Se kar strinjam s predhodniki, na?e ceste pa itak , sploh Trojane so taka sramota da je groza, po 2 letih, pa dobr a sploh ?e kdo med vodilnimi kej razmi?lja???
Me res zanima kaj je na tem glede ukinitve obveznosti pr?ganih lu?i, ker kolkor smo mi podlo?ni Z Evropi, pa s tem da capljamo za njimi, bi rad vidu pol ?lendra & Co., kako bo pol razlagal, da u bistvu je ve?ja varnost, brez lu?i!
Ubogi vouk itak totalno cuka, posledi?no ga pol mau bl prtiskam, no tako stanje bo predvidoma ?e do petka, ko gre k Mihatu, Markovmu bratu!
Mam pa ?e nabavlene sve?e, dihtunga za pokrov motorja (k ?e lep cajt pu?a), benz filter in ?e neke malenkosti, pa u?er sm naliu uno stvar za injektorje prepucat, k da? u kestl, pa se mi zdi d je ?e kr mav bol?, no ?e bo pa treba pa kupm ?e kable, cena je 25?, tko da pol pa bo!
Pol bo poraba spet pod 7, tko ko je bla, naj ?ivi volk!
Predlagam, da poskusi? oba peljat, pa se pol odlo?i?, da je tut mal prakti?ne primerjave, ne samo teoreti?ne, loh npr. da ti bo omenjena Mazda mav preve? "ladja", skratka prevelka in ugotovi? da niti ne rabi? tacga avta, probej peljat, pa bo!
Se strinjam, tut nekdo ?e ima makar neomejeno ke?a, pa ?e ga pride benz npr. 500 ? nmest 1000 ?, me zanima kero opcijo si raj? izbere, ve?inoma smo ljudje pa? ekonomi?na bitja, to pa ?e ne pomen da tut ?krta!
Tisti ke?, ki se ga npr. pri benzu pr?para, se lahko kej bolj namensko ponuca in je vi?ja morala!
S tistimi navedenimi 22 litri na 100 km, pa nebi po?astiu niti Por?a, kva ?ele RX8, to je pa useen mav prehuda!
@Rebro, ?e pa si hotu povedat, da kdor ma, pa? ma, pol pa
1. Za mehanike nikar ne skrbi, jih mamo kar nekaj na zalogi, tko da glede tega res ni problema! Poobla??ene pri tok starmu avtu - pozabi, razen ?e si kdo ekstra za?eli bankrotirat nahitr!
2. Deli niso lih pocen, bje se jih tut te?ko dobi, vendar ?e se potrudi? se tut to da, npr. uporabnik foruma JavarjeX6V6 bi ti zihr pomagu glede tega, ki ima tut sam tak stroj, V6 izvedbo!
3. ?al, se premal zastopm v ocenjevanje vozila v kakem stanju je, priporo?am npr. MarkoMX3, ?e ima cajt al k?nga podobnega maestrota, al pa se zmeni? pa? z lastnikom oz. prodajalcem, da skupi obi??eta - nevtralnega mehanika, ki objektivno pove kako in kaj!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se kar strinjam s predhodniki, na?e ceste pa itak , sploh Trojane so taka sramota da je groza, po 2 letih, pa dobr a sploh ?e kdo med vodilnimi kej razmi?lja???
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani