Skoči na vsebino
mo? motorja za M6
Napisano

Najbolj primeren je 2.3i, z dizlom pa ne more? falit, bilokaterega vazame?.

Bolj, kot je mo?an, manj fali? -> ?isto obratno sorazmerje. :danzoman:

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

@ brezy

Jaz se ravno odlo?am med P7 "z opasa?em" in Bridgestone ecopia 150. Kako ti kej delujejo Pirelli? Zmeraj so ble v redu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

2.0 TDI ni ?paroven motor. 2 passata sem vozil po 2 kkm, poraba 7.5-8, avtocesta 140 km/h max, brez stiskanja. Zame to ni ?paroven motor. Z Mazdo sem teral 220, povpre?je 170-180, stalno te?ka noga, pila pa je malo nad 7.

Mislim pa, da Octavia nima konkurence v prtlja?niku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Po leto?njih testih so me malo zamikale Bridgestone ecopia 150. Rabim mero 205/55/16 91V.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reife...rcePageId=31821

So 10 ? dra?je od P7 sa opasa?em ali Potenze Re 050. Malo me samo moti sredinski kanal, namesto polne ?rte. Ne vem, ?e je to najbolj?e za po mokrem (take so bile neko? Continental eco contact - najbolj?e ocenjene na testu - v resnici pa ne tako dobre). Pa ?e eco so, se pravi bolj trde, kar pomeni slab?i koeficient trenja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup?
Napisano

1. Nekateri ti bodo rekli DPF. ?e ga bo? vozil konkretno, ti ne bo delal te?av. :ouje:

3. Ma ni razlike. ?e zmeraj bo? imel okrog 7. <_<

5. Spla?a se ti imet sre?o in kupit rabljenega, ki ne dela problemov za malo ke?a. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kateri karavan
Napisano

Mislim, da pri prtlja?niku zmaga Octavia. Sicer pa: Accord je lep ja, samo je kar nekaj ¥¥¥¥¥ ve?.

Kar se ti?e motorja pa samo razmisli: 6-ka ima 1500 kg +. S pre?voh motorjem se ti poraba ve?a, sklopka trpi, prehitevat je te?ko, v klanec ne gre, ipd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 5
Napisano

?udno. Jaz sem kupil prava taka za M6 spc l.07 in pa?ejo. Lahko pa preverim doma danes, ?e pi?e 6JJ ali 6J (sicer ne vem kaj J pomeni) in koliko je ET, Mislim, da 50, nisem pa prepri?an.

Mislim,da bi morala biti nekaj takega:

6JJx15 5x114,3 ET50

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TCS off
Napisano

Izklop TCS je lahko npr. takrat, ko se pova?i? pred kako bejbo in ho?e? pokazat, kako tile konji?ki posko?ijo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Ni nujno, lahko ti tut za?ne direkt utripat.

Mislim na normalen potek, brez napak s kak?nimi senzorji: filter se zaba?e, ti avta ?e vedno ne tera?, lu?ka gori, ?ez nekaj ?asa je filter ?e bolj zabasan in za?ne utripati. A je to prava logika?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

WTF! Tudi meni je za?ela utripati na lepem na AC in ?e sedaj pomislim je bilo malo ?ez 20kkm po zadnjem servisu. Za pop.....! :vskalo: A se niso mogli zmisliti kak?nega bolj intuitivnega opozorila? :aaaaa:

Ker, ?e se filter zaba?e, ?e prav razumem, naj bi najprej za?ela goreti, ?ez nekaj ?asa pa utripati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lej, ?e dela? km, vzemi raj?i diesel. DPF le ni tak bav bav, kot ga nekateri opisujejo. Ja, za familijo ti lahko re?em, da je 6-ka OK (karavan jasno), verjamem pa da tudi 5-ka. Pri 6-ki me edino moti, ker je za tla?enje v parkirno mesto po LJ predolga, zato sem si omislil zadnje park senzorje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 sport CD 120 TE
Napisano

A ima? sploh kej za ?tudirat? Preveri, ?e so podatki o lastniku, registraciji in knji?ici res to?ni, da spet ne la?ejo. Druga?e pa dej tistih 100 ? za AMZS pregled in ga vzemi.

190 kkm / 7 let = 27 kkm/leto, se pravi prete?no relacijska vo?nja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 od 2003 do 2006
Napisano

Lej, uradni servisi so dragi, ja. 350-400 ?, ampak ti menda ja ne bo? vozil na uradni. Za redni servis da? 120 ? pri enemu, ki obvlada in that's it (material, delo in nadomestno vozilo all inclusive).

?e pa rabi? 400 Nm navora, ga iz ?estice zelo lepo dobi?. In ko se ga enkrat navadi?, no?e? bit ve? brez tega filinga.

Edino poraba pri Mazdi ni 4 ali 5 kot eni sanjajo. Ra?unaj na 6.5-7, odvisno od te?e podkve na tvojem kopitu.

Kar se ti?e notranjosti, pa ti povem, da se v Francoza sploh ne morem ve? usesti, odkar imam Mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.