Zna bit, sicer pa mislim da majo Mazdakli eni redkih tak?ne prostornine, da ni ne ti? ne mi? (moja GT jih ima 2261), trenutno se ne spomnim iz glave nobenga druzga avta, ponavad je vse v stilu 1597, 1798, 1998 ccm, itd. :ne vem:
Res se mi zdi da je pozimi tam 40 in ja in doskrat je tam mestno redarstvo v zeleni ?kodi, takoj za mostom v smeri proti ?ivalcu. Btw kamera je tudi na cesti mimo tehnolo?kega parka ne vem pa ?e dela. Kdor se vozi tam mimo proti konexu previdno.
Jaz mam 2,3 motor. Pokli? na evroton ali pa tapos in vpra?aj katere ti ustrezajo. Moj serviser nima problemov, da not kar prinesem ?e 10 let na razli?nih avtomobilih. Kako zgleda pa na uradnem servisu pa ne vem. Z njimi sem zaklju?u pred 12 leti na uradnem servisu Interclas (takrat samo za Volvote).
si ji povedal, da za tako ceno bo? ve?krat pri?el. Men so pa dva deci Cocacole ra?unal 2 ? v Lj - da bi jih strela skurla.
Pridi kdaj v Tehnolo?ki park v Ljubljani. Edini bife brez konkurence pol pa gremo kava 1,6 ojra, pir 2,3 ali 4 mislim da je cola ?ez 2 sam teh mehur?kov brez hmelja ne pijem.
Danes sem se pogovarjal z nekom, ki to po?ne in njegov odgovor mi je bil tako originalen, da sem potegnil tole temo iz naftalina samo zato:
Jaz sem bil (slu?ajno) s staro F-Pando, ta mo?ak pa ima BMW 7 in ?e nekaj. Pa ga vpra?am, zakaj se tudi poleti vozi z zimskimi gumami. Pa mi odgovori:
- "Lahko je tebi, ko zimska guma za tole gajbico ko?ta 30?. Moja pa je 300?. In kaj bom zdaj, gumo, ki ima ?e 3 mm pre? vrgel, ker za zimo ni ve? dobra? Nimam toliko denarja, da bi ga kar pre? metal!"
?e nima denarja za gume, zakaj ima tak avto? Dobro, sem bolj kme?ke sorte in s hribov doma, pa ne razumem...
No pr 17 col so se men zimske drage zdele pa sem pol nabavu 15 colske ?elezne. Po svoje mo?aka probam razumet, ?eprav bi si lahko kako colo manj?o felgo nabavil. Je pa zanimivo kak?na je razlika ?e med mojo 215/45/17 in bolj obi?ajno 225/45/17 :ne vem: v ceni.
PS kme?ka gor ali dol, tvoj vlakc z BT-jko za drva pobirat mi je ful simpati?n.
A ima kdo od G-1 vgrajen sistem, me zanima kako se obnese potem vam lahko zaupam ?e moje izku?nje.
Sodelavec ga je ?el vgradit ko so bli po cajtngih za uno nagrado da so kao ful, pol si pa lahko njegove izku?nje prebere? na avtomobilizem.com. Na kratko mislim da je avto 4 krat nazaj peljal, da so mu nastavli da so kon?no delal vsi 4 valji. Zelo negativno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Koliko so ti vzeli za le?aj? Sprednji ali zadnji?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani