Ja, se popolnoma strinjam z napisanim. Sicer jih lahko razumem kar se slu?be in specifike dela ti?e, pa vseh pritiskov v smislu "?im ve? prepelji, najhitreje, takoj..." Ampak vse ima svoje meje, saj te fantje in njihova vozila niso duhovi katerim se ne more ni? zgoditi oz. se ne more ni? zgoditi ostalim udele?encem v prometu, ki naletijo na njihove vsakodnevne neumnosti. Se zavedajo, da je njihovo po?etje pravzaprav ruska ruleta tako za njih kot za vse ostale? Pravzaprav se ?udim, da ni podobnih nesre? ?e ve?, saj dnevno opazujem podobne "dirka?e" in se kar naprej ?udim hitrostnim sposobnostim raznih Jumperjev, Boxerjev in tudi manj?ih dostavnikov .
S tem seveda nisem rekel, da so prav vsi taki, ?e zdale? ne, jih je pa vseeno odlo?no preve?!
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
O fAK! Sem zdajle pri?gal comp in me je kar stisnilo ko sem videl kaj se ti je zgodilo. So?alje za avto Bo?tjan, predvsem pa za vso piz......, ki sledi v takem primeru, saj vem kako potrebuje? avto. V vsej godlji je sicer dale? najpomembneje, da si ti cel in nepo?kodovan, me pa ima, da bi po vsem napisanem v zvezi s tipom, ki te je zadel, modela po?teno okoli kepe, saj o?itno le ni bila samo njegova nepazljivost, ampak na?in kako sicer vozi. Si predstavlja?, da bi priletel v bok kak?nega manj varnega avta in pod malce druga?nim kotom... ?e ti lahko kakorkoli pomagam, me prosim pokli?i.
Men so odsvetovli olivno zeleno, ces da ne pase v tak avto... tisti, ki so jo videli ze v zivo... zato sem raje narocil tisto beige ... ker crna mi nekako ne sede... ... Upam, da ne bo presvetla, in da se ne bo poznala prav vsaka svinjarija...
Po moje bo ravno obratno. Prahu se ne bo toliko poznalo kot pri ?rni + notranjost je bolj svetla
V glavnem, super je da je ?rtev manj ampak po?teno bi bilo, da bi navedli vse dejavnike, ki so to omogo?ili ne pa da se samo trkajo po prsih in ponavljajo kake face so, da so uvedli novi ZVCP, ki naj bi bil zaslu?en za vse to.
Se popolnoma strinjam, dejavnikov je res ve? in ni fer, da zadevo na tak na?in prikazujejo. Je pa res predvolilni ?as in jim pride vse prav kar le malo di?i po njihovi uspe?nosti.
Samo poglejmo kaj se dogaja s preganjanjem gospodarskega kriminala. Pred volitvami so obljubljali red, saj naj bi se po njihovo prej?nja oblast povampirila do konca. V ?asu te vlade so se zgodile prakti?no najve?je, najodmevnej?e in najdra?je privatizacije. In za pesek v o?i se gredo zadnje pol leta neke ?udne aretacije iz katerih ni nikoli ni?, razen seveda tega, da bodo "o?kodovani" dobro izto?ili dr?avo. Spet bomo ?li ?ejni ?ez vodo.
da ne bom odpiral nove teme.... dejte mi prosim povedat, koliko je ta navigacija v resnici koristna (koliko jo dejansko uporabljate za iskanje dolo?enega kraja, naslova - v sloveniji? za tujino ne re?em.
gledam malo cene, in sej niso tako pretirane (dolo?eni modeli), samo brez veze mi je kupovat nekaj, kar pol sploh nebi rabil. dol sedaj sem se brez navigacije kar dobro zna?el (vsaj mislim)... skratka, poraja se mi vpra?anje, ?e je navigacija v avtu res postala nuja, ali zgolj modna muha, ki jo je z "bombardiranjem" z oglasi spodbudil garmin?
se opravi?ujem za off topic ampak me res zanima
Na to vpra?anje si bo? pa sam pravzaprav najla?je odgovoril. Sam najbolje ve?, kolikokrat na leto se odpravi? na kak?en naslov, ki ga ne pozna?. ?e je tega zelo malo, pa ?e do sedaj nisi imel te?av pri iskanju, potem zadeve ne potrebuje?. Ima pa navigacija en kup koristnih funkcij od informacij o restavracijah, preno?i??ih, bencinskih servisih, do opozarjanja na radarje, do natan?nega ra?unanja hitrosti in prevo?enih km, pa opozarja te na prekora?itve hitrosti, itd. Iz tega zornega kota se mi zdi zadeva uporabna za vsakega.
matr sta sme?na,..on je teb spelu avto,..zdj pa ti jamra? zard tega,..?eprou si se pomoje hitr potola?u zarad tvoje lepotice,..poky pa jamra, da ?koda da ni vedu za tvojga, ker bi raj? tega uzel,..
ah,..tipi
Ja kje pa je pol tukaj problem???
Zamenjajta potem pa na in problem bo re?en
OT, vem.
Se strinjam s tabo Alex. ?e prej bi rekel, da noter ni ni? posebnega oz. nima du?e. Saj je moderno in ok, ampak ni? posebnega ni. Ko sem pri Skoren?ku govoril s trgovcem mi je razlagal, da nova in stara 6ka nimata popolnoma ni? skupnega, da je to popolnoma drug avto. ?e posebej je hvalil nov diesel motor, ki naj bi bil najbolj?i na svetu... :ne vem:
Je pa lahko ?e ena fora... To trenutno ra?unanje porabe je dvorezni me?, ker npr. BC prera?unava na trenutno stanje in ni vseeno ali se vstavi? na pumpi ko si ga ti??al v klance ali pa si se peljal npr. po klancu dol z Rakitne
Ampak mene pa vse bolj matra. Ko sem ?el s Klopkotom po njegovo ta novo lepotico, so imeli pri Skorn?ku v salonu tako lepo karavanko, da bi jo kar s sabo odpeljal. Barva HUDA: nekaj med ?rno, rjavo, bordo in vijoli?no... Kr neki, ampak ful lepo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, se popolnoma strinjam z napisanim. Sicer jih lahko razumem kar se slu?be in specifike dela ti?e, pa vseh pritiskov v smislu "?im ve? prepelji, najhitreje, takoj..." Ampak vse ima svoje meje, saj te fantje in njihova vozila niso duhovi katerim se ne more ni? zgoditi oz. se ne more ni? zgoditi ostalim udele?encem v prometu, ki naletijo na njihove vsakodnevne neumnosti. Se zavedajo, da je njihovo po?etje pravzaprav ruska ruleta tako za njih kot za vse ostale? Pravzaprav se ?udim, da ni podobnih nesre? ?e ve?, saj dnevno opazujem podobne "dirka?e" in se kar naprej ?udim hitrostnim sposobnostim raznih Jumperjev, Boxerjev in tudi manj?ih dostavnikov .
S tem seveda nisem rekel, da so prav vsi taki, ?e zdale? ne, jih je pa vseeno odlo?no preve?!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani