kdo bi si mislil da je cena armature 10.000e, a? ker za 6k dobi? RHD z manj kilometri..
@Zuna, ja Hrvati sem sli?al imate stra?ne cene rabljenih avtomobilov, katastrofa! Isto Bosna, ko sem eni kolegici povedal za kak?en denar sem pri nas kupil GT 6-ko na LPG predelano, pa ji to povem ?e v njihovih BAM (9.000 cca.), me na koncu ona vpra?a ali v Markah ali EURIH in ji povem, da ji govorim v Markah, ni ji bilo ni? jasno kak?ne cene imamo pri nas!
@Ploki - meni pa Rx7 sploh ni v?e? (razen tista Weilside iz FF, total po?irjena, ma tisto je ?e bolj Ferrari kot mazda za videt, hehe). Mitsubishi je pa CARSKI, Supra sicer isto, jaz bi ?e izpostavil Accuro NSX, medtem ko 300ZX pa mi ne potegne po izgledu nikakor!
Itak, cene rabljenih avtomobilov pri nas so take ker smo avtomobislke kurbe in ce pogledas vozni park se sami avtomobili novejsi od 2000 vozijo. Ce je avto star vec kot 6let ze nima cist nobene cene! nevem a smo neumni al kaj.
Po drugi strani - ce pogledas pa nemcijo!
Men je pa Rx7 serijsko tako fenomenalen dizajn... NSX je lustn ja, sam nevem zakaj mi ne potegne. Supra mi je pa top.
poglej na original felgo, najla?je. Za manj?o felgo je ET na?eloma lahko ?isto enak, ?e bo manj?i ga bo ven ti??alo, ?e bo ve?ji lahko po podvozju riba?. Kok fore je pa, lahko pa izmeri? sam.
prever sam kok ma? ET. bli?je si, la?je je, ampak ?e ni to?en je bolj?e da so bolj notr kot bolj ven (se pravi bolj?e da je ET ve?ji, ker lahko z distan?niki re?uje?. ?e so preve? na ven ti lahko kolotek zagrabi, instant rja.)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
deeyan: sem ja.
Samo V6 je pomoje te?ji od tega motorja... sploh s turbino! Premakne? IC v zadnji blatnik.
ne najdem te?e na netu?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani