se meni samo tak zdi ali ma stara mazda boj?e pospe?ke?
pa ?e to, kje si na?el tak dolgo ravno cesto? vidim da si ve? kot 1km cel ?as pospe?eval.Pomoje pa nisi to testiral na avtocesti ker si startal z 0kmh?
zemir tudi to vem in zato nimam nikamor silo, ker zaradi tega se najve?krat dogajajo kake nesre?e, da dobi mladi voznik brez izku?enj od o?eta kakega 200hp+ in se ho?e pred kolegi malo pokazat...naslednji ovinek je pa ?e v drevi...
sedaj niti nimam sile z nakupom, saj raje trikrat pogledam kaj kupim kot pa kupim nekaj kar tako...
pa ?e komentar za nekarambolirane avte
vsak je verjetno ?e imel kdaj kako nesre?o, vendar ?e je bilo menjano z novim potem nevem zakaj se eni tako sekirajo ?e je le to bilo menjano? tudi meni se je na parkiri??u en zaletel v predni odbija? in mi naredil nekaj ?kode, vendar se je vse kar hitro re?ilo preko zavarovalnice in je sedaj vse novo
zemir zame 240k osnovno, kje pa so ?e dodatki...ko se re?im dodatka za mladega voznika bom razmi?ljal o 200hp in ve?. Zaenkrat si ?e pa tega privo??it nemorem
CPP predavanja so po novem 40ur, tako da se je to tudi podra?ilo na nekje 30.000sit
CPP pole so 6800sit
?e ima? problem z ZD pregledom potem se lepo usedi v avto in se odpelji malo ven iz ljubljane...tam bo? pomoje takoj naredil brez kakr?nih koli komplikacij
kot izku?en voznik bi moral naredit izpit v majn kot 1mescu, ker sem ga jaz ko sem ?e bil kar neizku?en naredil v 33dneh
da vam povem kak je meni razlagal kolega ki je in?truktor v avto?oli
voznik za?etnik nisi nikoli 3 leta, ampak ?e si naredil izpit pri 18letih, si voznik za?etnik do izpolnjenih 21let(tudi meni tako pi?e v vozni?ki!)
?e naredi? izpit po 21letu, si voznik za?etnik 2leti za gospoda policaja in zavarovalnico
labi ?e ?e ima? kako vpra?anje mi samo napi?i in bom ga poklical in vpra?al
tudi jaz sem mel z mx3 slabe izku?nje pri ?erbineku...45min sem ?akal tam da mi je lahko na ra?unalniku pokazal kaj vse se da dobit pod original dodatno opremo za mx3
kaj ma 45min za delat, ko pa tam na ra?unalniku 2× mora kliknit
jaz bi vzel na tvojem mestu raje 94.l gor, saj imajo ve?ina DOHC motorje, ki imajo 79kW, kar je ?e vedno isti razred zavarovanja.Notranjost imajo tudi lep?o(saj meni).
Nasploh avto laufa super, saj sem ga imel sam(1.6,DOHC, 94l)
poraba pa je tak, ?e se rad hitro vozi? kot jaz jo spravi? tudi lahko na 10l (ne me spra?evat kako ker sma nevem :ne vem: )
enkrat mi je uspelo spravit na 7.l relacija
za uvoz nevem ?e se ravno spla?a, tudi tisto bi se moral pozanimat kako jez EURO2 normo kot je ?e Marko_mx-3 napisal
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
v mirovanju 1l na 100km
Povezava za deljenje
Deli na druge strani