Opravil sem 2.servis pri 16kkm na Mazdi cx30, x186.....😊
Pregledali so vse pomembne vitalne dele na avtu in menjali olje, oljni filter, podložka čepa za olje, filter klimatskega sistema in jo dezinficirali ter oprali in zbrisali avto kot vedno do zdaj.👌 Cena je bila z nekaj popusta 248 €. Vpoklic je prav tako bil opravljen in zabeležen v digitalno servisno knjigo....👍 Če bo pila še manj kot prej bom vesel,poskočnost pa je bila že takoj občutna....
Za nadomestni avto sem dobil testno cx30 x186 AWD.
Po cca 40 prevoženih km po mestnem in primestnem prometu sem opazil da dobro gre in malo pije kot je razvidno iz slike. Stara je 3 mesece in ima že tudi novi softwar.Je pa podvozje glasnejše od moje Mazde in to verjetno zaradi AWD ali pa zaradi gum (Toyo).
Hehe ne ne, sam malo imam rešpekta pred uvoženimi avti, že če je iz DE, kaj šele iz drugje, ITA, Švedska, Belgija....pa me malo zanima kakšne so kej izkušnje 🙂
pred 1 uro je FuManchu napisal:
Moj je z Švedske. Bodi vseeno pozoren na rjo, če je kje z severnega dela. Drugače pa so tam avti veliko bolje zaščiteni proti rji.
Nekateri imajo že tovarniško dodatno povoskane karoserijske dele in dele podvozja.
Sem na brzino zbral podatke ... je pa treba vedeti, da so tukaj steta prvic registrirana vozila v Sloveniji... kar pomeni, da je lahko kaksna tudi rabljena iz uvoza in je prvic registrirana v SLO, kar recimo pri CX-60 ni bil problem, ker ni nobene rabljene iz uvoza ... pri ostalih pa je gotovo kaksna iz uvoza ... vendar pa je s tem kar precej dela, ker je podatkov ogromno ... ...
Za AT odličen rezultat.....💪 Vse OK 🤔 Čez cca 3 tedne grem še jaz na 2.letni redni servis in hkrati na vpoklic ,ki ga imamo nekateri za cx 30......
A še komu ne odpre slik.....🤔
Ne odpre slik ja 👍
Pred eno uro je Alex napisal:
Če imaš cx 30, 186,letnik od 2021 pa gor, ga imaš najbrž tudi ti. Pregledajo nekaj okoli hladilnega sistema in nadgradijo softwer motorja. Po tej nadgradnji gre cx 30 še bolj noro. 😉
Ja ziher, še 1 ali 2 vpoklica in bo izgubil naziv premium vozila 😜
Ne vem zakaj človek ne spusti ceno, če vidi, da avto ne gre, pa že eno leto ga prodaja. A ni boljš mal bule narest na tem avtu, pa se ga losat, že kje na drugem avtu pol not dobiš 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čestitke za nakup! Velik varnih km
Povezava za deljenje
Deli na druge strani