kva je to fora men se isto mal bl trdo prestavla pa sm reku pelkotu ce lahko nalije mal olja pa prav da to kao sploh nima olja da bi blo treba kao zajle nastelat ???
Meni ni? trdo ne prestavlja. Gre kot po puter?ku. Pa?, predvidena preventivna menjava. Zavorno pa je imelo neko plesen v sebi ali nekaj takega pa smo menjali+kuplung olje(gre iz iste posodice).
mislim, da pri bencincu ne more falit ja pa zanimivo malo konjev za tako kubaturo
Ja, o Volvotih nimam pojma razen tega da so kot osli,hehee. Ta motor pa je petvaljnik koliko vem in je ?vedske izdelave. Ma, motor ne skrbi. Bolj kaj drugega....
No, kolega se "pali" da bi kupil tega Vlova pa me zanima kako so kaj recimo ti avteki s to ma?ino in ta prodajalec ?e ima kdo kak?ne izku?nje z njim in seveda bi prosil koga ?e je kje blizu da bi ?el avto malo pogledati. ?e pa 100% revan?iram s kakim pivom in pico ali podobno.
Mene pa zanima kaj ima ta stari ata ?e za prodati?
Lepo pozdravljeni jezdeci mazd!
Na vas se obra?am z eno samcato pro?njo in ?eljo po va?i pomo?i. Na podlagi va?ih odgovorov bo padla odlo?itev ali bom postal novo pe?eni lastnik mazde 6.
Skratka ponudila se mi je mazde 6, letnik 2003, 2.0 ma?ina s prevo?enimi 38.000 (realnimi kilometri), cena 6.000 EUR.
Ker ne vem veliko o mazdah in njihovimi cenami vas prosim za pomo? pri odlo?itvi ali je cena za tak?en avto realna ali je sama cena previsoka.
Ej, z dejanskim lastnikom - lastnico avta sem govoril, preden ga je ta posrednik kupil. Avto je iz 01 obmo?ja bil... Pokli?i in naj ti da podatke od lastnika avta...
No, to je potem druga zgodba. Je pa ta Va? uh, muuuuutna voda!
Ta avto je lastnik za 4 jurje prodajal...zjutraj je bil oglas, dopoldan sem klical, pa je lastnica rekla, da ima popoldan ogled, zve?er je bil oglas umaknjen...
Avto Va?, hahaha, pa ta je najve?ji napi....n v MB! ?e ta avto ima take kilometre sem jaz z lune.
?e gre za bencinko jo lepo nazaj vpeljati in gasa.... Ampak ne za 6000e. Glede ma?ine pa mislim da ne sme biti toliko stvari narobe ker sem kake 2l nazaj prodal tetinega Hyndai Ponija 1.4i ki je v momentu prodaje imel 53tkm je pa bil 16 let star pa pred tem sem ga fural cca mesec dni.
Na vas se obra?am z eno samcato pro?njo in ?eljo po va?i pomo?i. Na podlagi va?ih odgovorov bo padla odlo?itev ali bom postal novo pe?eni lastnik mazde 6.
Skratka ponudila se mi je mazde 6, letnik 2003, 2.0 ma?ina s prevo?enimi 38.000 (realnimi kilometri), cena 6.000 EUR.
Ker ne vem veliko o mazdah in njihovimi cenami vas prosim za pomo? pri odlo?itvi ali je cena za tak?en avto realna ali je sama cena previsoka.
Lep pozdrav
Jezdec
2.0 dizel, bencin? Cena? Ja je previsoka ne glede na malo prevo?enih km!
Preparkiral maaalo stran od enega grdega zarjavetega bmw 3ke k ga fura ena slepa babnica k potem gleda nazaj a avto v prvi. Je imela ve? takih cvetk na parkingu!
a je kdo ?e sli?al za Atlas tyres? Baje nej bi ble tole od Nokiana gume,cene majo pa res nizke. Sem gledal pri Felnarju na Ptuju 17ke pa so sme?nih 70? komad. Zdj se pa spra?ujem, ?e jih je ?e kdo vozil? Tnx za info! Tale Nexen me pa res bega, se pa vzpenja, in to vztrajno, ja! Svet se spreminja, nimamo kaj, o?itno, ane?
Hvala obema, Symon je ?e v ?ivo videl zakaj pri viperju ne pride nobena druga dimenzija v upo?tev..pa? davek na 9" feltne z nizkim etjem in slammanim avtom
?e bi imel mo?nost 204/45, bi takoj spet posegel po RS-R, pa je ?al preozka in previsoka, pa ?e s homologacijo bi se blo treba (spet) ukvarjat. (?e bi sploh ?lo seveda)
S-drive mi je ?e nekam znana, po tujih miata forumih jih imajo nekateri tudi za na pisto, nism pa nikol preveru ?e je mo?na v tej dimenziji, tko da mam zdj zabele?en naslednji seznam:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, ravnokar pri treh kronah za??itil proti rjavenju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani