Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Problem tega avta je v tem, da kupi? ga ?e, samo ko pa pride registracija pa ostali stro?ki je pa vzdr?evanje oreng udarec za denarnico. To pomeni, da se kaj takega lahko privo??i samo bolj premo?en, ki pa ima na?eloma ?e tolk denarja, da si raje kupi kaj novega ne pa 10 let starega.

To itak, saj zato bo te?ko ?el za 30. Za 20 pa ?e, toliko se dobi kredita 1 2 3, ?e nima? ravno 700 EUR pla?e. Glede na to, da se stanovanjskih kreditov ne bo ve? dobilo, se bo kupovalo prete?no samo take nepremi?nine, kot je tale AMG ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Res je precej grd, a ve? kot zadek za kak?no sekundo ali dve itak ne vidi?. Tiste 4 izpu?ne cevi so kar lepe. :)

Poraba je torej med 15 in 23 (obe vrednosti sta za kakih 50 % prenizki, bo rekel Alex), edino tisti na plin porabi 4,85 :lol: : https://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/28-Mercedes-Benz/270-C-Klasse.html?constyear_s=2007&constyear_e=2009&power_s=400&exactmodel=amg&powerunit=2

Trenutna poraba pri tistem E 63 pred leti je bila pri 280 km/h okrog 50 l/100 kilometrov, ?e se pravilno spominjam. Ugodno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Je pri volvih enako. Pa? samo za elito, zato so 5-10k eur dra?ji kot v nem?iji. Posledi?no jih prodajo toliko, da juh ne vse polno na cestah. Sarkazem off :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Dr?i, espace 4 ima te?avo, da ima v drugi vrsti sede?e malce prenizko name??ene (do ca. 165 cm je ?e OK), ampak je to na?eloma problem skoraj vseh ve?jih enoprostorcev, sharan/alhambra imata podobno te?avo, s tem da so tam ?e sede?i vsaj po ob?utku poleg tega ?e ?udno ozki.

Bomo videli kaj prinese prihodnost, dolg?as ne bo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se strinjam... s tem da si pri Espace 5 ne ?eli? sedeti v drugi vrsti, ?e si ve?ji od 175. Jaz sem s 178 z glavo ?e preblizu strehe, ?e ima pa fullsize panoramo pa sploh ni govora. Va?no da ima 20 col kolesa, da se (pre)visoko sedi in da je SUV oz. "d?ip".  :ne vem:  To se pa? trenutno prodaja.

Saj bo po mojem kmalu trend ?el nazaj na normalne avte.. elektri?arji, ki bojda zdaj zdaj prihajajo tudi za povpre?nega Janeza, so bolj te?ko SUV, dodatna masa in zra?ni upor sta tam velik problem zaradi dometa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ravnokar je bil sicer predstavljen facelift espaca: https://www.auto-motor-und-sport.de/neuheiten/renault-espace-modellpflege-2019/ Meni je ?e pred FL izgledal v?e?no, FL jim je dobro uspel, predvsem infotainment si je krvavo zaslu?il naslednika. Avto je sicer dale? od uporabnosti predhodnika, nakladalni rob je 20 cm vi?je kot pri espacu 4, hkrati pa je 10 cm ni?ji avto. Skupaj -30 centimetrov... V espace 4 dam pokonci v prtlja?nik svoje AM kolo s 150 cm hoda brez da bi jemal prednje kolo dol (en sede? 2. vrste odstranim oz. samo prestavim v 3. vrsto.). Try that pri espace 5. :)

Pri nas naj FL modela res ne bi bilo v prodaji. Me pa res zanima koliko koleosov prodajo v SLO, na cesti jih ni videti, morda so vse enodnevne registracije in gredo nato v tujino... Koleos sicer ni ?voh, fotr je imel 2.0 dci AT 190 initiale en dan na testu in se res pelje super lahkotno za to, kar PA? je (ogromen SUV).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ma ne no, jaz pa sem ravno pred kratkim nabavil dizla 175 PS in u?ivam v BUM efektu turbine... pa tako malo mi porabi... A da se lahko kaj pokvari? Ne verjamem, saj ima tak lep traktorski zvok, da bo zagotovo delal vedno in je buletproof... o?itno sem res preve? vejel postom prodizel influencerjev tu gor... :lol:

Sarcasm mode OFF, ampak dizla sem pa res nabavil. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

"Skozi naselja od Solkana proti ?empetru..."

?tart je bil iz Kanala. Pod kamnolomom gre prednostna cesta naravnost in to je obvoznica MIMO Solkana. In tudi mimo Nove Gorice. Edino na koncu je sicer tabal Nova Gorica, hi? pa tam ni. Je samo eno kro?no kri?i??e, kjer ima? na izbiro v center Nove Gorice, po obvoznici naprej proti ?empetru ter proti Kromberku.

Po tej obvoznici bi lahko sti?ala avto proti 160 km/h.

Sledi kratka ravnina in zopet kro?no kri?i??e, kjer je na izbiro spet center Nove Gorice, po obvoznici naprej proti ?empetru ter na parkiri??e Qlandije. Sledi po?asen levi ovinek in zavoj v desno v predor Panovec, spust mimo odcepa za Ro?no Dolino, mimo bencinske ?rpalke in zopet v kro?no kri?i??e.

Ni mi jasno, kje sta se vozila, da sta ?la skozi naselja od Solkana do Nove Gorice... :ne vem:

Ja, v takem primeru ni napa?no poklicat na 112 in se napovedat. Ne bi pa bilo napa?no poklicat tudi 113, razlo?it, kaj je na stvari in prosit za spremstvo. Vsaj del poti...

?eprav, ko se zgodi kaj takega, minute te?ejo druga?e in pod takim pritiskom se ?lovek kdaj odlo?i druga?e, kot bi bilo bolj?e. Po bitki so vsi generali...

To?no to, ?e bi ga vozila skozi naselja, bi ?la po precej dalj?i poti... in 160 skozi Solkan ali Novo Gorico (kaj dosti drugih naselij tam ravno ni), je komaj mo?no brez modre lu?i... rumeni tisk pa? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.