Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

amm kko sam parkat letno?? vem za modela k se skos fura na poizkusnih kr pa? avto nikol ne bo ?ez tehni?nga pr?ou :D

brumen ma zdej prave taklibe :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Piskajo?i zvok v Mazdi 323F
Napisano

da povem mojo zgodbo: imel sem radijo pioneer deh 3000 in je v samemu avtoradiju neka caka. kr nekaj ?asa sem googlav da sm pri?el do napake, nek upor?ek v radiju je zani? in ?e ga zamena? je stvar kul... ampak je ta upor?ek (neki elektronskega pa?) zelo majhen in lahko s posegom uni?i? radijo. tako sem dav notri alpine ide-x311r in zadeva normalno ?pila.

?e je pa samo masa na avtoradiju, pa potegen ?e en kabl od karoserije do evropriklopa in bi moralo nehat piskat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Piskajo?i zvok v Mazdi 323F
Napisano

preveri maso pri radiju, pri oja?evalcu preveri isto zadevo, napajalne ter ?in? (signalne) kable se vle?e vsake po svoji stranil, isto je treba merkat pri ?in? kablih da niso kri?ani s kak?no drugo + napeljavo v avtu, je pa ?e ena zadeva, da imajo nekateri avtoradiji napako sami v seb (preizku?eno govorim iz izku?enj) da delajo bamp (strokovno se mi zdi da se temu ?umu re?e tko, ne me za jezimk dr?at :harhar: ). ?e ma? kak drug avtoradijo, druge znamke ju probaj zamenjat, ?e pa je problem ?e prisoten sm pa kr nekej stvari napisu zgorej kaj bi lahko bilo :rozico:

da prvi zvo?niki ne piskajo je pa posledica tega, da jih nima? priklopljene na oja?evalec

(?e bi rad da ti pa ?e prvi sinhrono piskajo z zadnjimi jih pa priklopi na oja?evalec)

kar je napisano v zgornjem oklepaju je zgolj ?ala, ne resno vzet :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hihi :D

cool.

OZ Record so to.. sm jih hotu za prvo mazdo met, pa so ble sam ene rablene neki cajta.. novih pa tk skor ni blo za dobit. hotu sm jih pa zato ker so ble malo podobne OEM od V6ke.. :D

sam zdej mam OEM v6ke in sem happy camper. :blush:

bo kaka slikca padla? :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdrav?ek !

Sicer ne vem ?e je ta problem ?e bil kje opisan, verjetno je bil ampak jaz ga ne najdem :)

Pri F-ki mi daljinsko zaklepanje ne deluje ve? centralno pa deluje normalno. Baterija v daljincu je bila menjana kar pomeni, da z daljincem naj nebi bilo problemov... ali pa? !?

Mojstre bi prosil za pomo? :)

1. Kaj bi bil lahko vzrok?

2. kje je centrala za daljinsko zaklepanje?

3. Izku?nje s temi problemi ter menjanjem sistema in vgrajevanja nove centrale ali pa alarm sistema.

ugradnja noga sistema je kr u izi, jst pa deeyan sva ugradila v svoji, na ostalo ti pa neznam odgovort :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.