Skoči na vsebino
Spet poostritev zakona CPP
Napisano

Boss se strinjam s tabo, mene je recimo edino strah kazni za prehitro vo?njo, za napa?no parkiranje,ipd. tudi malo me ni pa recimo strah za vo?njo pod vplivom alkohola, mi ni problem ne pit ?e vem da bom vozil. Moje mnenje je, da se vse, ki se jim zasledi ponavljanje teh huj?ih prekr?kov kaznuje prvo z odvzemom izpita, potem z odvzemom vozila in nato z odvzemom prostosti (?e se vozi pa brez izpita bi pa odvzem avta in prostosti kar zdru?il).Morda se sli?i grozno a ve? kot o?itno je, da denarne kazni ne zale?ejo, ?e posebej ?e se ne pla?ajo. Sem ?e omenil, da bi dr?ava lahko lepo zaslu?ila z licitacijo vozil, ali pa bi jih lahko uporabili v lastne namene (vojska, policija, slu?bena vozila javnih uslu?bencev...) Potem se bo pa marsikaj tudi v glavah za?elo premikati, kar predstavljaj si da prijatelju posodi? avto, ta se napije in mu policija avto vzame, kljub temu da ni on lastnik (to jih ne bi smelo zanimati), ti ostane? zaradi njegovega idiotizma brez avta, seveda bi nas ve?ina tega osebka obglavila, a tu morajo postaviti zakon, da ga lahko ti civilno to?i? in mu npr. vzame? hi?o oz. ga prisil? v prodajo le ta z namenom odpla?ila dolga za tvoj avto na licitaciji. Avtomobili bi se kmalu ne posojali takim, ki jim ne gre zaupati in tako bi se tudi marsikaj spremenilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vo?nja v napa?no smer po kolesarski stezi ?al je nevarna saj vozniki ki zavijajo desno na cesto z lo?enimi vozi??i gledajo bolj kot ne le levo za prihajajo?imi avtomobili in desno niti ne pogledajo, sm tut jst tko ?e na havbi od avta prisatal in od takrat se vedno vozim v pravo smer. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da ?e jst dodam svoj piskr?k :D

Prvo se strinjam za ve?ino povedanega vendar mam par stvari za pokomentirat. Za?el bom pri kolesarjih (sem tudi eden od njih) po mestu se mi zdi ?elada glupost, kr ?e te zbije avto ti bl mal pomaga. V gozdu te nih?e ne nadzoruje in je zakon za ?elado v gozdu brezpredmeten. Sam je ?e ne uporablam, pa si jo mam namen kupit, ?eprav sem osebno mnenja,da sm raj?i mrtev kot pa hrom (zelo osebno mnenje).

Kar se norcev ti?e pa naj bodo to hitrostni, pjanski ali idiotski (wrong way) se sicr glede kazni delno strinjam ampak nj jim ?e avto vzamejo kr veliko takih ne zanima a izpit dejansko imajo, nekateri so brezposelni in kazni uradno ne morajo pla?ati. Zadnji? sem videl na tv tipa, ki je trdil, da ima za cca 18000? kazni zrd vo?nje pod vplivom alkohola pa da se ?e voz, ?e voz pjn in kazi itk nikol ne misl pla?at.Torej kaj ti pomaga odvzem izpita in polo?nica ?e je tip pol ne pla?a? Vzami avto, tudi ?e ni njegov se bo ?e kolega z njim pomenu ?e mu ga je posodu. Tko majo v ZDA, ?e je prekr?ek dovolj velik papa avto pa jih ne zanima kdo je lastnik (razn vrjetno ?e je lastnik rentacar) in pol bi se tut to zmanj?alo kr vedno novih avtov ne bi mogl kupvt taki, dr?ava bi laho kr precej na dra?bah teh avtov zaslu?ila itd. Tisti, ki pa? kdaj prekora?imo kak?no omejitev ipd. takih to niti ne zanima norce in pijance bi pa kmalu za?elo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

Trenutno jih je clo nekej na avto.net samo ne vem pa v kak?nem stanju so. Vzami kakega mehanika s seboj ali pa prosi na forumu, da gre kdo, ki pozna avto s teboj. MX-3 je supr avto ?e se le ne nategne? za za?etek je tudi 90km posko?na :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

hja fora je sam v tem, da ne najdem teh gum, ki sem si jih zamislil v tej dimenziji.

Goodyear UG7+ ali Dunlop WS 3D

Imajo pa 185/60-65, 195/60-65

Glede na to, da je to edini avto, ho?em dati dobre gume, ker vseeno do 65 EUR na kos mi ni veliko, samo dimenzije nimajo :huh:

Jst bi tut dal dobre gume na svoj edini avto, pa sm se nekak za Dunlop WS 3D odlo?il pa me zanima kje si ti gledal da je 185/60 je res da bi jst na 14 daju pa mi povsod sam Dunlop SP Winter Response vn da, pa zdj nvm a bol? da dam pa? responce gor al da grem na Goodyear UG7 ki pa je v mojih dimenzijah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pro?nja MB
Napisano

?e ti ni problem, jo pojdi pogledat, ?e se izka?e, da so zgornje trditve resni?ne in avto ni tak kot bi moral biti (ni vreden nakupa) lahko poleg meni morda prihrani? trud ?e komu drugemu.

Hvala

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pro?nja MB
Napisano

je kdo od foruma?ev iz okolice MB, pa bi si bil pripravljen ogledat to mx3 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4027615&show=1 ki se ponovno prodaja, ker sem brez avta, pa mi je MB rahlo dale?, za it gledat avto, ki nima potenciala, ?e to da se prodaja ravno barvan itd avto mi je ?udno (res pa je da ne zgleda ravno profesionalno pobarvan). torej ?e je kdo tako prijazen, da bi ?el vr?t u? pa mi potlej javi kak?no je stanje bi bil nadvse hvale?en. na kakem sre?anju seveda dobi :pepsi: (vozniki ne pijejo alkohola :D ). ?e pa kateri od foruma?ev ?e kaj o tej mx3 ve bom pa ravno tako hvale?en vsake informacije. hvala

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda mx3?
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda mx3?
Napisano

Zdravo, to bi moral storiti ?e zdavnaj, a kdo ve za kako mx-3 vredno ogleda in nakupa, na mojo veliko ?alost je verjetno najbolj?a bila prodana ravno tisti vikend, ko sem jaz dobil nekaj denarja, da bi jo ?el lahko pogledat pa zaarat. (Bogi neumen jaz) no pa? zanima me ?e se ve za kak?no, ki bi bila vredna nakupa, pa ji ne bi potreboval v prvem mesecu menjat vsega. vsakega odziva bom ve? kot vesel (vem da jih je nekaj tudi na avto.net pa me zanima se od tistih katero pozna?)

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.