Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 23 minutami je Bossek napisal:

Kaj pa je to za ena barva? Neka nova v 2022 (saj je bila samo ena nova ce se prov spomnem)?

Ce mas vec opreme je pa kovcek kar nujen ja :D 

Varno in srecno voznjo 👍

Hvala 👍😉😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 minutami je Volume napisal:

@Gelipter čestitke avto je bomba :vesel:ta motor je odličen za vožnjo. Bo kar razlika s CX5. Sem v živo videl to barvo, mene je navdušila. Je res nekaj novega. Na soncu pridejo "kristalčki " do izraza.

Za popuste oziroma opremo za zraven so pa kar trdi.... 

Res je razlika je očitna v vožnji ....je super 👍😉😉

Hvala 😉👍😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 minutami je Jest napisal:

A je tale tvoja bivsa ane? Vsaj po nalepki Avto Plus Koper sodec ;) 

Koliko si ti iztrzil, ce ni skrivnost?

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-5 2.0 G165 SLO-92.000 km-1.last.-trajnik do 84 obrok, letnik:2015,15900 EUR :: www.Avto.net ::

Ja ta je moja bivša Mazda ..nisem vedel da tip ima firmo in prodaja avte 🧐😉ker se je predstavil kot fizična oseba ..pol je iskal dlako v jajcu 😬😬sem videl da jo zdaj prodaja po višji ceni ..on ima čas za prodat meni se je mudilo😉...prodal sem solidno😉...staro za novo bi dobil samo 13.700€...😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:

:zoom-zoom:

Si tastaro CX-5 ze prodal?

Ja sem..ker sem rabil denar za novo CX30 ...cela zajebancija ko prodajaš na spletu ...saj veš kako je to ..vsak bi kupil bolj poceni..avto je bil v dobrem stanju redno servisiran top..

Potem je šlo nekako ...koliko dela 🤨🤨🧐🧐😉😁lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Res je mojster 😉👍👍blo je kar nekaj dela pogajanja 😁😁...cela JEBaaaa...prodajat staro Mazdo CX5 benz  ki mi je dobro služila ...samo leta 😉..hvala 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 7 minutami je NevLado napisal:

Kovček šenkajo, ker vejo da je premal placa zadi? 

Ej pomoje si prvi s to barvo na forumu, vrhunska!!! Kdo ga bo vozil, ti al tvoja? Srečno vožnjo!! :zoom-zoom:

Ja..kovček sem dobil malo po vezi 😁...poznam tam Mazda kp...vozil ga bom jaz in moja 😉moja ima CX3😉

Hvala za čestitke 👍😁

pred 3 minutami je Janez007 napisal:

Meni je bil prvi vtis, da gre za špric kit ... 😁 Sicer pa, bolj ko gledam, lepša je ... to so zdaj "in" barve. 🙂

Ja res tudi jaz sem imel ta občutek ...ko jo vidiš v živo je super TOP  😉barva saj meni 

Nekaj novega 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Evo prispela je moja nova 

Mazda CX30 X motor Benz 

Vsa oprema GT plus 😉...

Avto je TOP👍👍👍malo se morem še navadit na te nove varnostne sisteme 😉😁

Vožnja je vrhunska motor super 👍👍...drugič več ...😉

Hvala Bini-ju in Alex za pomoč 👍😉😁😁lp nosilce za prtljažnik kovček in gumi tepihe sem dobil za darilo Avto plus MAZDA koper😉

Popuste ne dajejo 😁za nova vozila🤨🤨🤨😉pa lp

IMG_20220329_164040.jpg

IMG_20220329_164047.jpg

IMG_20220329_164050.jpg

IMG_20220324_103138.jpg

IMG_20220329_164058.jpg

IMG_20220324_103136.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 25 minutami je Robert napisal:

Mene pa zanima zakaj ne dajo v prenovljeno-posodobljeno CX-5 nove motorje Skyactive X186 kot opcijo ?

Tudi mene to zanima 😉😁😁

Očitno je ta motor za cx30 in Mazdo 3 😉🚙😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Nic ni narobe... ravno nasprotno :P ... Samo dosedaj sem ponavadi menjal na pet let ... 

Ej..saj je prišla CX5 prenovljena 2022😁 treba še malo počakat 😉😉😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 12 urami je YavarYe X6V6 napisal:

Sprehodil sem se mimo suckerja in vizuelno preveril če je dež opral ves prah ki se je nabral.

Ni ga opral!🙆🙆

Ej ...mojster 👍👍👍dobrodošel spet na M.forum😁😁😁😁😉😉smo na vezi lp👍😉😉😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ADITIV DATACOL - MAZDA 2.2 Dizel
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Evo, danes sva bila z Gelipterjem na "izobraževanju" o tem aditiv pri "rdecamazda6". Moral bi biti z nama tudi binel a je imel na žalost druge opravke. 

Predavanje, tako teoretični del kakor tudi praktični sta bila res na vrhunskem nivoju. 👍

Z gelipterjem sva se prepričala, predvsem praktično, kakšne so glavne razlike med tem aditivovom-datacol in drugim izbranim z naše strani- liqui moly. (tega sva sama izbrala med mnogimi, ki so bili na razpolago, ker sva ga najbolj poznala 😊). Razlika je ogromna in predvsem opazna. Praktičen del je potekal tako, da smo v gorivo ( nafto) dodali vodo, pa žveplo in v vse to  aditiv datacol. Enako smo storili z liqui moly. Morali bi videti sami, kako reagira eden in drugi. ?zmeden? Nato sva izvedela praktično in se tudi sama prepričala, kakšna je razlika v kvaliteti nafte( Petrol vs mol). 

Beseda je nanesla tudi na motorna olja in smo skupaj ugotovili, kar smo že tudi mi na tem forumu,katera so najboljša. V glavnem, ta aditiv je že v mojem avtu, seveda ob polnem rezervoarju goriva. 

Pa da vidimo, kako se bo obneslo. 🤗

Še enkrat bi pohvalil našega "predavatelja", soforumaša rdecamazda 6, ki je odlično vodil predstavitev. 👍

Seveda je tudi on zaprisežen mazdaš, saj si lasti dve mazdi, prav tako, kakor vozi mazdo 6 tudi njegov oče. 😊 

Alex ...dobro napisano 👍👍👍😉😉pohvala mojstru za dobro razlago in  praktično prestavitev aditiva DATOCOLT.....😁Tudi jaz sem ga že natočil v rezervar .zdaj pa gassssss...😉😉😁

IMG_20220121_161427.jpg

IMG_20220121_161423.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pravkar je Gelipter napisal:

Ja malo je tudi krivo AWD sistem in način vožnje 😉😁

Probaj ročno iznmerit porabo .tankaj polno naredi 100 km..vidi razliko koliko ti je šlo v rezervar😉😁 ...verjetno ne bo dosti razlike ...če ne servis naj pogledajo po testerju😉. Garancija 😁😁😁

Tudi mestna vožnja je tle vzrok ..probaj AC..😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ja malo je tudi krivo AWD sistem in način vožnje 😉😁

Probaj ročno iznmerit porabo .tankaj polno naredi 100 km..vidi razliko koliko ti je šlo v rezervar😉😁 ...verjetno ne bo dosti razlike ...če ne servis naj pogledajo po testerju😉. Garancija 😁😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Ja res žalostno, da imate tak M.servis. Jaz bi se preselil na Štajersko, nam se ne kvarijo Mazde pa prijazni so na servisu-zaenkrat.... :rispekt:. 😂

Ja....jaz nimam problema z Mazda servis Avto Plus kp.👍🤣🤣🤣🤣😉😉se da vse zmenit ..tudi če ti poteče garancija in ti popravijo pod garancijo in itd ....😉🤣

Res pa je da sem redna njihova stranka 10 let ...se poznamo 😁😁😁...lp 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.