da povem mojo zgodbo: imel sem radijo pioneer deh 3000 in je v samemu avtoradiju neka caka. kr nekaj ?asa sem googlav da sm pri?el do napake, nek upor?ek v radiju je zani? in ?e ga zamena? je stvar kul... ampak je ta upor?ek (neki elektronskega pa?) zelo majhen in lahko s posegom uni?i? radijo. tako sem dav notri alpine ide-x311r in zadeva normalno ?pila.
?e je pa samo masa na avtoradiju, pa potegen ?e en kabl od karoserije do evropriklopa in bi moralo nehat piskat
preveri maso pri radiju, pri oja?evalcu preveri isto zadevo, napajalne ter ?in? (signalne) kable se vle?e vsake po svoji stranil, isto je treba merkat pri ?in? kablih da niso kri?ani s kak?no drugo + napeljavo v avtu, je pa ?e ena zadeva, da imajo nekateri avtoradiji napako sami v seb (preizku?eno govorim iz izku?enj) da delajo bamp (strokovno se mi zdi da se temu ?umu re?e tko, ne me za jezimk dr?at ). ?e ma? kak drug avtoradijo, druge znamke ju probaj zamenjat, ?e pa je problem ?e prisoten sm pa kr nekej stvari napisu zgorej kaj bi lahko bilo
da prvi zvo?niki ne piskajo je pa posledica tega, da jih nima? priklopljene na oja?evalec
(?e bi rad da ti pa ?e prvi sinhrono piskajo z zadnjimi jih pa priklopi na oja?evalec)
kar je napisano v zgornjem oklepaju je zgolj ?ala, ne resno vzet
evo zaj pa je moja bivsa gori,v torek grem gledat dejansko stanje in se pogajat za ceno da jo gremo nazaj kupit in predelat saj je vse homologirano zato je vec vredna ko ostale samo se vedno ne teko ko zaj pise pa km so kar nabili
OZ Record so to.. sm jih hotu za prvo mazdo met, pa so ble sam ene rablene neki cajta.. novih pa tk skor ni blo za dobit. hotu sm jih pa zato ker so ble malo podobne OEM od V6ke..
Sicer ne vem ?e je ta problem ?e bil kje opisan, verjetno je bil ampak jaz ga ne najdem
Pri F-ki mi daljinsko zaklepanje ne deluje ve? centralno pa deluje normalno. Baterija v daljincu je bila menjana kar pomeni, da z daljincem naj nebi bilo problemov... ali pa? !?
Mojstre bi prosil za pomo?
1. Kaj bi bil lahko vzrok?
2. kje je centrala za daljinsko zaklepanje?
3. Izku?nje s temi problemi ter menjanjem sistema in vgrajevanja nove centrale ali pa alarm sistema.
ugradnja noga sistema je kr u izi, jst pa deeyan sva ugradila v svoji, na ostalo ti pa neznam odgovort
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani