Skoči na vsebino
Nakup rabljene CX-5
Napisano

?ivjo!

Ne, pri opremi Revolution ni serijsko navigacije ampak je opcija. 

Zna bit, da jo ta nima.

Mislim, da se ne spla?a naknadno jo vgrajevat (?italec kartic, gsm sprejemnik,.).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Transport koles na avtu...
Napisano

A ?e pride do naleta zadaj, zavarovalnica krije stro?ke koles, ker to ne bi bilo glih poceni.

Zdaj ko sem sklenil novo zavarovanje sem vpra?al agenta, kako je z prevozom prtljage/koles. In pravi, da triglav krije po defaultu 1.000?. ?e bi pove?al vrednost npr. na 3.000? pa bi mi letno premijo dvignilo za cca. 120?. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ha ha mi je sme?na ta debata o taljanih... Ja taki so in nima? kaj ko se jim na cesti prilagodit. ?e ne pa velik del primorske ?ivi prav na ra?un taljanov. Po drugi strani pa oni ?e vedno mislijo, da Questa terra ? la nostra terra... in to do Ravbarkomande... Ma to pustmo stat, da ne zakuham druge debate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Jaz stalno/dnevno vozim na tempomat. Nastavim na 95km/h in 10 km ne tikam. Zato je bil pogoj pri naslednjem avtu aktivni tempomat.

Pa drugi se mi smejijo, da upirablam na regionalki tepm. Kaj sem kej ?uden?! Pa malo mi manjka do 40.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja nisem ?e dal oglasa ven. Je 2.2 129kW, ro?ni menjalnik, AWD, oprema revolution, navi, 1. registracija 19/2/2013, 91.700 km. Zaenkrat brez napak, olje se mi ni nikoli dvignilo nad normalo, feb. narejen 6 servis na Mazdi v kp-ju. Zraven bodo ?e 4 feltne z zimskimi gumami (?e za eno sezono), so pa oboje 17??, cca 98% sem vozil jaz, 2% ?ena... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Zgleda, da so po?tudirali, da je cx3 premajhen in naredili cx30. Ja cx5 je idealen dru?inski ?UV za 4 ?lansko dru?ino. Zame pa ?al malo premajhen in ?koda, da niso naredili neki z drsnimi vrati za ve? kot 5 oseb. Zato ?al bom v kratkem menjal znamko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.