Problem tega avta je v tem, da kupi? ga ?e, samo ko pa pride registracija pa ostali stro?ki je pa vzdr?evanje oreng udarec za denarnico. To pomeni, da se kaj takega lahko privo??i samo bolj premo?en, ki pa ima na?eloma ?e tolk denarja, da si raje kupi kaj novega ne pa 10 let starega.
To itak, saj zato bo te?ko ?el za 30. Za 20 pa ?e, toliko se dobi kredita 1 2 3, ?e nima? ravno 700 EUR pla?e. Glede na to, da se stanovanjskih kreditov ne bo ve? dobilo, se bo kupovalo prete?no samo take nepremi?nine, kot je tale AMG
Je pri volvih enako. Pa? samo za elito, zato so 5-10k eur dra?ji kot v nem?iji. Posledi?no jih prodajo toliko, da juh ne vse polno na cestah. Sarkazem off
Mislil sem sharan 2, torej do pred kratkim aktualni. V scenicu 3 recimo je tudi malo bolje, a ima? zato stopnico, ko vzame? ven sede?e. Espace je pa? bolj kombi
Dr?i, espace 4 ima te?avo, da ima v drugi vrsti sede?e malce prenizko name??ene (do ca. 165 cm je ?e OK), ampak je to na?eloma problem skoraj vseh ve?jih enoprostorcev, sharan/alhambra imata podobno te?avo, s tem da so tam ?e sede?i vsaj po ob?utku poleg tega ?e ?udno ozki.
Bomo videli kaj prinese prihodnost, dolg?as ne bo.
Se strinjam... s tem da si pri Espace 5 ne ?eli? sedeti v drugi vrsti, ?e si ve?ji od 175. Jaz sem s 178 z glavo ?e preblizu strehe, ?e ima pa fullsize panoramo pa sploh ni govora. Va?no da ima 20 col kolesa, da se (pre)visoko sedi in da je SUV oz. "d?ip". :ne vem: To se pa? trenutno prodaja.
Saj bo po mojem kmalu trend ?el nazaj na normalne avte.. elektri?arji, ki bojda zdaj zdaj prihajajo tudi za povpre?nega Janeza, so bolj te?ko SUV, dodatna masa in zra?ni upor sta tam velik problem zaradi dometa.
Ravnokar je bil sicer predstavljen facelift espaca: https://www.auto-motor-und-sport.de/neuheiten/renault-espace-modellpflege-2019/ Meni je ?e pred FL izgledal v?e?no, FL jim je dobro uspel, predvsem infotainment si je krvavo zaslu?il naslednika. Avto je sicer dale? od uporabnosti predhodnika, nakladalni rob je 20 cm vi?je kot pri espacu 4, hkrati pa je 10 cm ni?ji avto. Skupaj -30 centimetrov... V espace 4 dam pokonci v prtlja?nik svoje AM kolo s 150 cm hoda brez da bi jemal prednje kolo dol (en sede? 2. vrste odstranim oz. samo prestavim v 3. vrsto.). Try that pri espace 5.
Pri nas naj FL modela res ne bi bilo v prodaji. Me pa res zanima koliko koleosov prodajo v SLO, na cesti jih ni videti, morda so vse enodnevne registracije in gredo nato v tujino... Koleos sicer ni ?voh, fotr je imel 2.0 dci AT 190 initiale en dan na testu in se res pelje super lahkotno za to, kar PA? je (ogromen SUV).
S90 je carski, res huda potovalna ladja. Karavani mi sicer bolj potegnejo, sploh volvo, a je zadek pri novem V90 tako ?udno odrezan, da mi je S90 lep?i.
Ma ne no, jaz pa sem ravno pred kratkim nabavil dizla 175 PS in u?ivam v BUM efektu turbine... pa tako malo mi porabi... A da se lahko kaj pokvari? Ne verjamem, saj ima tak lep traktorski zvok, da bo zagotovo delal vedno in je buletproof... o?itno sem res preve? vejel postom prodizel influencerjev tu gor...
?tart je bil iz Kanala. Pod kamnolomom gre prednostna cesta naravnost in to je obvoznica MIMO Solkana. In tudi mimo Nove Gorice. Edino na koncu je sicer tabal Nova Gorica, hi? pa tam ni. Je samo eno kro?no kri?i??e, kjer ima? na izbiro v center Nove Gorice, po obvoznici naprej proti ?empetru ter proti Kromberku.
Po tej obvoznici bi lahko sti?ala avto proti 160 km/h.
Sledi kratka ravnina in zopet kro?no kri?i??e, kjer je na izbiro spet center Nove Gorice, po obvoznici naprej proti ?empetru ter na parkiri??e Qlandije. Sledi po?asen levi ovinek in zavoj v desno v predor Panovec, spust mimo odcepa za Ro?no Dolino, mimo bencinske ?rpalke in zopet v kro?no kri?i??e.
Ni mi jasno, kje sta se vozila, da sta ?la skozi naselja od Solkana do Nove Gorice... :ne vem:
Ja, v takem primeru ni napa?no poklicat na 112 in se napovedat. Ne bi pa bilo napa?no poklicat tudi 113, razlo?it, kaj je na stvari in prosit za spremstvo. Vsaj del poti...
?eprav, ko se zgodi kaj takega, minute te?ejo druga?e in pod takim pritiskom se ?lovek kdaj odlo?i druga?e, kot bi bilo bolj?e. Po bitki so vsi generali...
To?no to, ?e bi ga vozila skozi naselja, bi ?la po precej dalj?i poti... in 160 skozi Solkan ali Novo Gorico (kaj dosti drugih naselij tam ravno ni), je komaj mo?no brez modre lu?i... rumeni tisk pa?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To ni ni?, meni je bencinar zadnji? z Vr?i?a navzdol kuril 0,1 v povpre?ju, ?e 3 litre tudi trenutna ni bila.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani