A to ima? 323f BA? Jaz sem nekaj ?asa nazaj zamenjal navaden volan z usnjenim. Dobil sem ga pri uporabniku DANDO, kontakteraj ga, mogo?e ima ?e kakega za prodati!
Hmm, ?e ma?ine od podobnoh letnikov mazd pa?ejo v raznorazne podobno stare mazde (2,5 od xedosa ali mx6 v 323ba...) je verjetno mo?no da tudi pa?ejo kaki 4 cilndri v 323f ba, v mislih konkretno imam xedosa 1,6 ki ima za teh 100 ccm kar 23KM (113KM) ve?, je pa useeno samo 2KM manj od original 1.8 323fba (115KM)
Po ravnini gre pa dobrih 210, sem pa probal po klancu ker me je zanimalo ?e ima res blokado pri 220, ampak zgleda da po ravnini pa? ne gre ve? zaradi razli?nih dejavnikov.. Na porabo nisem bil pozoren
Danes z o?etovo ?etico (2.0 diesel) 230 po klancu navzol joj morm re?t da mi avto postaja ?edelje bolj u?e?... morda je pa le res da te usega enkrat mine
ampak on ima tisto s 4 luknjami, tko da je pravilna 205/45 16 ali pa 205/40 16
Kaj bi pa bilo ?e bi dal 55, bral sem da znajo te?it, ampak to nebo problem ker bi itak moral homol. 16 col, potem pa ?e ?tevec la?e, pa ve?ja poraba. Je morda ?e kaka fora? Bi dal pa 55 zato, da bi bil plac okoli koloteka bolj zafilan, ker zadaj ga je ogromno.
Mene in soforuma?a zanima ali sede?i od 323f ba pa?ejo v 323c ba? Najbolj se gre zaradi dostopa do zadnje klopi pri C-jki. Pri F-ki vem da se da nagnit sede?e naprej, zanima pa naju ali se nagnejo dovolj??
hehe, ne samo odzadaj, ubistvu nastavki, ampak ne taki poceni, ampak serijski, lepo narejeni...
evo mam tudi slikce, sicer so bl ?voh amapak mislim da se vidi bistvo:
pa ?e celoten sistem, razdaljo med loncema bo treba zo?at ker druga?e pri mazdi pride direktno pod vle?ne kljuke, ?e bi pustil tako bi bilo prenizko, kljuk pa tudi nebi ?el rezati.
Verjetno je bilo mi?ljeno kot, da ?e je preve? rje, se te?ko, oz se sploh ne da variti..
Druga?e imam pa v planu v bli?nji prihodnosti predelat izpu?ni sistem od nekega drugega avtomobila (dvojni lonc in 80mm rori) da bo pasal na 323f-ba. Se bom oglasil z informacijami ?e bo ratalo kaj iz tega
Umm, a bi kdo vedu ?e je kaka razlika v fedrih za 323f ba 1.5 in V6. V podvozju mislim da je neka razlika glede na 4 diske in 5 vijakov pri gt verziji... ali pa? ni.
No poslali smo par mailov za cene H&R fedrov, tako da ?akamo odgovre zdaj, da vidimo kje bo najceneje.
Pozdrav, zanima me kje bi se kaj dalo kupti vzmetenje znamke H&R? V A3M-u ziher, mene pa zanima ?e se ?e kje da dobit? oz. ?e je v tujini (kaki e-bay) kaj ceneje?
Par sto?cev, pa kako asfaltirano nogometno (oz bolj rokometno) igri??e pa sam gaaasaaa! ali pa pono?i zaplenimo celo parkirno hi?o (kakor v Tokio Drift)
bahh dons sem na lokalni avtobus (8 Gameljne) ?akal najmanj pol ure, ponavadi ko pridem pa kar 2 stojita... no po dolgem ?akanju na mrazu se je le primajal, pa ?e to iz gara?e, ker je imel napisano ni v obratvoanju, potem ?akal nadaljnih 10 min in se po 10min vo?nje nabil do konca... vglavnem polom
PS: na busu sre?al so?olko iz tacna, ki mi je rekla da je bila zjutraj kolona za na celov?ko od tacenskega mostu naprej
Ja no, potem pa klanec navzdol, da se prepri?am ?e bo letelo kaj hitreje od 220 ali pa ?ip-tuning, samo fotra prepri?at da se ne gre samo za hitrost pa ve? HP....
Ja no kakor jaz vem imajo vsi novej?i avtomobili omejitev najvi?je hitrosti, ki je ponavadi krepko pred blokado motorja... zato se pa ponavad 'remova top speed limiter'
Itak ma ve?ina novej?ih avtov elektronsko omejeno kon?no hitrost (M6, Cx7...) pri 220km/h, ker ko sem ?el 220 z 6ko je blo ?e skoraj 1000rpm, lufta avto pa kar ni hotel hitreje...(je pa res da traktorji nimajo mo?i pr vi?jih obratih )
Drga? je pa 323f-ka toook u kurcu da kej ?ez 180 se ?e bojim da bi razpadla tako da ko zberem dovol ke?a bo padla temeljita obnova, ?ene kar nov avto
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Posku?am odstraniti original anteno, pa se bojim da bom kaj zlomil. Ali kdo zna postopek brez da se kaj polomi?
Hvala, Lp, Matej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani