Skoči na vsebino
TEST Mazda 6 old/new :)
Napisano

se meni samo tak zdi ali ma stara mazda boj?e pospe?ke?

pa ?e to, kje si na?el tak dolgo ravno cesto? :P vidim da si ve? kot 1km cel ?as pospe?eval.Pomoje pa nisi to testiral na avtocesti ker si startal z 0kmh?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero Mazdo kupiti?
Napisano

zemir tudi to vem in zato nimam nikamor silo, ker zaradi tega se najve?krat dogajajo kake nesre?e, da dobi mladi voznik brez izku?enj od o?eta kakega 200hp+ in se ho?e pred kolegi malo pokazat...naslednji ovinek je pa ?e v drevi...

sedaj niti nimam sile z nakupom, saj raje trikrat pogledam kaj kupim kot pa kupim nekaj kar tako...

pa ?e komentar za nekarambolirane avte

vsak je verjetno ?e imel kdaj kako nesre?o, vendar ?e je bilo menjano z novim potem nevem zakaj se eni tako sekirajo ?e je le to bilo menjano? tudi meni se je na parkiri??u en zaletel v predni odbija? in mi naredil nekaj ?kode, vendar se je vse kar hitro re?ilo preko zavarovalnice in je sedaj vse novo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero Mazdo kupiti?
Napisano

ko se re?im mladega voznika bo neke ornk :P

vendar vse se z nekim malim za?ne...no?em iz nekih bogih 1.6 stopit takoj na nek 3.0 250hp+

niti nimam dovol vozni?kih izku?enj da bi lahko rekel da bi obvladal kako mrcino

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

CPP predavanja so po novem 40ur, tako da se je to tudi podra?ilo na nekje 30.000sit

CPP pole so 6800sit

?e ima? problem z ZD pregledom potem se lepo usedi v avto in se odpelji malo ven iz ljubljane...tam bo? pomoje takoj naredil brez kakr?nih koli komplikacij

kot izku?en voznik bi moral naredit izpit v majn kot 1mescu, ker sem ga jaz ko sem ?e bil kar neizku?en naredil v 33dneh

da vam povem kak je meni razlagal kolega ki je in?truktor v avto?oli

voznik za?etnik nisi nikoli 3 leta, ampak ?e si naredil izpit pri 18letih, si voznik za?etnik do izpolnjenih 21let(tudi meni tako pi?e v vozni?ki!)

?e naredi? izpit po 21letu, si voznik za?etnik 2leti za gospoda policaja in zavarovalnico

labi ?e ?e ima? kako vpra?anje mi samo napi?i in bom ga poklical in vpra?al

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TUNING scena vabi k sodelovanju
Napisano

tudi jaz sem se naro?il na revijo in tudi danes dobil prvo ?tevilko :)

zdi se mi kar lepo narejena in dober za?etek za slovensko tuning revijo

za predstavitev mazda foruma pa naj nekdo, ki se aktivno ukvarja z forumom ustvari neko predstavitev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtocenter serbinek
Napisano

tudi jaz sem mel z mx3 slabe izku?nje pri ?erbineku...45min sem ?akal tam da mi je lahko na ra?unalniku pokazal kaj vse se da dobit pod original dodatno opremo za mx3 :blink:

kaj ma 45min za delat, ko pa tam na ra?unalniku 2× mora kliknit <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero Mazdo kupiti?
Napisano

torej zaj pa gre zares, tako da prosim pi?ite samo ?e imate kako koristno informacijo

i??em avtomobil do 1mil SIT, klima obvezna,kot tudi servo,abs,aribagi in take malenkosti

mora bit tudi taki da lahko odzadaj sedita 2 normalna ?loveka, torej ne kot v mx3 in mojem coupeju :)

gledal sem xedosa6 in 323F, tako da mi povejte malo dobre lastnosti, kot tudi slabe, ker vem da ni noben avto brez napake :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mx-3
Napisano

jaz bi vzel na tvojem mestu raje 94.l gor, saj imajo ve?ina DOHC motorje, ki imajo 79kW, kar je ?e vedno isti razred zavarovanja.Notranjost imajo tudi lep?o(saj meni).

Nasploh avto laufa super, saj sem ga imel sam(1.6,DOHC, 94l)

poraba pa je tak, ?e se rad hitro vozi? kot jaz jo spravi? tudi lahko na 10l :P (ne me spra?evat kako ker sma nevem :ne vem: )

enkrat mi je uspelo spravit na 7.l relacija :jupiii:

za uvoz nevem ?e se ravno spla?a, tudi tisto bi se moral pozanimat kako jez EURO2 normo kot je ?e Marko_mx-3 napisal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero Mazdo kupiti?
Napisano

vem kak se pelje? v mazdi ;) pa verjami da se v hyundai-ju ne pelje? slabo...marsikdo to znamko podcenuje.

ker pa kupujem drug avto sem tudi premislil da bi mogo?e kupil mazdo

tako da prosim mi povejte kaj priporo?ate :)

1.5ccm in 65kW mi je malce pre?voh :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.