Skoči na vsebino
Luci podnevi?
Napisano

Me res zanima kaj je na tem glede ukinitve obveznosti pr?ganih lu?i, ker kolkor smo mi podlo?ni Z Evropi, pa s tem da capljamo za njimi, bi rad vidu pol ?lendra & Co., kako bo pol razlagal, da u bistvu je ve?ja varnost, brez lu?i! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Men je pa u petk zajla od ?tevca zgleda po?la, tko da do nadljnega se nam ve? ukvarju s porabo, edini alarm bo pomenla oran?na lu?ka za rezervo! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ubogi vouk itak totalno cuka, posledi?no ga pol mau bl prtiskam, no tako stanje bo predvidoma ?e do petka, ko gre k Mihatu, Markovmu bratu! :danzoman:

Mam pa ?e nabavlene sve?e, dihtunga za pokrov motorja (k ?e lep cajt pu?a), benz filter in ?e neke malenkosti, pa u?er sm naliu uno stvar za injektorje prepucat, k da? u kestl, pa se mi zdi d je ?e kr mav bol?, no ?e bo pa treba pa kupm ?e kable, cena je 25?, tko da pol pa bo! :danzoman:

Pol bo poraba spet pod 7, tko ko je bla, naj ?ivi volk! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

20 EUR - odvisno kok se vozi?, ?e dela? ful km je to za par dni ta razlika nastane! <_<

Dons sm ugotovu d mi ?rni vouk pije 9 in ve?, tko da tolk o porabi, heh mal dost za 84 KM voz useen! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

Predlagam, da poskusi? oba peljat, pa se pol odlo?i?, da je tut mal prakti?ne primerjave, ne samo teoreti?ne, loh npr. da ti bo omenjena Mazda mav preve? "ladja", skratka prevelka in ugotovi? da niti ne rabi? tacga avta, probej peljat, pa bo! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se strinjam, tut nekdo ?e ima makar neomejeno ke?a, pa ?e ga pride benz npr. 500 ? nmest 1000 ?, me zanima kero opcijo si raj? izbere, ve?inoma smo ljudje pa? ekonomi?na bitja, to pa ?e ne pomen da tut ?krta! :danzoman:

Tisti ke?, ki se ga npr. pri benzu pr?para, se lahko kej bolj namensko ponuca in je vi?ja morala! :danzoman:

S tistimi navedenimi 22 litri na 100 km, pa nebi po?astiu niti Por?a, kva ?ele RX8, to je pa useen mav prehuda! <_<

@Rebro, ?e pa si hotu povedat, da kdor ma, pa? ma, pol pa :rispekt::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

Moje mnenje;

1. Za mehanike nikar ne skrbi, jih mamo kar nekaj na zalogi, tko da glede tega res ni problema! Poobla??ene pri tok starmu avtu - pozabi, razen ?e si kdo ekstra za?eli bankrotirat nahitr! :danzoman::hohoho:

2. Deli niso lih pocen, bje se jih tut te?ko dobi, vendar ?e se potrudi? se tut to da, npr. uporabnik foruma JavarjeX6V6 bi ti zihr pomagu glede tega, ki ima tut sam tak stroj, V6 izvedbo! :jupiii:

3. ?al, se premal zastopm v ocenjevanje vozila v kakem stanju je, priporo?am npr. MarkoMX3, ?e ima cajt al k?nga podobnega maestrota, al pa se zmeni? pa? z lastnikom oz. prodajalcem, da skupi obi??eta - nevtralnega mehanika, ki objektivno pove kako in kaj! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

?ez 10 sigurno ni, razen ?e je kej motor raz?telan, no al pa ?e ma? skoz mestno vo?njo, pa ?e to bi bla loh pod 10! :danzoman::bravo:

Vo?nja je pa s tem avtom precej bolj predsedni?ka kot s 323F, tko da glede tega! :ouje::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cena je ful navita, barvna kombinacija ni niti men u?e?, ampak feltne mi je pa tale dizajn en najlep?ih sploh, ka?n se vam zdi?! :D

Ja barval so ga o?itno kar z ma?kom in Jupolom, ?rnim seveda! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.