Sodelavec je kupil novo Mazdo 3 in so mu v salonu rekli da so "Japonci" zelo natan?ni glede servisov. To je mi?ljeno glede garancije. Da je bolj?e kak dan ali kilometer prej naredit servis kot kasneje.
Pogledal ?e ?e stoji pred hi?o in se odpeljal s suzukom.
Kak?ni zimaki, lani sem jih zamenjal sredi decembra, mi je pa sme?no, ker mam verige v avtu samo za 2 kolesi, in 1x bom policaje vpra?al kam naj jih dam ?e bo potrebno, spredaj zadaj, na levo al na desno stran ?
Kdo ve kako je to po zakonu ?
Daj mi prodaj Mazdo pa ne bo? imel problem z verigami
Druga? pa takole: Vozila s ?tirikolesnim pogonom morajo imeti v primeru stalnega pogona sne?ne verige vsaj za eno os in v primeru priklopljivega pogona vsaj za stalno vklopljeno os.
Kaj ko bi mu raje napisal, kje si jih dobil ugodneje, kot da meni kontrira??
Zdej si me pa dobil! Ne vem to?no kje dobim gume
Sodelovec ima kolega ki dela nek (neki na "trg" - mogo?e "trgo avto") in jih prpele kar k men v slu?bo. Je samo dobavnica, ni ra?una - samo garancija velja enako.
Za GOODYEAR EAGLE F1 225 / 45 R17 sm dal 96?. Oja?an rob in mislim da do 300km/h.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zunaj ful lepa, noter v kesonu pa precej obrabljena. Da ni bla glih na novo barvana
Povezava za deljenje
Deli na druge strani