Skoči na vsebino
Kapitalni cepec
Napisano

pa dobr aaaa se to lahka ?e preboli sred tedna smo pa ?e zmer se navija stara pizdarija.....kok novih sem ?e moral gledat po cest in kok novih sem/o ?e naredl? :vskalo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Jebemu Lumpi ti pa nima? sre?e! ?e avto ne stoji pred gara?a,in ko po?tima? ti vr?e ?ep za olje ven,pol spet stoji in ko kon?no po?tima? gre? en điro pa si da? mal veselja ......evo pa te ?e ?infajo :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Lahko bi ga pa klub poslal na trening varne vo?nje? :)

super potem pa se takoj pridru?im divjakom ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

torej kako bo porota razsodila!

NI KRIV...............!

kazen!

PISNI OPOMIN

:cheers:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

ah dejte no,bo tale mo?akar vzel tole na znanje in upam da se bo skuliral ....malo :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Jooj pa kaj pol ?e je, pa? tako se zgodilo in mu razmetavalo avo sem pa tja,kok BMW-jev me?e ukol,ali hond,da ne govorim audijih! NE zagovarjam in NE podpiram takega po?etja. Vsi imamo kak dan ko nas dr?i da ga ?gemo,in vsi vemo da ni edini tak primer ki to po?nejo po cestah,(da ne govorim drugih znamk avtomobilov). Pa vrjetno v svoji preteklosti ste /smo se tud ?e sre?ali s tako situacijo ko je ?lo na mm a ne?

Koliko voznikov bomo ?e prekleli,in kolikokrat nas bodo prekleli ko bomo kdaj izvedli kak manever (?e ?e mu pade? v mrtvi kot,je lahko zaplet)

Zdi se mi pa lepo in prav da se mu pove na lep na?in da naj bo pazljiv-?eprav vem da to poslu?a NONSTOP ampak bo moral sam pridt do tega ,da je tako po?etje hudo narobe na lep ali grd na?in! Kazensko ali nekazensko! To je pa? odra??anje,samo upa? lahko da se bo izteklo karseda dobro za vse :) Torej pri?akuje? opravi?ilo od njega ?e sem zastopil

Najbolje pa je da se odpre tema SRAMOTILNI STEBER in se tam ?infa voznike ki po?nejo take stvari ;)

:jezicek::jezicek::jezicek: me zanima kolikokrat bo? videl mazdo:)

drga? pa 323F vsak pozna :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAKO HOMOLOGIRATI PNEVMATIKE
Napisano

WTF - ?e so original plati??a na homologiranem novem avtu rabi? TUV? Od kdaj pa zdej to? ?zmeden?

Pardon ?e bi ?elel ve?jo dimenzijo in seveda original. Nekdo je pa? izdelal te original plati??a a ne! In gor so kake ?tevilke vrjetn ;)

Tko nekak mi je un razlo?u...?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

samo za info!

V?eraj ?el homologirat novo dimenzijo gum.

Rabi? plati??a,in TUV na katerih se vse ?tevilke ujemajo seveda in kjer pi?e skladnost s tvojim vozilom. Potem rabi? gor gume katere ?eli? homologirat,homolog.karton?ek in pa prometno!

Gre? na LPP izpolni? zahtevek oa predeleavi pla?a? 32? in se odpelje? na pregled. Dec pregleda papirje poslika vseskup in to je to!

Vpi?ejo tiste dimenzije katere so navedene na tuv. (v mojem primeru 215/45/17, 225/45/17) prej pa imam 205/50/17original

in to je to!

Danes ali ju3 dobim papirje priporo?eno ;)

Tudi ?e so original plati??a rabi? TUV

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Mazdi montiral nov audio sistem (glej temo) in jo dal pocivat, uporabljamo sport city varianto. Parking no problem man.

grdo si parkiral-?ez ?rto ziher ....... vsaj po sliki vide? :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mislim da se noben ne bo spotaknil ob znamko felten,na koncu ko bo? imel vpisane mere v kartonn?ek!

Sposodi si ene plati??a od nekoga ki te dimenzije gor,TUV certifikat na katerem je razvidno da pa?e ta dimenzija na tvoj avto gre? na lpp (al kam drugam) Rabi? ?e prometno ,pla?a? cca 32? in to je to!

Tako sem jaz dobil potrditev v?eraj ko sem podal?eval registracijo,in ob enem pra?al po homologaciji drugih dimenzij gum ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

?e sam pristavljam lon?ek!

Bol ko zijam v teste man mi je jasno te?je se odlo?im!

Najprej me zanima........glede na to da bom ?el predimenzioniral gume in lahko nataknem 215-225/45/17 me zanima kaj se bol spla?a vzet. O?jo al ?ir?o,je pa par ? razlike(seveda je pri ?er?i zih poraba vi?ja :) )

Sam se raje nagibam na 215.

amm zdaj pa katere vzet!

Fallken ,semperit,yokohama? nebi rad dajal 120? za gumo ker bo avto verjetno samo ?e do konec leta v moji lasti!

No lahko je tud katera druga znamka :) sam da je nekako v mejah normale!

hvala

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klima mazda 3
Napisano

mogo?e delovanje kompresorja!?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klima mazda 3
Napisano

Samo vseeno se da zadevo re?it veliko bolj eleganto kot simpl/stupid on/off. Lahko bi vrtel z zmanj?ano hitrostjo oziroma bi prilagajal obrate ventilatorja glede na potrebe po pihanju ?ez hladilnik klime.

JBG jim manka en kole??ek da bi to po?timal :angry:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klima mazda 3
Napisano

to vklaplanje in izklaplanje je (bedno) ampak normalno,s tem prepre?uje da nebi cevi zmrznile-nekaj takega!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6.. Jo pozna kdo tole?
Napisano

dej ne seri s karavanom!

Vzem od Sebota(in nima? kaj ve? pimpat )

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdaj bos bi(n)gla prpelu pokazat?

bom,lahk pa ti uleti? a ve? ker na? mingl spizdi ?e ga odve?em da bo znotraj ograje ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?lanice
Napisano

!!!

Morda pa delujejo iz ozadja, kdo ve.

hmmmm pa so prijavljeni kot mo?ki ?lan .... :macek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?lanice
Napisano

tistega ki moti to naj se vpi?e na forum ali obiskuje stran zadovoljna.si! :jezicek::harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tajerska?
Napisano

?tajerci zrihtajte oz.organizirejte meet-mi pridemo :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nevarni servo volan na M6
Napisano

Upam Da najdejo napako in da jo seveda tudi odpravijo!

Tebi pa ?elim ?imprej?no zaupanje v volan :)

Je pa tudi nekaj (v avto?oli ?e u?ijo) da je treba dr?ati volan z OBEMA rokama .... ker samo tako ima? ve? mo?nosti se izognit dolo?enim neu?e?nostim,ostalih polo?ajev rok ne bom opisoval-samo v vednost in varnost

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 1.8TE
Napisano

No dej resno no. Prosm razclente vse kar naredite na rednem servisu. Menja se olje 35? pa filter ojla 4? tud ce menjas nevem kaj vse nemore nanest nevem kolko, razen ce te en krade k pr norcih. Si ne predstavljam kaj lahko nanese 350? za redni servis. Bi res rad videl racune, da vidim kaj zaracunajo. Verjetno so brutalne cene olja.

Pejd na servis pa bo? videl :jezicek:

Tok pocen k dobijo uradni servisi olje verjetn ga ti nikol ne bo? (koli?ina pa?)

Sam materjal ima dokaj normalno ceno! Hja redni servis je komot 350 ? Samo en klu?ni podateksi spustil koliko km-jev ima avto!

Recimo.

Redni servis:

Olje+olni filter,zra?ni filter(po potrebi),kabinski filter,zavorna teko?ina(naj bi se vsake 3 leta menjala),zavorne plo??ice (v kolikor so obrabljene) pa ?e ka?ne sve?ke (?e ma avto 100.kkm+) In ?e zraven upali 2-3h dela in ma? ceno tukaj!

Je pa definitivno za eno olje in 2x filter amenjat 300? adijo pamet :vskalo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3
Napisano

odli?no!

Potem se pa kar dr?i tega :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.