Skoči na vsebino
Golf novi avto leta
Napisano

Ah, dejte no, ne se tolko obremenjevat z tem izborom, ki roko na srce ni ?isto ni? druga?en kot raznorazni izbori za miss, pa za najbolj?o popevko itd. Tudi tam skoraj nikoli ne zmaga najlep?a oz. najbolj?a popevka/miss, tako kot tukaj ne zmaga najbolj?i avto.

WTF je sploh point teh izborov!?

Jebemumatr ?e je kdo tak idiot, da bo ?ou pa kupu avto zarad tega ker je bil zbran za "avto leta". :vskalo:

Jst ga glih zarad tega nebi! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz pa cedalje bolj razmisljam, da bom kupil en star dizl, pa bom jedilno olje tankal

Hja sam zdej pr teh temperaturah bo mal te?ka, bo treba kr kurilca da nebo? pumpo zjebal :P:lol:

Aja, ta sam tako naglas razmi?ljam, sej ne da bi vedu. :P:blink::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvala
Napisano

Lepo to sli?at, da se ?e tu pa tam najde kak?en, ki te ne proba nategnt!

Glede na to da mam sem zavarovan avto na Triglavu je tole kar fajn novica :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ReDevil si sigurn da je to prava re?itev!? :ne vem:

Za ZVOP-1 si sigurno ?e sli?al?

No zdej pa si predstavlej tole; Juresu sporo?i? kdo je in kje ?ivi ta tip, Jures gre do njega, ga razbije ko kanto oz. tip njega nakanta kaj mu hodi na vrata, zadeva dobi sodni epilog, in vse se kot bumerang vrne tudi k osebi, ki je zaupni podatek zadevajo? tega tipa sploh izdala.....ti! Nevem ?e je vredno, premisli!

Vem da je to worst case scenario, ampak obstaja pa mo?nost :ne vem: :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Kako je to fajn, ko lahko po zaslugi zimskih "allmighty" pneumatik vsako leto zastonj obnavljam znanje v oddrsavanju in lovljenju avta v ovinkih <_<:rispekt:

Bridgestonke so letos gor tretjo sezono in 100% tudi njihovo zadnjo, navkljub ?e skoraj vsemu profilu :whatever:

prekletosranjeodzimskihgum.press :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obna?anje lastnikov nekaterih znamk
Napisano

Vidim da ste umes ?e kar nekaj objav naklepali, a vseeno.

Ko sem napisal da trenirkarji pridejo do avtov dostkrat na leasing se imel v mislih predvsem rabljene avte.

Za npr. 20k evrića se da priti do kar konkretne ma?ine npr. BMW serije 7, ali pa Audi A8 zadnjih verzij tako da zgleda da je avto skoraj nov oz. nov........in evo ?e si naj?e??i car z takim avtom.

Pomojem je bolj to to, lahko pa da se motim :ne vem:

Sej ostale polo?nice itak ata pa mama pla?ijeta tako da, sej se da. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Labi itak sva dva s tem mi?ljenjem tako, da bova la?je skupaj odbijala napade - pa saj imamo vsak jesen isto temo :hohoho:

Trije.

?tirje!

Meni gre skoraj na jok ko pomislim da se bom kmalu mogo?e spet moral voziti z tistimi baloni naokrog. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

So pa kr razlike med rezultati testov :blink: , niti eno leto ni bila zmgovalka povsod ista.

Je pa res da se ve? ali manj vsako leto vrtijo eni in isti proizvajalci v top 5 :bravo:

Kako pa to da ni Save umes!? :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.