A ?e pride do naleta zadaj, zavarovalnica krije stro?ke koles, ker to ne bi bilo glih poceni.
Zdaj ko sem sklenil novo zavarovanje sem vpra?al agenta, kako je z prevozom prtljage/koles. In pravi, da triglav krije po defaultu 1.000?. ?e bi pove?al vrednost npr. na 3.000? pa bi mi letno premijo dvignilo za cca. 120?.
Ha ha mi je sme?na ta debata o taljanih... Ja taki so in nima? kaj ko se jim na cesti prilagodit. ?e ne pa velik del primorske ?ivi prav na ra?un taljanov. Po drugi strani pa oni ?e vedno mislijo, da Questa terra ? la nostra terra... in to do Ravbarkomande... Ma to pustmo stat, da ne zakuham druge debate.
Ja nisem ?e dal oglasa ven. Je 2.2 129kW, ro?ni menjalnik, AWD, oprema revolution, navi, 1. registracija 19/2/2013, 91.700 km. Zaenkrat brez napak, olje se mi ni nikoli dvignilo nad normalo, feb. narejen 6 servis na Mazdi v kp-ju. Zraven bodo ?e 4 feltne z zimskimi gumami (?e za eno sezono), so pa oboje 17??, cca 98% sem vozil jaz, 2% ?ena...
Zgleda, da so po?tudirali, da je cx3 premajhen in naredili cx30. Ja cx5 je idealen dru?inski ?UV za 4 ?lansko dru?ino. Zame pa ?al malo premajhen in ?koda, da niso naredili neki z drsnimi vrati za ve? kot 5 oseb. Zato ?al bom v kratkem menjal znamko...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cca 2,5 t. + 5 oseb je blizu 3t. In ja ?e vedno vle?e ku...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani