Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

za ta denar je prou lep, pa prostoren avto, bol? kt kaka dra?ja kia itd...  edin kar bi mene motil je to da je ?ist pre?voh  za karavana in poraba bo  dobre 7 ?e ne 8..... 

zanimiv pa je da ko gleda? stare na avtonetu kr dr?ijo ceno..okol 10 ..11 ... tok kokr je nov :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2020
Napisano

Ga nimam in nemorem ni? re?t kaj in kako... Lahko pa re?em da :

Znanec kupu novega lani in bil u pol leta tolkat na servisu da znoris... Skoz neki... je pa seveda tud z novim mercedesom lahko isto... Mazdo pa sploh :D

Drga? pa ?e gleda? izgled in ceno je sigurno ok avti?, ni ?udno da je zmagu, ampak treba vedet da cena ne la?e ... nemore bit neki wau za 10 ?ukov... zal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor zaribal na Mazda 5 - kaj zdaj
Napisano

Verjame?..ker jih par kle gor skoz hvali kok je oh in sploh? .. Na to js ne dam ni?.... Sem se enkt opeku k sm prek enga foruma isku enga ki je majstr za ene zadeve... 20 strani same hvale od forumasev in sm ?ist vrjev .. nakonc sm biu tok razo?aran oz. Se pocutu neumnega da jojjj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Danes je bil lep dan in sem imel ?as, pa sem jih zamenjal.Nikoli ne ve?, kdaj lahko nenadoma zasne?i.

teb fajn mede, ceu let

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Potem pa folk vozi z napol praznimi gumami okoli.Vsak teden kontrola in pika. Varnost je varnost.

A ti se tudi kopa? enkrat mese?no. :)

bedna primerjava... skoda besed tebi, ti mas prav , lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ljudje, gume je treba stalno kontrolirati neglede na to, ali so ventil?ki ali ne. Jaz to preverim najmanj enkrat tedensko.

dej ne pretiravi... najbols da pred vsako furo skaces okol avta z kompresorjem pa ko ga zaklenes vsaj 6x probat vse kluke potegnt da je res zaklenu... eni res nimate obcutka oz ste posebni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

ok je , sprobau in dela ..prec javi... sam ne vidis na ekrancku kok ma kera guma tlaka...in to jih ocitno boli... nevejo pa da ce je folk zabit ne bo sel pumpat tud ce kaze en mesec da majo gume 2.0 namest 2.5 naprimer ..

js preverim vsake tolk tud ce ni napake....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

sam kupujem rabljene ...prvi lastnik in nekaj let star...cene so potem realne in je pol tam tam...

ce gledamo nove pa ja, je drazji... to mores pol vedt kok cajta ga bos imel...ce ga bos mel 10 let... bos dobu not+ vozu se bos bols vsekakor... to vsak zase ve

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

nevem zakaj ne naredijo vse znamke kot vw... ne rabis senzorjev ker dela na abs oz esp senzor in samo resetiras po menjavi.... prakticno in ugodno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

prevec kurijo novi bencinarji prevec... tolk se hvalijo vsi kok bo manj izpustov in majhna poraba pa se u praksi ni nic spremenil... vse samo lapajo da so papirji in jih loh prodajajo... ovce pa kupjo

recmo ce se vozis vsak dan 100km .. za sluzbo.. in mas ene 900-1000? place in vsi vemo da noben noce dat veliko za potne stroske... pol ce ti kuri 5 ali 7.5 pomeni kr precejsno razliko...

primer, punca se vozi z staro dizel m3 ki pije le 5l dizla... ce bi kupila bencinarja bi ji kuru 7.5 najmanj... smo zracunali da bi realno na leto za gorivo dala 1000? vec ....to je pa ze kako popravilo,gume, vinjeta...

to si ne zmisljujem, to so realni resnicni podatki, zato tudi sam nikol neb meu benz golfa 1.0, ce mi ga ?enka?... 2.0 mi kuri 5.8 pa ne sparam...in gre... mlincki pa kurijo in nikamr ne grejo! mogl bi bit obratn!

sepravi da ce bi mene hotl prepricat naj kupim ?vohnej? bencinar ki bo imel malo izpustov... bi me prepricali samo s tem da bo tudi poraba potem mala... realna max 5 l... pol bi mogoce potrpel manj konjev in kupil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano

haha vi niste resni... kaj vas toliko boli? in od kje vam da se golf kvari ? men je preverjen petka 1.9 tdi naredu 310.000 prez okvar ko sem ga prodau, le vztrajnik in sklopka je bil menjan... na 7ki 2.0 mam pa spet ze 185.000 in je ko iz trgovine... tako mehansko kot pleh in podvozje.... samo olje menjavam in start stop gumb sem dal izklopit pri mehaniku, to je vse ... sva?ta

sem precej vec okol vozu sraufat mazdo3 kot golfa,pa sta oba bla 2005 letnik tko da ju loh primerjam... voznja pa boljsa z golfom itak, vec od avta

zdej pa dost o golfu, vsaj z moje strani k ga itak skoz simfate in omenjate po vseh temah ker vam gre u nos... pisite o superlativih mazde ki je najlijepsa na svijetu in najja?a bi reku zoki lool

over&out

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano

zagor lepo da ti je v?e?, veliko u?itkov v vo?nji, kako bo z kvaliteto oz kakimi napakami/okvarami pa ?ez kake 5 let in 150.000km  pridi povedat , bo bolj realno ... drga?  da kupujete avte da vam samo zgledajo lepo in pol skor joka? zravn k vidi? da negre nikamr, skoz mor? ti?at da km gre pol pa kuri.. ..to ne res morm razumet.... khmm drga? pa ko si biu?i avto omenil  pa mislim da bi z  nakupom golf 7 150ks dizel  mel ve? od avta... gre ko treba, porabi mi pod 6 litrou... udoben tih varen lep... cenej deli in dostopnej?i rabljeni, srviserja ni treba iskat kot za mazdo jih je polno itd itd.. ?estka je nula prot temu na vseh podro?jih...  osmica bo pa itak huda k pajk... sam nevm kake ma?ine bojo mel not, vrjetn kake mlin?ke :/

mene edino 'zmoti' ko nekdo na bmw  mazda honda... forumu napi?e da  je kupu avto ker je to neka huda znamka in jo nima vsak kmet na vasi.. da je pol car in misle kako za njim  vsi gledajo itd... sme?no, to mate samo v glavi... ... loh ma? forda citroena vw  pa se vozi? kot car.....avto mor? kupit tak ki je kvaliteten,varen, malo porabi in potegne... znamka ni pomembna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

notr je grsa kot prva trojka pred 20 leti...premajhna okna , nepregledn avto, pa previsoka cena, za bencinski mlincek ki prevec kuri in nikamr ne gre hocjo min. 22 jurjev..wtf

nc bolsa kot konkurenca, mislim da ste eni pac verniki v smislu mazda in nic drugega, pol pa taki komentarji in hvaljenja... podobn kt bmw forum lol

na zalogi jih pa ni in jih ne bo veliko da bi se zmisljeval, ker jih je treba prodat... to pa nou kr tako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.