@Gelipter čestitke avto je bomba ta motor je odličen za vožnjo. Bo kar razlika s CX5. Sem v živo videl to barvo, mene je navdušila. Je res nekaj novega. Na soncu pridejo "kristalčki " do izraza.
Za popuste oziroma opremo za zraven so pa kar trdi....
Res je razlika je očitna v vožnji ....je super 👍😉😉
Ja ta je moja bivša Mazda ..nisem vedel da tip ima firmo in prodaja avte 🧐😉ker se je predstavil kot fizična oseba ..pol je iskal dlako v jajcu 😬😬sem videl da jo zdaj prodaja po višji ceni ..on ima čas za prodat meni se je mudilo😉...prodal sem solidno😉...staro za novo bi dobil samo 13.700€...😉
Ja sem..ker sem rabil denar za novo CX30 ...cela zajebancija ko prodajaš na spletu ...saj veš kako je to ..vsak bi kupil bolj poceni..avto je bil v dobrem stanju redno servisiran top..
Evo, danes sva bila z Gelipterjem na "izobraževanju" o tem aditiv pri "rdecamazda6". Moral bi biti z nama tudi binel a je imel na žalost druge opravke.
Predavanje, tako teoretični del kakor tudi praktični sta bila res na vrhunskem nivoju. 👍
Z gelipterjem sva se prepričala, predvsem praktično, kakšne so glavne razlike med tem aditivovom-datacol in drugim izbranim z naše strani- liqui moly. (tega sva sama izbrala med mnogimi, ki so bili na razpolago, ker sva ga najbolj poznala 😊). Razlika je ogromna in predvsem opazna. Praktičen del je potekal tako, da smo v gorivo ( nafto) dodali vodo, pa žveplo in v vse to aditiv datacol. Enako smo storili z liqui moly. Morali bi videti sami, kako reagira eden in drugi. Nato sva izvedela praktično in se tudi sama prepričala, kakšna je razlika v kvaliteti nafte( Petrol vs mol).
Beseda je nanesla tudi na motorna olja in smo skupaj ugotovili, kar smo že tudi mi na tem forumu,katera so najboljša. V glavnem, ta aditiv je že v mojem avtu, seveda ob polnem rezervoarju goriva.
Pa da vidimo, kako se bo obneslo. 🤗
Še enkrat bi pohvalil našega "predavatelja", soforumaša rdecamazda 6, ki je odlično vodil predstavitev. 👍
Seveda je tudi on zaprisežen mazdaš, saj si lasti dve mazdi, prav tako, kakor vozi mazdo 6 tudi njegov oče. 😊
Alex ...dobro napisano 👍👍👍😉😉pohvala mojstru za dobro razlago in praktično prestavitev aditiva DATOCOLT.....😁Tudi jaz sem ga že natočil v rezervar .zdaj pa gassssss...😉😉😁
Ja malo je tudi krivo AWD sistem in način vožnje 😉😁
Probaj ročno iznmerit porabo .tankaj polno naredi 100 km..vidi razliko koliko ti je šlo v rezervar😉😁 ...verjetno ne bo dosti razlike ...če ne servis naj pogledajo po testerju😉. Garancija 😁😁😁
Ja malo je tudi krivo AWD sistem in način vožnje 😉😁
Probaj ročno iznmerit porabo .tankaj polno naredi 100 km..vidi razliko koliko ti je šlo v rezervar😉😁 ...verjetno ne bo dosti razlike ...če ne servis naj pogledajo po testerju😉. Garancija 😁😁😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala 👍😉😁😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani