Skoči na vsebino
Navigacija Garmin N?vi 350 in Adriaroute
Napisano

Bolje lovi satelite, my ass, tist kabel je za TMC, ki pa pri nas itaq ne dela.

Pa ?lovek, zelo dobro zadevo si si kupl, zato dej si poglej navodila, da nebo? takih klatil.

?e nekaj slik moje skromne "aparaturce".

Kaj je to 17" zaslon od prenosnika ?zmeden? Kam si ga pa montiral?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa si prepri?an ta te tale zadeva sredi ?ipe nebo preve? motila med vo?njo!?

Nevem no, sklepam po sebi..........vem da mene bi! :ne vem:

Pa saj se navadi?, od za?etka je res malo mote?e,pa ?e zanimivo se ti zdi, tko da skozi pogleduje? in se ?udi? kako deluje,zdej pa pogledam le, kadar so hitre spremembe smeri, v kak?nem mestu itd... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kaj pravite na tole 6?
Napisano

Ufff zgleda, da bo res te?ko dobit slovensko! :ne vem:

Tale zadnja je tut uvo?ena s strani Avtotehne VIS. Tale lastnik jo ima od za?etka leto?njega leta in pravi da menja zato, ker je premajhen avto...kupuje namre? enoprostorca.

Me jminilo, da bi jo ?el danes pogledat...pa ?e dale? je...se mi v tej vro?ini kar ne da vozit v Metliko.e kar :(

Na?e(slovenske) so tko dobre, da jih ne prodajamo! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

plati??a 18" na mazdi 6
Napisano

?al ne prodam "?e" sem jo komaj malo zrihtal (18 "col,zatemnjene ?ipe,pragovi,zadnji ?portni odbija?,?portno podvozje,::)

H&R JE DEFINITIVNO ?T.1

spodj poglej malo slik

Ja res strupeno zgleda, :jupiii: pa konjenici si dal kaj ovsa? :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kaj pravite na tole 6?
Napisano

Bil sem lastnik 323 in spet ?elim imeti Mazdo.

Kaj pravite na tole?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1525404#

Kdo pozna lastnika?

Gledal sem ?e tole:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1519116#

motilo me je da ima vijake v motornem prostoru vse zarustane, izolacija v motornem prostoru je preglodana, nima niti CDja. :blink:

A je to z vijaki obi?ajno pri 6kah?

Na kaj je treba pazit pri nakupu lepotice.

poro?am o nadaljevanju zgodbe

P.s. se opro??am za vnovi?no odprtje te teme, ki sem jo ?e bral , zdaj pa je ne najdem :unsure:

Po moje je prva izbira dale? bolj?a, prav tako imam jaz, in sem ful zadovoljen, :jupiii:

verjetno se pa da ?e kaj barantat s ceno-glede na Veliki servis,ki prihaja na mislim 120.000km in stane okoli 800?(@ Labi pomagaj!) :P

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

to ni kon?na hitrost,poraba v tem trenutku 11,8 nevem pa kok je ra?unalnik merodajen?

Odvisno,kolk si ti??al tisti trenunek na gas;?e bi bil hrib,bi ga mel do daske,bi bla poraba tud ?ez 18,?e pa je bla dolina, pol pa tud 5 al pa manj... :P ne glede na hitrost na ?tevcu! :whatever:

Men je ?lo ?e 200 pri porabi ni?.... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pred kratkim sem bil na sejmih v Kolnu in Hannovru,lahko potrdim,da bi bil brez Nuvija dobesedno kot bos! :danzoman:

Sodelavec se ni mogel na?udit,kako precizna je zadeva,ko sva pa iskala preno?i??e, pa izberem s pomo?jo navigacije majhen drz?inski hotel v enem selu 26km od sejmi??a-za polovi?no ceno,kot kolegi v samem centru! :rispekt:

Brez navigacije ga sigurno ne bi nikoli na?el! :jupiii:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Druga?e pa probaj ?e POI (Points of Interest) loader in si nalo?i ?e vne?ene to?ke, kjer so v SLO stacionarni radarji oz. se najve?krat nahajajo policijske radarske kontrole.

Kako pa delujejo te slo POI to?ke,jih mam nalo?ene pa ne vem ?e so aktivirane.. ?zmeden?

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

pa kaj ce je narejena na poljskem?

Ni? ni, samo malo dale? je od Japonske.. :P

Sicer jih pa delajo tud v ?paniji itd..Znajo pa naredit tud najslab?o gumo na testu, serija ki je bila delana za Mercedes...Sicer pa nimam ni? proti Bridgestonu, meni so originalne ER 30 zdr?ale cca 10.kKM, :whatever: druga?e pa super guma! :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

edit: pri lasicu dobis Turanzo ER300 (dalec najboljsa v tej dimenziji) s popustom za manj kot 70 eur? Bolj se splaca to

Samo da je proizvedena na Poljskem... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Men je to tolk hudo! :bravo:

Ja saj ne re?em, mogo?e se vam zdi kul, ma ?e tridesetlet gleda? drga?no obna?anje de?nih kapljic... sicer pa uporabljajte hu kers! :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Zdej vas je ?e par mazda?ev dobil ta preparat, pa me zanimajo va?a mnenja! <_<

Jaz sem ?e pred leti sprobal to zadevo, mislim da sem jo kupil na nekem sejmu, pa sem ga uporabu samo enkrat, so me namre? blazno motile kapljice, ki so se vozile po vetrobranskem steklu navzgor proti strehi! ?zmeden? Posebno na AC pri vi?jih hitrostih!

Tko da sem takoj vklopu brisalce, sicer pa stvar deluje tko kot obljubljajo! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

Jaz pa i??em jeklene feltne(15"),ker mi je 16" alu felten ?koda za po soli in pesku ...

...?e sre?a da mi na primorskem hodimo skoraj ?e z kratkimi rokavi okoli :danzoman:

...tudi jaz ne bi dajal gor verig...sem jih enkrat na prej?njem avtu gor dal,pa mi je ves blatnik stouklo :whatever:

Pa saj tam dol vam ni treba met ne zimske obutve ne verig! :rispekt:

U?ivajte na 16+ sredi decembra! :jupiii:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radkapa
Napisano

Zgubil sem eno radkapo za mojo ?estko. Nove original so (seveda) drage ko ?afran, univerzalne ki se dobijo po raznih avtotrgovinah pa grde.

Kaj pa ?e ti ga je kdo sunil? :whatever:

Ja no? ima svojo mo?! :hudicek: Probaj... :P

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.