Pa si prepri?an ta te tale zadeva sredi ?ipe nebo preve? motila med vo?njo!?
Nevem no, sklepam po sebi..........vem da mene bi! :ne vem:
Pa saj se navadi?, od za?etka je res malo mote?e,pa ?e zanimivo se ti zdi, tko da skozi pogleduje? in se ?udi? kako deluje,zdej pa pogledam le, kadar so hitre spremembe smeri, v kak?nem mestu itd...
Men so prve original (bridgestone ER 30) zdr?ale 15.000 - recimo da je blo to privajanje avtu ,zdej pa se vrti okoli 30.000, pa je skoraj vseeno kaj obuje?
Ufff zgleda, da bo res te?ko dobit slovensko! :ne vem:
Tale zadnja je tut uvo?ena s strani Avtotehne VIS. Tale lastnik jo ima od za?etka leto?njega leta in pravi da menja zato, ker je premajhen avto...kupuje namre? enoprostorca.
Me jminilo, da bi jo ?el danes pogledat...pa ?e dale? je...se mi v tej vro?ini kar ne da vozit v Metliko.e kar
Na?e(slovenske) so tko dobre, da jih ne prodajamo!
Poglej na spodnji link, pa bo? vidu kako zgledajo mazde v Italiji,pa jo v enem dnevu spravi? domov, brez problemov registrira?, pa ?e garancijo dobi? od trgovca!
to ni kon?na hitrost,poraba v tem trenutku 11,8 nevem pa kok je ra?unalnik merodajen?
Odvisno,kolk si ti??al tisti trenunek na gas;?e bi bil hrib,bi ga mel do daske,bi bla poraba tud ?ez 18,?e pa je bla dolina, pol pa tud 5 al pa manj... ne glede na hitrost na ?tevcu!
Pred kratkim sem bil na sejmih v Kolnu in Hannovru,lahko potrdim,da bi bil brez Nuvija dobesedno kot bos!
Sodelavec se ni mogel na?udit,kako precizna je zadeva,ko sva pa iskala preno?i??e, pa izberem s pomo?jo navigacije majhen drz?inski hotel v enem selu 26km od sejmi??a-za polovi?no ceno,kot kolegi v samem centru!
Druga?e pa probaj ?e POI (Points of Interest) loader in si nalo?i ?e vne?ene to?ke, kjer so v SLO stacionarni radarji oz. se najve?krat nahajajo policijske radarske kontrole.
Kako pa delujejo te slo POI to?ke,jih mam nalo?ene pa ne vem ?e so aktivirane..
Ja super The Boss, se popolnima strinjam, tud mene je ?e spravil na privat dvori??e... ,pol sem pa zadevo posodobil, je malo bolj?,sicer pa na zahodu deluje brezhibno...
Sicer jih pa delajo tud v ?paniji itd..Znajo pa naredit tud najslab?o gumo na testu, serija ki je bila delana za Mercedes...Sicer pa nimam ni? proti Bridgestonu, meni so originalne ER 30 zdr?ale cca 10.kKM, druga?e pa super guma!
Zdej vas je ?e par mazda?ev dobil ta preparat, pa me zanimajo va?a mnenja!
Jaz sem ?e pred leti sprobal to zadevo, mislim da sem jo kupil na nekem sejmu, pa sem ga uporabu samo enkrat, so me namre? blazno motile kapljice, ki so se vozile po vetrobranskem steklu navzgor proti strehi! Posebno na AC pri vi?jih hitrostih!
Tko da sem takoj vklopu brisalce, sicer pa stvar deluje tko kot obljubljajo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani