Skoči na vsebino

Motoriste pozivajo tudi k temu, da ve??ine preizku?ajo na poligonih in dirkali??ih, nikoli pa na cestah, kjer souporabljajo prometne povr?ine in kjer s huj?imi kr?itvami prometnih pravil zelo ogro?ajo udele?ence v prometu. 

Seveda z veseljem. Takoj, ko bo v Sloveniji drikali??e...  :vskalo: Indijci imajo tudi spredaj tablice. Ampak nima veze, saj se jo da pa dol za prikaz vo?nje po zadnji na radarju.  :harhar: 

Se pa zna najdt kak kolaborant, ti so navajeni izdajati doma?ine.  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Saj je tudi Simon napisal, da je imela 100.000 km VE?.... torej nekje okoli 250.000;)

Pred cca. stirimi leti, ko jo je klopko prodajal, je imela ze realnih 180.000 km >> http://www.mazda-si.net/topic/11772-mazda-3-gta/

?e se ne moti, ob prodaji 210.000km. Pa kupec od njega je ?e prodajal z realnimi kilometri, tale je pa izgleda kupil samo zato, da prevrti kilometre.  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cena OK, ampak a ni to eden izmed olja najbolj ?ejnih motorjev ever? V smislu liter na tank goriva v neredkih primerih...

Pomoje si zamenjal z 1.8 TFSI. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lepa je ja pa redka tudi (pri nas seveda) :). Kpa je fora s tistimi stevci za prtisk in pa temperaturo k so nad radijem? Avto ima 150 serijskih konjev ne pa 300.

To je tudi meni padlo v o?i, ?tevcev kot bi bilo nekaj ful navito, pa baje ni.  :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Jaz sem resno mislil, da je to kak poseben prora?un. Saj vem, da potem ta denar izgine ampak vseeno. Je pa hecno, v parih letih se je tu gotovo obrnilo ogromno denarja pa ?e vedno upajo uvajati nove davke, vi?ati stare in se delati kot, da premalo dajemo dr?avi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Nasploh je ?lanek kratek in butast.

Ob tem pa izpostavljajo, da se do leta 2030 pri?akuje izena?enje cen elektri?nih vozil s konvencionalnimi vozili, ki bodo ob upo?tevanju nizkih stro?kov za gorivo in subvencij za nakup elektri?nih vozil postala zanimiva tudi za slovenskega potro?nika.

Well fuck me, ampak kot prvo je to ?e 12 let, obenem nekako sumim, da bojo hitre polnilnice postale dra?je, subvencij ne bo ve?. 

Vsem pa mora biti jasno, da imajo tisti, ki bivajo za Be?igradom ali v sredi??u Ljubljane oziroma ob prometnicah, enako pravico do zdravja in ?istega okolja kot tisti, ki biva v zdravem okolju pode?elja,? zaklju?i Bernard. 

Tale Bernard je ena seronja. Seveda imajo pravico ampak realno je pa to te?ko pri?akovati. Ne more? ?iveti 5 minut stran od centra in imeti zrak kot nekdo sredi Ko?evskega gozda. Ampak un reve? iz Ko?evja se potem rabi furati v Ljubljano vsak dan (z dizlom), da ne omenjam, da je vsaka ve?ja trgovina, urgenca, dohtarji.. v Ljubljani. Vsega pa? ne moremo imeti. 

In oprosti, ko tip izjavlja, da se ljudje z dizli ne bi smeli furati po centru. ?E bi rabil urgenco bi se mi jebalo za vso zakonodajo, bi z Golfom 2 priletel pred vrata urgence, pa ?e pretepel kakega pametnjakovi?a spotoma, ki bi mi rekel, da bi moral parkirati nekje v BTCju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/dizelski-avtomobili-tudi-v-sloveniji-kmalu-brez-vrednosti-35911

Vojko popizdil, je rekel "kar je dovolj, je dovolj!" Zdaj naj pa ?e sponzorira nakupe novih avtomobilov ljudem. Tale omejitev postaja ni? drugega kot pospe?evanje prodaje... OK dejstvo je, da bojo centri ?istej?i. Ampak a ima kdo kak konkreten podatek (Boss?) kam grejo davki od CO2? Pa? denar, ki ga ljudje pla?ujejo zaradi emisij, da bi bila prihodnost bolj ?ista? In koliko je tega denarja na dr?avni in evropski ravni? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jap se strinjam, da je to precej zaskrbljujo?e. Ok, ?e ?e razumem tiste, ki izpita nimajo, ampak recimo na Radiu 1 so se na?li taki z izpitom, ki so se celo delali norca iz postavljalcev in jih razgla?ali za kretene in budale.

Pa ne Avdi?, on je ja moralna avtoriteta, biv?i policaj, zabaven ?lovek, daj daj?! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Zgoraj znak "konec kolesarske steze ali poti" (III-23)

spodaj je pa  

"znak "kolesarska povezava" (III-78)" ampak ji manjka ?tevilka? 

Radio 1 je pa itak najbolj sre?en, ko lahko dela iz muhe slona. Potem je pa Trump populist.  :hohoho: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Spremljam te zadeve. Hecno je, zdaj so dizli ?rne ovce ampak to pri ljudeh ne naredi ni? drugega kot paniko, da bojo pospe?eno kupovali novej?e, bolj ekolo?ko naravnane avte. Se pravi na koncu kot pravi? res kratko potegnejo ov?ke, firme bojo pa ?e bolj bogatele. Sploh ker verjamem, da bojo vsakih nekaj let zaostrovali te ekolo?ke norme v mestih in posledi?no se bo ves ?as menjal vozni park.  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

"Elektromotorji naj bi namre? v?asih ? ?e upo?tevamo celoten potek proizvodnje elektri?ne energije ? ?e bolj onesna?evali ozra?je kot pa na primer bencinski motorji. Ti naj bi tako v osebnih avtomobilih igrali pomembno vlogo vsaj ?e naslednjih 15?25 let."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

a recimo to, da imas visjo povrecno hitrost kot je najvisja deklarirana hitrost avta :)

mogoce ce bi bila honda ja

Nope, to se pa ne da. ?eprav pri moji Primeri je tudi kon?na bistveno ve?ja kot je deklarirana, sam to so izredni Primeri.  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Slivka, da ne bos res mislil kako se na LJ obrobju garsonjere prodajajo po 140 tisocakov ?. Ker v tem primeru dam z veseljem frendu nepremicninarju Juresov kontakt in bosta hitro naredila kupcijo ter oba zadovoljna, hehe

Pol da? pa link do stanovanja v Rudniku.. Daj link do stanovanja v centru. Par jurjev gor ali dol ampak tudi 115.000 je kar lepa cena za 27 kvadratov. Jaz mam 1x ve?je stanovanje pa pol manj vredno, ker se je treba pa? 20 minut peljati do BTCja.  :ne vem:

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/prule-pod-gradom-stanovanje_6169489/

O hitrosti se pa ne bom kregal, samo to bom napisa, da se da marsikaj, ?e ?lovek "malo" raskira. Tako kot eni raskirajo v finan?nih vodah ker so strokovnjaki in potem lahko drugim solijo pamet, kako so obogateli brez dela..  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pregretje olja v diferencialu?
Napisano

na veselje uporabnikov SUV-jev (in na ?alost nekaterih drugih... :)) z AWD sistemi temu ni tako...ti avti namre? zmorejo ?e bistveno kaj drugega, kot samo voziti otroke v ?olo in vrtec....poleg tega pa so ?e izredno uporabni in prakti?ni.

?e se tukaj skoncetriramo na mazdo CX 5, o kateri je pravzaprav govora, lahko recemo, da predstavlja SUV z izrednimi voznimi lastnostmi, ki se z lahkoto postavijo ob bok tudi limuzinam, oziroma jih v nekaterih pogledih celo preka?ajo....ta trditev ne velja nujno tudi za SUV-je drugih znamk....nekateri so dejansko precej nedomi?ljeni in ??torasti?.

Kar se ti?e Mazdinega AWD-ja pa lahko iz prve roke recem, da je 1A...za stvari katerim je namenjen, torej za premagovanje,

kraj?ih te?je prevoznih delov poti, na katere naletimo tekom na?ih potepanj, po bolj ali manj urejenih poteh...blato, sneg,....

Seveda pa tovrstni AWD ni kos takim ali druga?nim te?kim ?off road? podvigom, saj to tudi ni njegov namen. Pravzaprav to tudi ni namen SUV vozil...?eprav je to veliki ve?ini nerazumljivo in ta vozila zamenjujejo s ?terenci?, ki pa predstavljajo popolnoma drug segment.

No maj?keno smo subjektivni ampak ok, saj zadnji odstavek pove to?no to kar je napisal Jures in marsikdo ve. Tudi z Octavio 4x4 se ?e prileze marsikje, ?e je pa ?e scout sem pa prepri?an, da je v (po mojem razumevanju razli?nih pogonov) 98% sposobna ravno toliko kot kak SUV. Pa sem dal Octavio ?isto naklju?no, lahko bi napisal tudi Volvo XC70, Audi A4 quattro allroad...  Potem pa je kak procent ali dva razlike med SUVjem in temi avti, na ra?un vi?ine. Ampak verjamem da za ve?ino uporabnikov (kot tudi tebi) je tudi navaden SUV ali pa limuzina s haldexom ?isto dovolj za izlete v hribe, pa ?e zaradi varnosti imajo ljudje raje vi?je avte. Ne mi pa re?i, da so njihovi pogoni 1A ker ?e ti po parih minutah vo?nje po snegu vr?e rezervni program to ni ravno 1A ampak dokaz, da so ti AWD sistemi narejeni le za blage obremenitve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men se zdi to cist prevec, ampak ok... cena novega? Predvidevam da drazji od A klase in primerljiv z 3ko compact in audi a3. Vsaj tako so ga rangirali.

Meni je katastrofa, sploh notranjost je vzeta, iz ze takrat, prejsnje generacije C klase. ?e celo njegov predhodnik c sports coupe (oz.po slovensko uradno "?portni kupe razreda C"-nevem kdo si je spomnil in odobril to ime) je cisto simpaticen napram njemu.

No, okusi so hvalabogu razlicni...

Bla bla bla ogromo pisanja za avto, ki ti sploh ni v?e?, pa se obremenjuje?

Ce ne kupijete se ne sekirajte

Jures ti je na kratko napisal to kar sem ?elel po ovinkih jaz. "Najraje" imam pa, ko ljudje pametujejo o cenah avtomobilov, b bolj globoko debato se pa ne bom po forumih spu??al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mnenje
Napisano

Sumljivo mi je,zakaj se ta avto prodaja ?e toliko ?asa? Namre? na AvtoNetu je ?e precej ?asa in tudi oglas se nonstop spreminja. In tudi cena. ?e je avto res tak biser kot pi?e,bi se moral ?e zdavnaj prodati....Samo moje kme?ko razmi?ljanje :)

Ker kdo pa danes kupuje ?e 2.0 bencinarja? Vedno manj ljudi, ali kupijo downsizing mlin?ke ali pa dizla. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba Zakona o pravilih cestnega prometa
Napisano

Sodelavec ni zaposlen kot voznik, je pa dobil potni nalog, da sko?i iskat rezervni del, ki ga potrebuje pri svojem delu. Je pa ?el v slu?benem ?asu s slu?benim avtom.

Glede na to, da je ponavadi v slu?bi potrebno imeti 0.0 je ?e tako ali tako v tem prekr?ku. Sedaj, ?e bi imeli kake zajebane ?efe, bi ga ?e na to prijeli. Pri nas sta dva letela, ko sta napihala v slu?bi. je pa res, da pri niju je bilo to ?e malo preve? v navadi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba Zakona o pravilih cestnega prometa
Napisano

Ironija, da se v drugi debati spra?ujej? kam smo pri?li, da spustimo alkoholiziranega ?loveka za volan. 
Ampak druga?e pa jaz ne bi stavil na to, da se bo kaj dobilo. Pravzaprav pesimist v meni pravi, da bo sodelavec na koncu kar iz ?epa pla?al firmi Berlinga, pa ?e sre?en bo, ?e bo to edina sankcija. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.