ipi in dr?u volan kukr, da mu ho?e pobegnt,...po moji blond logiki je to spet bl nevarno kukr ?e pele? 150 po napol prazni AC :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da te malo popravim(ju3 pa zares.... :hohoho: ) draga.......najina wish lista. :bravo:;)

ok,..nej ti bo ;)

?uj ally pi? bo?i?ku ane pa ti bo prinesel CX-7 :bravo: ( 1:18 ) :jupiii: mal prevlek avto za v bajto B)

---> ja me bo vrgla v jezer :hohoho:

ja,..ampak ker sm prjazna, te bom ?ele polet, da se ne prehladi?,...pa nej ?e kdo re?e, da nism ful prjazna :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

tisto usodno nedeljo ko sem razbil avto (kar je ostalo od avta je razvino po slikah), poleg tega pa sem zelo poskodoval ograjo, ostanki avtomobila pa vsej cesti......

prekr?ek: ne upo?teva ozna?b na vozi??u; kazen: 41,73?

drugi primer: kolega se peljal skoz naselje po ravni in pregledni cesti 65km/h kar se slo hitro zgodi

prekr?ki:nad 10 km/h do vklju?no 20 km/h, 125,19 ? glasnost radia onemogo?a vozniku normalno slu?no zaznavanje v cestnem prometu, 83,46 ? voznik ali potnik ga ne uporablja 83,46 ? kar skupaj znese:292,11?

kje je tukaj logika ????:vskalo::vskalo:

?esa ne uporablja? ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavarovalnice-katero izbrat?
Napisano

u ena bol? ideja :) Jest se nrdim da sm mal bogi, ti si pa kao moja sestra ki mi pomaga?. Pa greva na zavarovalnico se zment. Zihr bo v?gal :) aja pa neki sm ?e pozabu. globok dekolte more? imet :) zihr bom dobil 50% :bravo:

hehe,..dobr plan,..sam mi manka dekolte za kej taga :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.