Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

a je to uriginal al je predelan ker ucpredi je maska pa tiste re?e na fertik grdo ... uzadi pa tud ni neki lepota ... :huh:

Pardon za off, ampak ta stavek sem ?e x krat prebral pa mi je vedno bolj sme?en. A ti to kr mimogrede take sestavi?? :D

Pa da ?e sam dodam da je od spredaj res prav gnil.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ha ha ha ha :D rahlo udarjen...zadaj so zmu?kana vrata in odbija?, pa ?e desni bok je rukjen in blatnik cveti :) Da druga sploh ne komentiram. Cena je glede na letnik pa vseeno ugodna :bravo:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz pravkar delam en preizkus... Namre? s prej?njim tankom sem vozil bolj na izi...se pravi da sem pr 2500 menjaval, da je ve?ino ?asa bilo okoli 2000 obratov oz. tolk da sem ?uto da ma?ina ?e ima neko mo?.

S tem tankom pa zdaj menjavam na 3-3500 in ga med vo?njo ne spustim pod 2500 (vozim med 2,5 in 3k).

Poraba zadnjega tanka-> 7,7 l/100km...za nove podatke bo pa treba po?akat ?e enih 150-200km :)

PS: Vsaj vo?nja bolj zanimiva :hudicek: (in glasna).

Busted! Poraba je bila 8l/100 km. Sicer razlika ni velika, je pa svoj dele? k temu dalo tut hladnej?e vreme.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Marsikatera znamka ima po 2 izpu?na lonca pri dolo?enih modelih... to so predvsem modeli ki so bolj izpostavljeni okvaram in imajo zato 2 lonca saj lahko zato avto v primeru okvare pelje? kot samokolnico.

Mi z avti ki se manj kvarijo imamo samo gretje zadnje ?ipe da nas pozimi ne zebe v roke :hudicek:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz pravkar delam en preizkus... Namre? s prej?njim tankom sem vozil bolj na izi...se pravi da sem pr 2500 menjaval, da je ve?ino ?asa bilo okoli 2000 obratov oz. tolk da sem ?uto da ma?ina ?e ima neko mo?.

S tem tankom pa zdaj menjavam na 3-3500 in ga med vo?njo ne spustim pod 2500 (vozim med 2,5 in 3k).

Poraba zadnjega tanka-> 7,7 l/100km...za nove podatke bo pa treba po?akat ?e enih 150-200km :)

PS: Vsaj vo?nja bolj zanimiva :hudicek: (in glasna).

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Itak, cene rabljenih avtomobilov pri nas so take ker smo avtomobislke kurbe in ce pogledas vozni park se sami avtomobili novejsi od 2000 vozijo. Ce je avto star vec kot 6let ze nima cist nobene cene! nevem a smo neumni al kaj.

Glede tega se pa jaz ne bom prav ni? sekiral :D sem dokaj trdno prepri?an da si ne bom nikdar kupil avta mlaj?ega od 6 let...me stari bolj privla?ijo. No, morda je pa to le trenutno razmi?ljanje :closedeyes:
mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tudi mene je prav ?okiralo tisto... Sem pa ?e ugotovil da imajo na hrva?kem BGjke huuude cene :o

?e koga zanima oglas ki prikazuje kako iz mx5 naredit ?udo ga lahko poi??em ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.