Poraba je kot je. Zame je pri Mazdi 3 G120 dobrih 6 popolnoma realna, dejanska poraba. To kar pa ti navajaš je način vožnje, ki vpliva na porabo. Za moj način vožnje je realna poraba dobrih 6l. Za nekoga s težko nogo, klanci, kratkimi razdaljami, itd pa je realna poraba 8l. Obakrat gre za realno porabo.
Saj prav zato je brez veze navajati porabo, ki lahko niha tudi za 4 litre gor ali dol pri vsakem avtu.
In predvsem speljevat zelo z občutkom in počasi. Tut mojo lahko vozim s povprečno porabo okol 7l, ampak enostavno mi je to muka. Jadrat, pa spuščat gas, pa ne do podna, pa ne prehitro... Vozim malo skrajšano relacijo kot @Janez007, s Škofljice, ampak z dinamiko @NevLado style. Večinoma ob končnicah, torej v gužvi in pridem zlo hitro na 9l porabe. Tolk sem mel tut s prejšno G120.
To je bolj realna poraba, kot pa cijazenje brez gasa in v zavetrju kamionov.
Si že kdaj (z)vozil zimske Continental WinterContact TS 8XX?
Conti sem imel na stari 6-ki.(195/65 r 16.)Tudi dobra guma, ne vem točno kateri model je bil takrat. Samo proti koncu je bila slaba. Prav tako Dunlop, ki je iz leta v leto izgubljala oprijem na sbegu.
Ja, njegovo osebno mnenje proti tvojemu osebnemu mnenju ...
In pri tebi smo že itak navajeni, da je najboljše točno tisto, kar imaš ti. Pri 6-ki so to manjša 17" platišča (namesto 19"), pri CX-30 pa večja 18" (namesto 16"). Naključje?
Pri nas je odločil šofer - mu je čisto vseeno, zato je izbral cenejšo varianto. Mi je všeč, ker se odloča racionalno. 🙂
Je pa še nekaj, ko sam 2x na leto menjam kolesa, je menjava manjših opazno lažja. Ko prestavljam 19" me potem še 1 teden boli križ.
To je res. Moje 19",ki so širše, 245/40 r 19 so pa še težje. Ampak za nas, ki smo fit je mala malica jih prenašati okoli. 😊
So pa 17" res občutno lažje, tako, da lahko nesem v vsaki roki eno feltno z gumo.
Ja, res je. To je vse moje osebno mnenje, ki si ga ustvarim sam, na osnovi izkušenj in ne, kdo je kaj rekel.
Recimo pri zimskih gumah je tak primer. Na 6-ki imam wredestein. Letos sem z grozo opazil, da so letnik 2018. 🤪
Ampak... Te gume imajo za sabo
prevoženoh okoli 35 Kkm. In letos so v snegu razturale. Prav tako na mokrem držijo nenormalno. In kar me je presenetilo najbolj, gume sploh niso trde, niti malo razpokane, profila pa je še več kot 5,5 mm. Skratka, najboljše zimske gume do sedaj. Pozimi gredo gor nove, ne glede na razno razne teste. Pri Adac itak vedno zmagajo Conti. Zanimivo, ne. 😇
To je pa čisto tvoja odločitev. Obe varianti sta po homologaciji za CX-30 OK.
Mi smo se odločili za nakup dodatnih 16" Mazdinih platišč (cca 600 €) in gum (cca 600 € Dunlop, z vključenimi TPMS ventili). Sam že dolgo kupujem samo še platišča, ki so iste znamke kot avto, in ni mi žal.
Tole je dejal prodajalec: "Platiščaza zimske pnevmatike je najbolje kupiti 2" manjše, se pravi R16 (original na vozilu so R18). Posledično so na voljo tudi precej cenejše zimske pnevmatike."
Tale tvoj prodajalec je malce smešen.
" Najbolje je kupiti". To je le njegovo osebno mnenje. Kupiš tisto, kar si lahko privoščiš oziroma, kaj ti paše.
Recimo za 6-ko je, vsaj zame, bolje imeti 17"zimske,ker je avto sam po sebi trd (vzmetenje) in nizek, in ni dobro prileteti v kako udarno jamo z nizkopresečnimi gumami. Na cx30 niso tako extremno nizkopresečne gume in je vse skupaj bolj mehko. Tako, da je po moje ta kombinacija z 18" v redu. Preizkušena kombinacija v globokem snegu in v vseh zimskih pogoji.
Se pa je poznalo pri 5 odraslih, ampak to se tudi na atmosfercu.
Priznam, da se Focusu krepko pozna, ko je poln in pecikli na strehi. Je pa 1.5 in 3 cilindre.
Pa to je robe do strehe v kuferaumu.
Lahko te peljem z 1.6 mlinčkom, ko bo potisnilo 304Nm boš spremnil mnenje o mlinčkih. 😉
Tako je. 99% bo Francoski turbo mlinček prej odletel kot pa kaka Toyota.
Novi z hibridnimi turbinami so splho fenomenalni.
Ampak pod 1.4 nikakor. Tam so po navadi 3cl, ki imajo zaradi male kubikaže čudn zvok in se obnašajo po svoje. Noben sizl ali bencin nima podobnih fint.
Pa ne nasedat mild hybrid specifikacijam, ker tista baterija ni vedno in ko je ni, je podhranjeno.
Jaz govorim o resnih, 2.0 ali močnejših turbo benzinarjih, kjer je navor nad 300 Nm. Mlinčki me ne zanimajo.
Si ze vozil kdaj kaksnega z 1.3 ali 1.4 mlinckom in turbino? Sem pred kratkim probal Cupro Formentor z 1.5 turbo mlinckom, mislim, da je bila 150 KM ... pa nisem bil ravno prevec navdusen... V avtu smo bili trije... pa ko sem pohodil, se ni zgodilo prav veliko ... Sicer za umirjeno voznjo je OK... vsekakor pa bi jaz tudi med temi dvemi, ki sta bila omenjena, prednost pred Capturjem dal CX-30 ...
Tudi pri atmosfercu se pozna zelo, ko so trije v avtu. V klance ne gre nikamor.
Odvisno od okusa. Morda 16" ne gredo na rdečo barvo, ki že v osnovi ne gre na voznika (govorim za CX-30, jest ne govorim za CX-60 😃).
Zimske poljske Dunlop gume na 16" platiščih
Sicer pa, naš novi lastnik je tudi imel možnost izbire vseh znamk in modelov, a se je na koncu odločil za CX-30 G140 AT. In zaenkrat je zadovoljen, ker ga po občutkih zelo spominja na priljubljeno Mazdo 3. Nad motorjem in menjalnikom je navdušen (pravi da bo povprečna poraba, po obdobju nežnega utekanja, okoli 7 l/100 km), navdušen je nad kompaktnostjo, minimalistično armaturo, hitrim info sistemom, ... kontroverzno barvo ... 2 leti nazaj se mi je zdela ta barva obupna, sedaj je IN.
Z 16" izgleda obupno.
pred 9 urami je NevLado napisal:
Kdaj boš prodajal avto? Eno je preverjen 2.5 motor skoraj 13 let star brez komplikacij, drugo je turbo mlinček pod prisilo 1.3
Turbina vsi vemo kaj pomeni dolgoročno.
Kaj je ta PARKIRANJE paket? Navigacijo valda imaš tudi v CX-30, bolj je pomemben podatek a jo rabiš - carplay je bl kul
Pa kaj toliko s temi turbinami strašite.
Edini res dobri (navadni) benski motorji so turbaši. Pa turbine ne crkujejo glih tako pogosto, kot hoćete prikazati vozniki starih dinotov. Res pa je, da bodo dinoti verjetno imeli manj problemov kot turbaši. Definitivno pa niso dinoti boljši motorji.
Seveda je trenutno CX-30 na vrhu lestvice. Grem pa pred nakupom na testno vožnjo.
G140 zato ker delam premalo km, da bi bil upravičen nakup X186. Nekdo je nekaj časa nazaj naredil primerjavo.
Prodajalec mi je rekel, da prodajajo samo lita platišča za zimske gume, cca 120€ za 16".
Morda veste, če se dobi tudi jeklena platišča, seveda ceneje.
Hvala
LP
Kaj ne bi raje kupil 18" zimska platišča (aftermarket ne original). 16" ne gredo na cx30. V bistvu so homologirane a bo izgledala smešna. Dobijo se kar ugodno. Kar nekaj nas ima 18" za zinske. Tako boš imel lep avto poleti in pozimi. 😊
Vse električarje testirajo pri temperaturi 23°C in pri povprečni hitrostii 45/ uro. Zato pa so rezultati takšni, kot so. Potem pa vidiš razne tesle, ko vozijo 100/ uro po avtocesti. Da bi ja naredili tistih 450 kilometrov.
Ja dobr, tvoja lahko itak še speljuje v peti. Če ne bi mel tolk mikronov laka gor, bi pa še mal bolj letela. 😉 Meni sta oba motorja všečna. A pije 6.2 al 7.2 mi je gladko vseeno. Probal bi oba in vzel tistega, pri katerem bi (upam) opazil več prožnosti, kot pravi @Boss
seveda zna poskrbeti tudi za kakšen centiliter manjšo porabo goriva, ki se je tokrat ustavila pri dobrih 7 litrih. Ob bolj nežni desnici ter na kakšnih relacijskih poteh pa bo znala pasti celo pod 6 litrov na sto kilometrov.
Bo pa zdej
Ob bolj nežni nogi in na relacijski poti spraviš cx30 z lahkoto tudi pod 5 litrov. Enkrat se je ustavila poraba pri konstantnih 90/ uro pri 4,6l /100.
Teli moderni dino motorji, G140 se mi po eni strani precej dopadejo, ko sem gledal tiste vaše krivulje navora. Pri mojem mam pri 130km/h lih mal čez 3000 obratov. Pri teh G140 mi je krivulja navora precej všečno zgledala do 4500. Ampak potem pa vidim 9,8s 0-100km/h, sem pa mal kisel zraven. Primerjam s Cx30, ki je nekje sekundo boljši. Tako X186, kot prejšni G150. Kaj se potem v praksi ''bolj premakne'' med samo vožnjo, ko pohodiš gas v poden? Če prav razumem bi moral G140 bolj potegnit, zarad navora in ker ima tudi večjo samo prostornino?
Jaz bi rad pohvalil hribovskega Jozeta, ki sraufa vse mogoce avte, ni specializiran za nobeno znamko.
Se dogovoriva za uro in datum in tako tudi drzi. Tudi klicati ga ne rabim 3x, kot sem v preteklosti kaksnega drugega Jozeta.
Ima tudi svoj s.p., ampak naredi brez racuna, ker mu zaupam. Seveda je tako se ceneje.
Kot je pa zgoraj en napisal, dokler so obicajne in "preproste stvari", smo vsi srecni in zadovoljni - jaz, avto in hribovski Joza. Upam da z mojo M3 ne bo kaksna vecja tezava, trenutno je stara 8 let, ima 205.000 prevozenih in je v odlicnem stanju. Vsaj upam. Se drzim intervalov servisiranja.
Bi pa rabil enega licarja, da ji pokita prag, ker je M3 povozila stojalo za motor in si je zvila prag. To recimo hribovski Joza ne dela.
Lepo, da uživata z hribovskim Jožetom ampak mi tukaj debatiramo o uradnem, zlatarskem mazda servisu. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za zabavo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani