Osebno ti predlagam obisk A Cosmosa v BTC-ju.... biv?a Gama. Vpra?aj po g. Majesu, pa se z njim vse dogovori...fajn je tudi, da pove? da si kontakt na forumu dobil... po isku?njah so to ponavadi bonus to?ke.
Jah dejstvo je da Alfe ne gre? nove kupit, ampak po?aka? 1 leto in je to to...
Jaz recimo nebi nikoli dal 37000? za alfo (tolk je moja nova).... tako pa sem jo letnik 2007 kupu za slabih 19000?.... pa to ?e pred kvazi gospodarsko krizo...
?e bi po?akal ?e kak mesec bi jo dobil ?e kak?na 2000? manj...
Kolkr lahk jst povem, tempomat pospe?uje (pospe?evanje do nastavljene hitrosti) s cca 60% mo?i v 5 prestavi; vsaj na M6 CD 136 tud preverjeno z Ajvarjevim VCM logerjem
Pri Alfi pa je ful razli?no od stila vo?nje o?itno.... kdaj pospe?uje na 100% kdaj samo na cca 60%... gledano po turbo boost-u....:ne vem:
Pravila o tem kateri avto se kvari al pa ne ni.... recimo ?e izhajam iz lastnih izku?enj, nisem do zdej imel z nobenim avtom kak?nih ve?jih te?av...
Pa da naredim presek zadnjih treh:
Alfa Romeo 156 2.4 JTD: Kupil ko je imela 100kkm.... vozil sem jo dobrih 80kkm... v tem ?asu, razen rednih servisov NOBENE te?ave....
Mazda 3 1,6: Kupil novo, naredil 140kkm, in spet.... nobene te?ave, razen raznih ?ri?kov ki so jih seveda odpravili, ampak ni? resnega
Alfa Romeo 159 2,4 JTDm: Kupil pri 78kkm, trenutno jih imam 110kkm... spet nobene te?ave so far, narejen servis pred nakupom in na 100kkm velik servis... ostalega NI?.
Skratka.... ima? ponedeljove avte in ima? petkove avte... jaz o?itno imam sre?o in dobiva oziroma kupujem petkove avte... in ne opa?am razlike pri gorivu in pri nebuzah s DPF filtri in injektorji.
Men se zdi zadeva koristna oz. da so vsaj ?e na to za?el opozarjat, ?e druga? ne znajo... ker pol folka pri nas sploh ne ve, ka varnostna razdalja je! (npr. Ajvarjev Sucker je to na lastni ko?i ob?util, bog mu daj miren po?itek )
Kokrkol, mene zadnj ?ase hudo ?ivcira, ?e se mi narod lima na rit, po mo?nosti pa pol ?e blenda ko fu*jen, ker u 2h sekundah ?e nism zginu z njegovga obzorja !!
Itak pa teh, ko bi jih moral, ne bo izu?il prej, dokler se sesujejo svojga in tujega avta, mogo? bo mogu ?e kdo pod ru?o, da bo kej nucal...
lp,
D
Uf...sam hudi? je kor se to dogaja cel ?as... in jaz sem, roko na srce, postal ob?utljiv na te zadeve odkar ?ivim v ljubljani....:ne vem:
Sicer pa..... mirne ?ivce in dobra varnostna razdalja..... to je to!
Aja, pa ?e nekaj... nimajo ga ?e ?isto vse petrolove pumpe, ker ga pdobavljajo ?ele ko izpraznijo rezervoarje. Tako, da kak?ne manj?e ga verjetno ?e nimajo.
aaaa.... mogo?e pa v tem grmu ti? ?epi...... mogo?e mi je bil pa ?e stari diesel tankan... ker tankam vedno na eni mali pumpi v ?rnu?ama....
drugace pa boss, ne morem verjet, da mas take probleme z agipom, glih z agipom meni dalec najboljse laufa motor...v petrola pa ne bom sel, ni sans...dokler dobimo neke teste novega goriva (da je res manj zvepla pa to) niti ne bom verjel, da je to res novo gorivo ampak kak marketinski trik
Labisan.... imam insajderske informacije, da tokrat ne gre za marketni?ko potezo, ampak dejansko ima gorivo precej precej ve? aditivov kar naj bi pripomoglo k izbolj?anju delovanja motorja in posledi?no ni?ji porabi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hahahaha to je rekla kazala.....
Mogo?e pa le ni blo vse na temu, da mu je samo mal poblendal.... :ne vem:
Poznam kar nekaj podobnih zgodb... ampak vem, da nikjer ni blo "nasilja" brez razloga....
Sam sem tudi enkrat neko? enega taksista skozi okno ven z avta vlekel... ampak sem mel tehten razlog za moje, sicer skrajno neobi?ajno obna?anje....
Kakorkoli.... za vsakim sranjem sta dve plati zgodbe....
LP David
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani