Skoči na vsebino
Primerjava dveh vozil
Napisano

Pa djmo ?e drugi mal opisat kaj smo si lastil in kak?ne so izku?nje (ampak mal kraj?a verzija) :P

1 voz: Hyundai pony, letnik 1990, oprema LS (zadni brisalc, toj pa use). Z avtom nobenih problemov, ma?ina delala k urca (micubi?ijev motor), gromozanska poraba, okol 10L, lege prakti?no ni blo, avto se je bl nagibu k barka, zaviranje je blo gruntanje v kero smer te bo zdj odnesl, levo ali desno, menjal nisem nekih stra?anskih stvari, ker je le biu prvi avto, in je kljub vsemu biu zame stroj :P

2 voz: Mazda BA 1.5 letnik 1998, osnovna oprema, z avtom vse ok, edin cviljenje jermena pozim mi je ?lo na k****, lega proti ponyju k gokart, super sede?i, solidna notranjost, poraba od 7,5 do 8,5L, nobenih posebnosti ubistvu, nkol pustu na cesti

3 voz: Hundej Lantra, letnik 1999, 1.8 GLS TOP K. Tuki je pa bla ?urka, joj kaj sm use menju :D Motor je sicer biu zakon (z izjemo po?enga kolektorja), so ble pa slede?e stvari za menjat: Pr 100.000 v prve ?li le?aji, pol sm dau obnovit amortizerje, pol sm zamenju stabilizator ?tangce, optika, pa mi je ?la zajla za ?tevc, pa mi je crknu vodiu za ?ipo, pr 170.000 v druge ?li le?aji, menjalnik je ?u u maloro (moja krivda, ni prenesu brutalnih sil med ?altanjem-->beri ne znam ?altat), menju sprednje diske, spredne in zadne plo??ice, dau sm roke obnovit k vargalantu (?ez 3 dni je spet use nazaj ropotal), menju akumulator, pobral mi je spredne 2 gume zarad zjebanih rok, lega mau bol?a kt pr poniju, rja kjer si jo lah zamislu, hvala bogu je biu most kokr tok ?e ok, k sm ga dau iz rok so zadne ?eljsti ?ist zaribale, man?ete zrele za zamenjavo, ro?na prjela malo ali ni?, klima delala super, nkol pustu na cesti. Res je da je ve? al mn to biu use potro?ni material, ampak najve? stvari sm menju pr lantri.

4 voz: Mazda BG (lopatarka), letnik 1991, edina hiba je bla rja (ni ?udn, 2 leti je ?epela v neki travi, use pregnil), niso delale pop-up lampe (neki so kva?kal napeljavo), edina stvar k je bla ?ist hin je biu benz filtr, k je blo mau bena cuku k norc, Marko zamenju in gasa dalje, nkol pustu na cesti

5 voz: 323F GT, letnik 1997, do zdj menju dva le?aj?ka v jermenicah, stro?k 20?, pa metabond megasel naliu v tank (enkrat potegnu smeti pa je mau cuku, smo misll da je ?u v?ig), toj pa to, dela k ura, nkol pustu na cesti.

To je na kratko to :)

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e ma? tazga kot na sliki, pol sam en fin ravn ?ravfenciger uzem pa polahko dej narazn, ker ta plastika ni n? pr?ravfana, ampak je sam pripeta zravn. po?as pa previdno pa mora jit stran :bravo:

Jp, tak je k na sliki, FL verzija :D Hvala za odgovor, upam da bo lepo izpadl ko bo pobarvan :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Da ne odperam nove teme, si bom mal tole sposodu (ker vem da je ful obiskana) :P

A kdo ve kako pravilno odstrant pokrov?ek ogledala za mojo mazdurino? Bi mal pobarval tole zadevo da nau use ?rno :D

post-657-1313058110_thumb.jpg

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Matr, k gledam tole RX-7, ne morm da neb pomislu kake stroje so u?as delal. RX-7ke, 323 HB GT, pol toyota Supro, Celico GTI, MR2, micka 3000GT in pa colt/lancer GTI, subaru dobro staro imprezo WRX...dele pa sam neke elektri?ne kuhinjske aparate delajo :(

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Hehe na koncu bom res micro uzeu :D Bomo ?e mal spremlal ?e se kaka najde v "mint condition", take avte se cen. Hvala za trud Symon, pa ostalim tud, s skupnimi mo?mi bomo le neki najdl :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Hm, ql mlin?ki, ampak bi najraj kupu avto ko ga nekdo prodaja, ki se mu da zaupat. K sm ?u s kolegico avte gledat ko je ona menjavala, me je skor kap. Avti stari par let pa kt da bi jih kdo pre?ve?u. Tko da mau ferbcam okol pri ljudeh ki jim zaupam ?e bo kdo prodaju kak lep mlin?ek. :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Pismo ja, te?ko je najdt lep ?parovc, ki ma usaj klimo, pa da ne zgleda kt da se okol s hepatitisom voz?. Bomo spremlal avto.net ?e bo kj pametnga, drga? pa micra si slaba ideja, sam k bi usaj k?no preverjeno dobro dubu. Aja, a je res da ma micra ketno? :unsure:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Jah tm okol do 2000? gledam avto, lahko tud mal ?ez, ?e se da na obroke al pa kj. GTjka bi se pa znala prodajat ja, na plin jo pa ne bom daju, ker je to takoj instant 1600? (usaj). Zdj ?e uzamm neki kar ?re 6 litrov (penzi? stil vo?nje) je to proti 9,5L od GTjke kr precej?nja razlika v ???, to je skor 5? na 100 km. :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Tako. Neki se odlo?am za nakup ?parov?ka, pa me zamina kaj bi vi uzel. Va?no je samo da ma avto klimo, pa da je ?im cenej?e zavarovanje. Nekak bi ?ou do 90 konjev, ?e je pa mn pa tud ok :D Vseen mi je al je francoz al japonc al lamborđini galardo karavan 1.4 MPI, va?n da dela pa da ?im mn ?re. Tuhtu sm o saxoj?ku, k?n pugi 106, nissan micra, suzuki swift, kj tazga. ?e pa poznate nekoga k prodaja kak lep primerk, pa le linkite oglas klele. Aja, na?eloma i??em bencinarja, dizli so mi bl tko tko. ?e ima kdo kak pameten info, se priporo?am :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

:bravo: Vsaj en, ki ima enak okus kot jaz. Mene ker sem bolj usekan itak bolj moti, da je 1.6 na barvo (rabljenega) avta pa res nikoli nisem gledal. sramezljiv

Smo ?e trije :D Men je ful lepa tale BRG :bravo:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jst bi takoj Hyundaija uzeu, tale RWD coupe je po testih sode? bolan za vozt. Najlep? je pa to, da folk na semaforju z hundejem stres?, neprecenljivo. Teli korejci bojo ?ez par let po?teno za?el ?trene nemcem me?at, kar je pravi?no in spodobi se.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tale M3 je kar kul, edin motece da ima 4 cilindre

je pa tud kar zahtevna za peljat, pa se prvo ima levo dol in ne gor

?e ena legenda ma dog leg prvo prestavo, Mercedes-Benz 190E 2.3 16V :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hahaha tm na peti sliki sta una dva maherja dobra, zgledata blazno zaintereserana za nakup doti?ne mazurine :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lepa, ampak glede nato, ?e bi nadevu gor tako opremo kot jo ma Zemirjeva bi me pr?l ?e samo nastavljivi amortizerji ?ez 1000?, pa da bi pol ?e motor menju, pa ?e lep?a je Zemirjeva, tak da Zemir ne se bat, da si bom premislu ;)

Nidhoggr, s tem sm ti pa tut najbr? odgovoru tut na prvo upra?anje :P

Najve?ji + pr Zemirjevi je da so menjani tefloni + usa tesnila, kar pomen veeeelk prhrank pr motorju. Tud sam mam okol 155.000 prevo?enih in so tefloni ?e hin, dvomim da je pri uni rde?i kj druga?. Pa Zemir ma 2.5 notr, dele bo nova sklopka gor, tko da kljub vi?ji ceni je vseeno Zemirjeva bolj?i nakup.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Jst ve? kot 2,2 ali 2,3 neb tole pumpu. ?e bo? pretiravu s tlakom bo? na sredini "napihnu" gumo, in ti bo ?lo velik oprijema v ni?.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Po avtocesti,130-140, priblji?no 8,7-9 l,po mestu normalna vo?nja nekje 1o,5-11l,?e ga tera?... :hudicek:

?e kup? tak avto pa ga ne tera?, je isto kb hodu z manekenko pa jo neb f*** :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Razni Tji, Hji so lih to kar ma? ?e napisan, hitrostni razredi gum, 82, 86 in podobne cifre je pa nosilnost pnevmatike.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.