Za mene je definicija petrol heada, nekdo ki uživa v vožnji in za kupuje močnejše avte in seveda takšne, kjer je lega na prvem mestu. Vozniško usmerjene, bi bila mogoče lepa sopomenka.
Se strinjam z definicijo v vsem, samo v ''močnejše'' ne
Je pa tako, da idealnega avta pač ni več in vedno se bo našlo nekaj kar nekomu ni povšeči oziroma je teh kompromisov, ki jih morajo kupci sprejemat čedalje več.
Če iščeš dobro gumo za cvenk, vzami Nexen Nfera SU4 - jaz naredim ogromno km v vseh vremenskih pogojih in imam samo 1 pripombo - hitro se obrablja (pa vendar, za ceno v primerjavi z kakimi dražjmi še vedno dobim isto skos frišno gumo)
Če iščeš top gumo pa Goodyear ali Continental
Vmes sploh ne glej, ker nima smisla
Kako hitro? Na koliko jih menjaš?
Imel sem Nfera SU4 gor ob nakupu MX-5, pa so bile že pri koncu pa ni bilo kakšnih večjih problemov z njimi
Na keri TV pa so bolj kredibilne ankete...da bom vedel koga naj poslušam...k nimam svojega mnenja,in imam rad,da mi drugi povedo,kaj naj si mislim.....ne.
Verjetno na nobeni. Še najboljše ankete so tiste, ki so dovolj objektivne, da lahko vsa mnenja ''skurcajo''.
Ampak sem prepričan, da veš o čem govorim ali....ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kr tolaž se
Povezava za deljenje
Deli na druge strani